Bildirim
Dacia sandero 2020 bakım fiyatı tahmini
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dacia larda garanti 3 Yıl. Benim 1.0 Tce Dacia Duster ın Kasım ayın da 2. Servisi 910 TL ye yaptırdım, gelen zamlardan dolayı sizinkinin, tahminen 1200-1500 TL arasın da tutacağını tahmin ediyorum.
-
kullan hocam ne bakımı 6000 de bakımmı olur israf yazık herşey çok pahalı.
bizde sıfır araba aldık millete uyup erken bakım yaptıdık zamanında hiç faydası yok, şimdi olsa 2 senede bir bakım yaptırırdım her bakımda sağlam arabayı bozuyorlar.
10 bin olunca yağını değiştir yeter ,20 binde filtrelerle yağı değiştirirsin dost tavsiyesi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
herhangi bir servisi telefonla arayarak sorabilirsiniz, 3-4 yeri arayıp en uygun fiyat verene ya da size en yakındaki servisi o fiyata zorlayarak yaptırabilirsiniz. garantiyi bozmaya değecek bir miktar değil
-
Servisi ara net fiyatı onlar verir.
Tahminim 1200 1500 arası derler.
Benim araba da bakıma 10 gün kaldı yazıyordu bakalım bu sene kaç çekecekler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1900 dediler saka gibi… 3 yıl 100.000 km garantiliymiş zaten arabaya pek binilmeyecek,bakımlarını özelde faturalı ve orijinal parçayla yaptırırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aracı garantiden çıkartmaya değmez. Bulunduğunuz şehir neresi bilmiyorum ama İzmir için konuşuyorum burada 7 Tane yetkili Renault servisi var, Kasım ayın da 1600 TL den başlayarak Fiyat alıp, 910 TL ye yaptırdım, bence biraz daha araştırın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tefennili -- 4 Şubat 2022; 8:15:4 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X