Comnet sonrası firma arayışı (kafa karışıklığı yaşıyorum)
-
-
Firmaların müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor ki kaos ortamı var şuan... Sabit fiyat garantili seçeneklere bakmak lazım şu süreci en iyi şekilde atlatabilmek için.
Bazı firmaların kampanya, tarife ve ücretleri
Fiber kullanıyorsanız modem kira bedeli dahil 239 TL uygun görünüyor Euronet birde İstanbul firması pop notkası İstanbul da ise ping değerleri daha uygun olacaktır.
EfsaneNet / Flixnet / Fibatelekom gibi Konya merkezli İSS lerde 230 / 240 tl bandında 100 mbpslik fiyatları.
Fibimnet modem dahil 305 / VDSL 290 TL ve NetGSM 299 TL referans kampanyası ile 259 tl ye düşüyor fiyatı Ankara merkezli İSS ler.
Gigaspeed de 269 TL ye düşürmüş tarife fiyatını TBTnet kuruluşu Kocaeli merkezli firma.
Turknet de işbirliği yapılmış Comnet'ten geçişlere özel 2 ay ücretsiz sonraki aylar 499 TL fiyatıyla bu kriz dönemini atlatmak için iyi fırsat gibi görünüyor.
Netspeed ilk 3 ay 299 TL olarak kampanya düzenlemiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 11 Aralık 2024; 18:24:59 >
-
hiç bir iss ye ulaşılamıyor. Online başvuruda yapılamıyor. Turknete kaldık sanırım
-
Efsane nete geçiyorum. Modem kirası tarifeye dahilmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
turknet e geçmek mantıklı gibi şuan. 2 ay ücretsiz, denemek için yeterli bi süre, olmadı 1 ay da daha kullanıp 499 tl ödeyip 90 gün dolunca başka yere geçersiniz.
comnetozel2024 kodu ile yapılıyormuş.
-
-
Euronettede dahil hatta daha ucuz ama edevlet onayi yok. ben netgsme yazdim cevpa bekliyorum modem dahilse ona gecicem yoksa, sabah bende efsaneye karar verdim.
-
Ben Gıbırnet'e geçtim fakat turknet de güzel kampanya yapmış burger King menüsü söyleyene 6 ay yüzde 50 indirim falan yada comnetten gelenlere 2 ay ücretsiz kullanım gibi
Boynun devrile comnet, tam zamların yapılacağı son ay da internetimizi kapattı, şimdi de tüm isslerin çağrı merkezleri tıkalı dönüş yapan da yok, geçiş yapamıyoruz, iptal etsek aktivasyon ücretleri 1000 TL. Dur bakalım nasıl oalacak.
-
Ben Gıbırnet'e başvurdum E devletle onayladım Ayrıca sesli onay da aldılar arayıp Fakat comnet sanırım halen onayı vermedi Ondan bekliyorum dün öğlen 3ten beri Bölgemde port sorunu var Umarım portumu başkasına vermezler
(Turknette kullandım daha önce ama fiyatlar şişmeye başladığı için gıbırnete geçmiştim Oradan comnet ve şimdi tekrar gıbırnete döndüm)
Selamlar bende dün comnet ten geçiş sağladım. 13.30 gibi online başvurumu yaptım. Bir süre sonra e devlet onayını verdim. Saat 15.30 gibi sesli onayı verdim. 16.45 gibi comnetden hizmet durumunuz değişti bildirimi aldıktan 10 Dakika sonra kullanıcı adı şifrem otomatik tanımlandı (fiber kullanıyorum). Toplam 3-4 saatte geçişin olmuş oldu.
İki adresimde comnet aboneliğim vardı; VDSL alt yapı olup 80 mpbs'e kadar hızlar mevcut;
Bu bağlamda davet şeklinde abonelik olan f/p iss arayışım vardır.
-
ben turknete başvurdum, hala comnetten onay bekliyor.
-
Hocam bende süreç biraz uzadı ama bugün öğlen 3 gibi de benim hat aktif edildi Yaklaşık 24 saat geçti sesli onaydan sonra
Aynı durumdayım.
Telekom, Turknet, Kablonet, Superonline gibi firmalara %15-20 daha fazla ödeyebilirim. Ama Kablonet'e taşıma yokmuş, hattımı iptal edersem de portumu kaparlar. Turknet de her Ocak zam yapıyor. 600 veya 650 olur.
Küçük dandik firmalardan da biraz daha köklü olanları bir kenara ayırdım. Netspeed, Gibir ve internet kutusu bozmuş diyorlar. Ocakta da muhtemelen hepsi zam yapar. Temmuz'a kadar zam yapmayacağını taahhüt eden Netgsm'e geçmeyi düşünüyorum şu anda. Fiberde 50-60 lira modem kirası da bu küçüklerin hepsinde var.
-
Küçük firmaları ben de uygun görmedim. ComNet faciasını tekrar yaşama ihtimali olabilir. Büyük firmaların arasında en uygun olanı NetGsm gibi görünüyor. Müşteri hizmetleri onayı ve e-devlet ile yarım günde geçişi tamamladım. Süreci referans konusunda biraz daha detaylı anlattım. Referans linkimi kullanırsan veya arkadaşlardan birinin referans linkini kullanırsan 6 ay boyunca 40 lira indirim yapıyor. Bence de en mantıklı seçenek bu.
Karar sürecimde düşündüğüm firmalar şunlardı, belki yardımcı olur:
- NetGsm
- Migros Net (Migros güvencesi var, fiyat aynı ama websitesi bende açılmadığı için tercih etmedim)
- GigaSpeed (en uygun fiyat)
- TürkNet (büyük firma, yüksek hız ama fiyat yüksek)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HITM@N -- 13 Aralık 2024; 17:0:56 >
Benzer içerikler
- ont cihazı
- comnet yorumlar
- efsane net
- gigaspeed nasıl
- türk telekom fiber modem ücreti
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X