< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Comnet tüketici hakem heyeti iadesi

-
-
Kredi kartıyla ödeme yaptıysanız harcama itirazı yaparak da geri alabilirdiniz şahsen ben öyle yaptım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
son kez firmaya kararı göndererek para iadesi istediğini ve edilmezse icra yoluna gideceğini söyle. para iadesi gerçekleşmezse icra dairesinde ilamlı icra yoluyla takip ettirebilirsin.
-
İcraya ver
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüketici Hakem Heyeti kararları bağlayıcı ve icra edilebilir nitelikte dolayısıyla karar kesinleştikten sonra 15 gün içinde yerine getirilmemesi halinde, ilamlı icra takibi yoluna gidilerek icra müdürlüğü nezdinde kararın yerine getirilmesi sağlanabilir. Bu kapsamda, ilgili hakem heyeti kararının aslını veya onaylı bir örneğini alarak, karşı tarafın yerleşim yeri icra müdürlüğünde ilamlı icra takibi başlatabilir, ödeme emri gönderilmesini talep edebilirsiniz. İade yapılmaması halinde faiziyle birlikte tahsil yoluna gidilmesi mümkündür. Ayrıca, bu süreçte tüketici olarak ücretsiz hukuki destek almak için bağlı bulunduğunuz ilçe kaymakamlıklarında bulunan Tüketici Danışma Merkezlerine de başvurabilirsiniz.
-
Hocam Eylül ayında yaptım ödemeyi, ne kadar süreyle harcama itirazı yapabiliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X