Bildirim
corsa 1.4 gls yakıt problemi
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
14 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: korsanxm
arkadaşlar 99 model 1.4 cd opel corsa yakıtı şehiriçi 0.25-0.28 ykrş arası.bana biraz fazla geliyor.corsada yakıtı düşürebilmemin yolu varmı?son çare olarak lpg düşünüyorum,corsa 1.4 ecotec motorda lpg kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
aynı araç bendede var şehir içi 0.25-0.28 ytl normal görünüyor, ama yinede istersen bu araçlarda su sıcaklık müşürü vardır, motora bakınca hemen solda üstte duruyor iki kablo var üzerinde istersen onu yenisiyle değiştir, fark edebilir, benim araç karma olarak 0,21-0,25 ytl arası yakıyor, bence lpg ye hiç girme bu araçlar çok nokta enjeksiyonlu olduğu için sıralı lpg taktırman gerekir oda biraz tuzlu (1.500 ytl civarı) selamlar. -
jurkin yorumun için teşekkür ederim lpg konusunda karasızım zaten ancak daha önceki aracım dizeldi biranda benzin şoku yaşadım neredeyse yarı yarıya fark ediyor ayrıca kullanım olarak corsa dan daha bi atak olmasını beklerdim,sana bi sorum olacak corsa vites değişmelerinde devir bir anda artıp azalıyor servis devirli bi araç olduğundan bu durumun normal olduğunu söyledi senin aracındada böyle bi durum sözkonusu mu -
quote:
Orjinalden alıntı: korsanxm
jurkin yorumun için teşekkür ederim lpg konusunda karasızım zaten ancak daha önceki aracım dizeldi biranda benzin şoku yaşadım neredeyse yarı yarıya fark ediyor ayrıca kullanım olarak corsa dan daha bi atak olmasını beklerdim,sana bi sorum olacak corsa vites değişmelerinde devir bir anda artıp azalıyor servis devirli bi araç olduğundan bu durumun normal olduğunu söyledi senin aracındada böyle bi durum sözkonusu mu
Aynı sorun bendede vardı sanki birisi benim yerime gaza basıp bırakıyordu özellikle sabah çalıştırdıktan 5-10 dk sonra bende anlam veremiyordum, ancak müşürü değiştirdikten sonra böyle birşey kalmadı , bu araçlarda 4 adet ana sensör var
1. Hava akış müşürü (yeri : hava filtre kutusundan çıkıp kelebek valfe giden kalın boru üzerinde)
2. Su sıcaklık müşürü (yeri: motora bakınca sol tarafta üstte ,motor sıcak su devirdaim borusunun motor çıkışının üzerinde mavi fişli, iki kablolu)
3. Dış hava sıcaklık müşürü (yeri : ön plaka ve radyatör arası tam emin değilim
4. Oksijen sensörü (Egsoz manifoldundan hemen sonra)
bunları bence şu sırayla kontrol et veya değiştir (2,1,3,4)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X