Bildirim
Dacia sandero 2020 bakım fiyatı tahmini
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dacia larda garanti 3 Yıl. Benim 1.0 Tce Dacia Duster ın Kasım ayın da 2. Servisi 910 TL ye yaptırdım, gelen zamlardan dolayı sizinkinin, tahminen 1200-1500 TL arasın da tutacağını tahmin ediyorum.
-
kullan hocam ne bakımı 6000 de bakımmı olur israf yazık herşey çok pahalı.
bizde sıfır araba aldık millete uyup erken bakım yaptıdık zamanında hiç faydası yok, şimdi olsa 2 senede bir bakım yaptırırdım her bakımda sağlam arabayı bozuyorlar.
10 bin olunca yağını değiştir yeter ,20 binde filtrelerle yağı değiştirirsin dost tavsiyesi. -
herhangi bir servisi telefonla arayarak sorabilirsiniz, 3-4 yeri arayıp en uygun fiyat verene ya da size en yakındaki servisi o fiyata zorlayarak yaptırabilirsiniz. garantiyi bozmaya değecek bir miktar değil
-
Servisi ara net fiyatı onlar verir.
Tahminim 1200 1500 arası derler.
Benim araba da bakıma 10 gün kaldı yazıyordu bakalım bu sene kaç çekecekler -
1900 dediler saka gibi… 3 yıl 100.000 km garantiliymiş zaten arabaya pek binilmeyecek,bakımlarını özelde faturalı ve orijinal parçayla yaptırırım -
Aracı garantiden çıkartmaya değmez. Bulunduğunuz şehir neresi bilmiyorum ama İzmir için konuşuyorum burada 7 Tane yetkili Renault servisi var, Kasım ayın da 1600 TL den başlayarak Fiyat alıp, 910 TL ye yaptırdım, bence biraz daha araştırın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tefennili -- 4 Şubat 2022; 8:15:4 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- pembe köpük yıkama nerede ankara
- motul 8100 x-clean efe 5w30 yorumları
- duster 1.3 tce kronik sorunlar
- arka koltukta emniyet kemeri olmayan araçlar
- debriyaja basmadan vites atmak
- opel mokka elektrikli yorumlar
- byd seal fiyat
- yamaha elektrikli bisiklet
- suzuki jimny 5 kapı
- araç kamerası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X