Bildirim
CS:GO Silah Satma Sorunu
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
14 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Market çok yoğun olduğundan öyle, sana özel bir sorun değil, bir süre sonra düzelir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sercio7
Market çok yoğun olduğundan öyle, sana özel bir sorun değil, bir süre sonra düzelir.
arkadaş satıp payday2 alıcaktık 2 saattir pazara koyuyoruz gözükmüyor böle bir şans olabilirmi ya :D -
Şanssızlık değil bu :) Piyasayı bilseniz bugün pazarın kitleneceğini tahmin ederdiniz :) Her turnuvanın son gününde stickerlar indirime girince böyle oluyor. -
quote:
Şanssızlık değil bu :) Piyasayı bilseniz bugün pazarın kitleneceğini tahmin ederdiniz :) Her turnuvanın son gününde stickerlar indirime girince böyle oluyor.
valla doğrudur bende 5 lira yüklemiştim baktım payday hala indirimde silahı da satar alırım diye düşündümde düşündüğüm gibi gitmedi :D -
Pazara koyun geri çekmeyin. Orda dursun. 1-2 saate biraz toparlanır. -
quote:
Pazara koyun geri çekmeyin. Orda dursun. 1-2 saate biraz toparlanır.
çok teşekkür ediyorum eksik olmayın içimi ferahlattınız -
ben yaklasık 1 haftadır bu sorunu yasıyorum 1 günden fazla pazarda kaldıgı oldu satılmadı
ne yapmam lazım sorunu cözen varmı
bir türlü gözükmüyor
-
Şuan pazarda kimse alım yapmıyor hocam ucuz olmasına rağmen satılmaması normal, gözükmemesi de bug ve normal.
Mesela 120 liraya sipariş var ancak en yakın satış 240 lira diyelim. Siz 200'e koyarsanız şuan satılmaz, 150'ye koyarsanız 1 gün içinde satılır, 120 liraya anında satılır gibi düşünebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu an Paris major kapsül ve Steam yaz indirimleri olduğu için fiyatlar düştü. Bu indirimler bittiğinde piyasa normalleşmeye başlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X