Arkadaşlar bu lastigi deneyimleyen oldu mu. Leon aracima taktim, kesinlikle araci hantal hissediyorum. Yol tutus, fren gercekten iyi ama düz yolda hantal ve ivmelenmiyor gibi. Hava basınçları da olması gereken basınclarda. Önceden greenways lassa vardi, lastik degisimi sonrası abartmıyorum cok denedim nerdeyse 1lt yakit tüketimi artti. Sesinden, konforundan tutusundan cok memnunum ama bu denli hantal hissettirmesi ilgincime gitti benim aldigim lastikte mi bi sıkıntı var normal midir bilemedim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steakburgerr -- 24 Ocak 2025; 23:45:9 > |
Continental premiumcontact 7 hk.
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Conti güzel lastiktir ısındın mı? Kafadan kayan vag grubu araçları bile, level atlatır.
Ya sizin aldığınız lastik conti değildir ya da sizde psikolojik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Civic fd6 aracıma aldım geçen senin başında, ben baya memnundum. Yumuşak hissettirdi yol tutuş da baya iyiydi. Eğer çok eski yıpranmış bir lastikten geçtiyseniz bence böyle hissettirmesi normal. Olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum, alışırsınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bendede leon var ama continental'e güvenmiyorum sürekli yarılma şikayetleri yer etmiş aklımda aracı 0 aldıgımda hankook marka lastikle gelmişti yine aynı lastiklemi devam etsem _? hantallık dışında şikayetin varmı
-
Hantallık ve yakıt tüketimini (lassa greenways'a göre) arttırması haricinde bir şikayetim yok hocam. Hatta araca konfor ve sessizlik bakımından çağ atlatti diyebilirim. Yol tutusu ve freni hiç demiyorum bile. Cogu testlerde örnegin ADAC 2024 testlerinde Continental premiumcontact 7 yol tutus ve frende diger lastiklere göre üstün . Ben michelin primacy 4+ alacaktım daha sessiz bir lastikti fakat conti fiyat bakımından uygun olunca contiden devam ettim.
Tyre Reviewsyoutube
You can change the score weighting of this UHP summer tire test here: https://www.tyrereviews.com/Tyre-Tests/Results-Grid/2023-Tyre-Reviews-Performance-Tyre-Test.htm ===== Follow Tyre Reviews on instagram at https://www.instagram.com/tyre_reviews Support independent tire testing: https://www.patreon.com/TireReviews ===== This is Tyre Reviews most in depth tire test ever. I have 6 of the very best UHP summer tires on the market in 225/40 R18 and I'll be testing each of the tires to find out which is best in the dry, the wet, which has the best comfort, which uses the least fuel, which has the longest tread life / lowest wear, which tire is the best value, which tire is best for the environment, which tire is best when it's worn, which tire is best when it's cold! Basically everything you could want to know about these 6 tires. The tires we have in this performance tire test are: Bridgestone Potenza Sport Continental PremiumContact 7 Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 Hankook Ventus S1 evo 3 Michelin Pilot Sport 5 Yokohama Advan Sport V107 I don't hate Pirelli. I only had space for 6 tires and there's a new Pirelli P Zero coming soon so I didn't want to test a tire that's about to be replaced! Any questions please ask in the comments. ===== Chapters 0:00 Introduction 0:42 Wet Handling 6:34 Dry Braking / Handling 10:42 Wet Braking 13:18 Rolling resistance, noise and comfort 14:37 Wear / Tread life / Value 16:44 Abrasion / Environmental Impact 17:48 Rim Protection 18:06 Final Resultshttps://www.youtube.com/watch?v=TQsWlZoh55U -
Burada kime soru sordunuz hocam
“Conti güzel lastiktir ısındın mı?”
O zaman bende conti araştırayım 50 bine geldi lastiklerim artık ömrünü tamamladı
-
Yakıt biraz artar ama konfor ve sessizlik konusunda şahane lastik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de bu lastikten alacağım. 255/40/18 ve 225/45/18 ebatlarında. Uygun birşey denk getirmeye çalışıyorum ama internettekilere güvenemiyorum. İstanbul Avrupa da nerden bulabilirim uygun olarak
Yuvarlanma direci biraz yüksek bu lastiğin. Bu durum frenleme ve yol tutuşa olumlu etki ediyor.
Ancak sürücünün hissedebileceği bir hantallık yaratacağını düşünmüyorum.
Lastik yeniyken bir tık hantal hissetirebilir, üzerinde tabakayı atınca tekrar değerlendirin.
-
Bunun 6 sını kullanmıştım. Yol tutuşu kötüydü. O testler incelemeler hep yalan dolan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X