Şimdi Ara

Dambıl ağırlık seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, üniversite sınavından çıktım sınav senesi bütün yıl oturdum neredeyse, zaten önceden de pek spor yapmamıştım evde şınav falan çekiyordum en fazla. Kollarım zayıf biraz boyum 1.71 66 kg, yazın boş vakit çok birazcık toparlamak istiyorum bazı sitelerde ayrıntılı programlar gördüm. Kaç kiloluk dambılla başlamam uygun olur sizce yurtta oda arkadaşımın 6 şar kg lık 2 dambılı vardı normal geliyordu 5x2 uygun olur mu sizce? Başka tavsiyeleriniz varsa onlara da açığım teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• İlk ay 5kg en fazla 7.5kg ile çalış sonraki aylar ise seti tamamlayabileceğin en yüksek ağırlıktakilerle çalış.

• 2.5

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dumbell omuz press 3*10 hammer curl 3*10 barbel curl(dambilla da olur) 3*10 her iki hafta da bir 1 kg ya da 0.5kg arttirirsin
    dumbell bench press.(bunu dusukten basla ama her hafta arttir)
    bir tane daha gogus icin bir tane de sırt için bir de arka kol icin ekle.
    dumbell ı alıp sırtından geriye salmayi yap arka kol icin mesela adini hatirlamiyorum.
    yapabiliyorsan dumbell i alip yanlara dogru acmayi yap.

squat ve mekik ekle tamamdır.1 saati gecmesin seri yap ama agirligi hisset olculerini al sogukken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al1mert -- 8 Temmuz 2018; 13:2:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teşekkürler
  • Dambıl ağırlık seçimi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaç kg dumbell ile...
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.