Bildirim
Dacia Logan alıcam düşünceleriniz!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
logan kullananlar baya vardı forumda logan klubü falan o arkadaslar yardımcı olur sana... -
imzamiza tiklayarak logan klubundeki arkadaslar sanirim sorularinizi ben dahil olmaz uzere yanitlamaya calisabilirizquote:
Orijinalden alıntı: volkaaan06
logan kullananlar baya vardı forumda logan klubü falan o arkadaslar yardımcı olur sana...
bugun araba com da 2. el birtane mcv ilani gordum 21.000 ytl istiyormus -
Bir Galeride Dacia Logan Mcv Satıyordum,Türkiye de En Çok Renault Satan Galeri ! Bana Sorarsan Sakın Derim ;)quote:
Orijinalden alıntı: nebituran
imzamiza tiklayarak logan klubundeki arkadaslar sanirim sorularinizi ben dahil olmaz uzere yanitlamaya calisabiliriz
bugun araba com da 2. el birtane mcv ilani gordum 21.000 ytl istiyormus
Alıntıları Göster
Mcv 150 Ytl ye Depo Dolduruyordum Her Hafta.Şehir İçi 600 Km Yol Gidebiliyordum Klima Açıkken 1 Depoyla...Araç Dizel !
Hee 850 Km Yapsa Belki Derim Ama 95 Ytl Modüs e Koyuyordum,1000 Km yi Rahat Görüyordum.Anlayacağınız Ekonomik Değil.Tezat Olan Şey 2 Motor da Aynı :S
Mcv Yerine Düz Alırsan Olabilir,Oda Belki...
Ben Tavsiye Etmem...
3 5 Daha Koy Başka Bir Araba Düşün Derim.
-
kaput soylediklerine inanmak guz zira bizim forumda da arkadaslarin mcv leri var ve yakit tuketiminden oldukca memnun
hangi serviste calisiyorsun
konuyu baslatan arkadasa onerim bizim forumdaki gercek kullanicilarin guruslerini al
daha dogrudur bence -
mcv ne yakar bilmiyorum ama bizim burda taksilerde var 1.5dci loganlar herkes çok memnun ve arabalar dolmuş taksi yani çok çok fazla km yapıyorlar tipi iyi değil mcvnin bence ama karar sizin tabiquote:
kaput soylediklerine inanmak guz zira bizim forumda da arkadaslarin mcv leri var ve yakit tuketiminden oldukca memnun
konuyu baslatan arkadasa onerim bizim forumdaki gercek kullanicilarin guruslerini al
daha dogrudur bence -
bende tavsıye etmem onun yerıne clıo al dızelınıquote:
Orijinalden alıntı: oznklckp
mcv ne yakar bilmiyorum ama bizim burda taksilerde var 1.5dci loganlar herkes çok memnun ve arabalar dolmuş taksi yani çok çok fazla km yapıyorlar tipi iyi değil mcvnin bence ama karar sizin tabi
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: cliosymboll
bende tavsıye etmem onun yerıne clıo al dızelını
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: cliosymboll
adam iş için demiş o yüzden mcv dio clio ne işine yarıcak... -
bizdeki loganın arkasını kesmişlerdde kangoo nun arkasın yapıstırmışlar gibime geldi.quote:
Orijinalden alıntı: volkaaan06quote:
adam iş için demiş o yüzden mcv dio clio ne işine yarıcak...
Alıntıları Göster
sadece arkası farklı gerisi (motor sanzıman alt takım vs.) aynı.
iki yıla yaklastı kullanalı 1.4 benzinli var bende
o fiyata alınabilecek en mantıklı arac bence
ama performans falan yok peşinen soyleyeyim.
bir de işcilik ve plastik kalitesi cok zayıf.
koseli hatlar seni raharsız etmez insallah..
-
İlginiz ve alakanız için çok teşşekkürler,quote:
Orijinalden alıntı: yenerz
bizdeki loganın arkasını kesmişlerdde kangoo nun arkasın yapıstırmışlar gibime geldi.
sadece arkası farklı gerisi (motor sanzıman alt takım vs.) aynı.
iki yıla yaklastı kullanalı 1.4 benzinli var bende
o fiyata alınabilecek en mantıklı arac bence
ama performans falan yok peşinen soyleyeyim.
bir de işcilik ve plastik kalitesi cok zayıf.
koseli hatlar seni raharsız etmez insallah..
Alıntıları Göster
Belki Dobloda alabilirimm. İnceliyorum.
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: volkaaan06
quote:
LOGAN İŞİNE YARAYACAK YANI HEEE
İŞ İCİN ADAMIN ALTINDAN DOKULUR BEEE ONUDA KULLANDIK SANKI BILMIYORUZ O KADAR BASIT BIR ARABA GORMEDIM DAHA EN AZINDAN CLIO ONDAN SAGLAM
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kaput
Bir Galeride Dacia Logan Mcv Satıyordum,Türkiye de En Çok Renault Satan Galeri ! Bana Sorarsan Sakın Derim ;)
Mcv 150 Ytl ye Depo Dolduruyordum Her Hafta.Şehir İçi 600 Km Yol Gidebiliyordum Klima Açıkken 1 Depoyla...Araç Dizel !
Hee 850 Km Yapsa Belki Derim Ama 95 Ytl Modüs e Koyuyordum,1000 Km yi Rahat Görüyordum.Anlayacağınız Ekonomik Değil.Tezat Olan Şey 2 Motor da Aynı :S
Ben Tavsiye Etmem...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Kaput
Bir Galeride Dacia Logan Mcv Satıyordum,Türkiye de En Çok Renault Satan Galeri ! Bana Sorarsan Sakın Derim ;)
Ben Tavsiye Etmem...
e tabiki modüsten fazla yakacak kasa modusten iki katı büyük nerdeyse
-
ne diye bizi ugrastırıyorsun ya..quote:
Orijinalden alıntı: insecta
İlginiz ve alakanız için çok teşşekkürler,
Belki Dobloda alabilirimm. İnceliyorum.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: insecta
İlginiz ve alakanız için çok teşekkürler,
Belki Dobloda alabilirim. İnceliyorum.
-
logan al arkadaşım logana laf atan clio kullanıcısı alize modelinde davlumbaz ve devir saati bile yok clio da daha yıllar önceki broadwayların kullandığı şanzuman var loganlar megane 2 yle aynı logan mcv de çok güzel bir araç aynı donanıma sahip başka araçların fiyatlarına bak bir de mcv ye bide clio daha sağlam demiş yav renault clio symbol ü euro n cap çarpışma testlerine bile sokamadıyakıt konusunda ise az yakan bir araçtır ben 2005 de aldım 2 seneyi geçti sadece 2 defa periyodik bakıma gittim başka hiç bir sorunla karşılaşmadım uzun lafın kısası sedan logan clio yu katlar mcv de doblo yu katlarquote:
Orijinalden alıntı: yenerz
ne diye bizi ugrastırıyorsun ya..
quote:
Orjinalden alıntı: insecta
İlginiz ve alakanız için çok teşekkürler,
Belki Dobloda alabilirim. İnceliyorum.
Alıntıları Göster
-
çok bad bir araba ,sırf ucuz diyede sıfır çirkin bi araba kapıya konmazki...quote:
Orijinalden alıntı: Alberto Ascari
logan al arkadaşım logana laf atan clio kullanıcısı alize modelinde davlumbaz ve devir saati bile yok clio da daha yıllar önceki broadwayların kullandığı şanzuman var loganlar megane 2 yle aynı logan mcv de çok güzel bir araç aynı donanıma sahip başka araçların fiyatlarına bak bir de mcv ye bide clio daha sağlam demiş yav renault clio symbol ü euro n cap çarpışma testlerine bile sokamadıyakıt konusunda ise az yakan bir araçtır ben 2005 de aldım 2 seneyi geçti sadece 2 defa periyodik bakıma gittim başka hiç bir sorunla karşılaşmadım uzun lafın kısası sedan logan clio yu katlar mcv de doblo yu katlar
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: alibekir
çok bad bir araba ,sırf ucuz diyede sıfır çirkin bi araba kapıya konmazki...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: alibekir
çok bad bir araba ,sırf ucuz diyede sıfır çirkin bi araba kapıya konmazki...
yav arkadaş senin kullandığın arabada bana göre kötü kullanmadan konuşma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alberto Ascari -- 19 Ekim 2007; 23:59:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cliosymbollquote:
quote:
İŞ İCİN ADAMIN ALTINDAN DOKULUR BEEE ONUDA KULLANDIK SANKI BILMIYORUZ O KADAR BASIT BIR ARABA GORMEDIM DAHA EN AZINDAN CLIO ONDAN SAGLAM
Alıntıları Gösterquote:
quote:
quote:
senin clio dedigin arabadan daha cok işine yarar clionun neresine ne koycak bu adam alla alla mantılklı konus biraz.adam iş için dio işşşşş sedan veya hb bi arabayı napsınn..
arkadasım sen dobloyada bi bak istersen hem ikinci elde sorun da yasamazsınnn
-
ben kesinlikle tavsiye etmiyorum,parana göre 2.el temiz kaliteli araclara bir bak derim.quote:
quote:
quote:
senin clio dedigin arabadan daha cok işine yarar clionun neresine ne koycak bu adam alla alla mantılklı konus biraz.adam iş için dio işşşşş sedan veya hb bi arabayı napsınn..
arkadasım sen dobloyada bi bak istersen hem ikinci elde sorun da yasamazsınnn
Alıntıları Göster
-
iş yapacaksan doblo al dostum multijetle sırtın yere gelmez... Ben çok memnun kalmışdım bi zamanlarquote:
Orijinalden alıntı: forbest
ben kesinlikle tavsiye etmiyorum,parana göre 2.el temiz kaliteli araclara bir bak derim.
Alıntıları Göster -
quote:
daha dogrudur bencequote:
Orjinalden alıntı: nebituran
daha dogrudur bence
Servis Değil Satış Bizim ki Hocam.
Kullanan Arkadaşlar Hesabı Yanlış Yapıyorlardır.
1 Ayda 3000+ Km Yeterince Tecrübe Sayılabilir Mcv İçin...
Ayrıca Araç Pahalı ! 25.250 Dizel Ticari Temmuz Fiyatıydı....Park Sensörü Hediyeli + Otopark
Varsa Sorunuz Yanıtlarım Arkadaşlar...
Benzer içerikler
- 2006 kia sportage 2.0 crdi ex kullanıcı yorumları
- hyundai 1.0 t-gdi motor
- polo 1.0 trendline
- fiat fiorino teyp resetleme
- ford focus kronik sorunları
- sıfır araba fiyatları
- byd 2025
- uçan araba fiyatları
- togg satış rakamları
- byd han 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X