Şimdi Ara

CPU problemi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün bilgisayara format atıp bios'u güncelledim ardından vista kurdum. Driverleri yükledikten sonra herşey normalken kenar çubuğundaki işlemci göstergesinde CPU1 çalışırken CPU2'de bir hareket olmadığı dikkatimi çekti. Bunun üzerine biostan ve windows sistemden kontrol ettim, problem yok. Core2, aygıt yöneticisi 2 işlemcinin de sorunsuz olduğunu yazıyor. Herhalde kenar çubuğundaki widget bozuk deyip program yüklemeye başladığımda bilgisayar kasmaya başladı. Sanırım sadece gösterge problemi değil. Böyle bir problemle daha önce karşılaşan oldu mu? Nasıl çözerim yol gösterebilir misiniz?

• Aynı sorunu yaşasam ilk olarak bios güncellemesinden şüphelenirdim.Eski biosu yükleyip denemeni öneririm
  • CPU tam olarak ne oluyor pek bilmiyorum bilgi verir misiniz biraz ?
  • CPU "central processing unit", işlemci demek aslında.
    Sağol pinkcrow7, anakart ile ekran kartı arasında problem olduğu için güncelledim biosu, online çalışmadı floppy yok, haftasonumu yedi meret. Şimdi tekrar başa dönmeden windows üzerinden çözmeyi deneyeceğim. Bugün intelin sitesinde bakındım benzer bir sorun tanımlanmamış, yabancı forumlara da sorarım bir, sadece widgetin fark etmesi sistemin hata vermemesi de ayrıca ilginç hala inanamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.