Şimdi Ara

Cruze suya yağ karıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun yolda iken aracımın harareti 135e çıktı vites 6ya geçmemeye başladı(otomatik) durmaya karar vermeden yolda kaldım arıza lambaları yandı tahin gibi oldu su deposu çekici ile eve döndüm sorun nerededir acaba yardımcı olur musunuz?
    (Aracın üst kapağı yağ soğutucusu falan değişti tüm bakımları 1 ay önce yapıldı)
    Cruze 1.6 124bg lsplus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süleyman35091 -- 20 Mayıs 2022; 23:22:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yağ soğutucusu orijinalse kolay kolay 1 ayda patlamaz.

Muhtemelen en iyi ihtimalle conta yakmıştır.

• emres37 kullanıcısına yanıt
    İnşallah öyledir başka sıkıntı olursa neyaparım bilmiyorum😔

• kapak contası yandıysa eyvah eyvah.

• Yağ soğutucusundan değilse yağ pompasındandır :(

• fatihm F kullanıcısına yanıt
    Baktırdık yağ pompasındanmış sorun yinede sağolun

• Süleyman35091 S kullanıcısına yanıt

1 ay önce değiştiği için ücret almadılar galiba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emres37 kullanıcısına yanıt
    Nakitimiz yok şuan 1 ay içinde yapılacak ücret conta için yok sadece ek olarak aldığımız parçaların parasını verdik

• Bakımları yapan ustanın hatası olabılır malesef geçmiş olsun

• Genelde boyle usta kaynaklı problemler uzun yolda çıkar. Kısa mesafede pek çıkmaz.

• dediğiniz gibiyse usta hatası gibi duruyor, motor aksamı için gönül isterdi ki herkes servise gitsin. Motor şanzıman hiç değilse faturalı olduğu için kafalarına atabiliyorsun.

• yağ soğutucusu ve oksijen sensörü kronik sorunludur cruze larda geçmiş olsun.

• GarbageCollector kullanıcısına yanıt

Hocam lpgli cruzelerde çelik subapta takılması gerekiyor alüminyum alışımlı subapları eritiyor bilmeyenlerin haberine bildiğim kadarıyla 40 ila 60 bin km arasına mı eritiyormuş galiba

• Exommas kullanıcısına yanıt
    Hocam çelik subaplı aracımız zaten ben yinede haftaya araç yapılmaya başlandığında konuya detaylı bilgi aktaracağım.

• Sorun sadece radyatörlerde bence ilk aldığımızda hararet sorunu vardı ustalar artık bilerekmı yapıyor bilmiyorum ama radyatörü en kalitelisinden taktık gayet iyi sorun varda ilk soğutma aksamına baktırmanızı öneririm radyatörden başlayın en azından 2bintllik olursunuz yoksa 30k yı geçiyor zaten

• çaresi pecochip yazılım yüklemesi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.