Şimdi Ara

Darbe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar İzliyom Haberleri Nolyuo Ya Karışıyo Türkiye Darbe Cıkmasından Korkuyorum......

• dabbe mi ?
  • walla starda en son ufo varmı yokmu die tartışıolardı

• ne diyon yahu. nereyi izlion ne darbesi dur bilader naptın yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beirut

ne diyon yahu. nereyi izlion ne darbesi dur bilader naptın yaw
    merak etme çıkmas darbe..... Millet uyuyor daha
  • quote:

• quote:

burası 3. dünya 10 senede bir olur böyle şeyler..merak etme..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mermonasse.

Alıntıları Göster
    ORTADA BİŞEY YOK NE OLUYOR ORTALIĞI BULANDIRMAYIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: mermonasse.

Alıntıları Göster
    darbe deilde bana kalırsa erken seçim yakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

ORTADA BİŞEY YOK NE OLUYOR ORTALIĞI BULANDIRMAYIN

Alıntıları Göster
    bencede propangandalara gaza gelipte ortalıkta dolaşmayın arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesus21

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: jesus21

erken seçim olacak gibi. sonbaharda olr galiba..

anayasa sınavından önce fazla bulanmasa ortalık hocanın napcağı belli olmaz

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: jesus21

erken seçim olacak gibi. sonbaharda olr galiba..

anayasa sınavından önce fazla bulanmasa ortalık hocanın napcağı belli olmaz

Alıntıları Göster
    yahu bu millet nie böle kimse sağlam düşünemşyor. Çözüm yok propaganda var

• quote:

Orijinalden alıntı: Pamuk_Prenses

Alıntıları Göster
    Türkiye ne zaman istikrar yakalar gibi olsa birileri ortalığı karıştırıyor.
    Aslında herkesin bildiği ama söylemeye cesaret edemediği(hernedense)kişiler bunlar
    Darbe elbette ki yakın
    Hangi rantçı sıkışsa hemen askeri gaza getirip nasıl ki osmanlıda din elden gidiyor yaygaracıları vardı
    aynı onlar gibi laiklik elden gidiyor yaygarası koparıp ortalama her 15 senede bir askeri darbe ile türkiyenin hızı kesiliyor.
    Ama bizim halkımız nedense nasılsa ne tür bir uykuya daldıysa bir araya gelip gerçekleri görmüyor.
    Bunlar Başta amerika ve ingiltere olmak üzere bizim üzerimizde oynanan oyundur.
    Bunu herkes biliyor ama neden se kedimize düşman oluyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pamuk_Prenses

Alıntıları Göster
    olsun olsun uçacak çok kafa var bu memlekette dar ağacını şimdiden görür gibiyim şimdi bana darbe olursa ne olcak bliomusun demeyin biliyorum ve olmasını istiyorum tartışma da çıkartmayın uykum var zaten bu dh tartışmaları bitirdi beni hadi herkese iyi geceler ben yatıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cliff Burton

olsun olsun uçacak çok kafa var bu memlekette dar ağacını şimdiden görür gibiyim şimdi bana darbe olursa ne olcak bliomusun demeyin biliyorum ve olmasını istiyorum tartışma da çıkartmayın uykum var zaten bu dh tartışmaları bitirdi beni hadi herkese iyi geceler ben yatıyorum

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_7042991/mpage_1/key_darbe//tm.htm#7043147

• quote:

Orijinalden alıntı: morcin

Aslında herkesin bildiği ama söylemeye cesaret edemediği(hernedense)kişiler bunlar
    Darbe elbette ki yakın
    Hangi rantçı sıkışsa hemen askeri gaza getirip nasıl ki osmanlıda din elden gidiyor yaygaracıları vardı
    aynı onlar gibi laiklik elden gidiyor yaygarası koparıp ortalama her 15 senede bir askeri darbe ile türkiyenin hızı kesiliyor.
    Ama bizim halkımız nedense nasılsa ne tür bir uykuya daldıysa bir araya gelip gerçekleri görmüyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: morcin

Darbe elbette ki yakın

+1 eline sağlık hocam iyi demişssin....insanlar hala nasıl kanıyorlar bu provakasyonlara anlamış değilim....bırak o kadar eskiyi..son 10 yıllık döneme baktığımızda bile TRnin bu laik islamcı kavgasından neler çektiğini, laiklik çağdaşlık gibi içi boşaltılmış laflardan nele hale geldiğimizi..birbirimize düşman olduğumuzu ve de sonuçta 0=0 elde var sıfır(hatta eksi) durumlara geldiğimizi niye hala kimse göremiyor!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p@l@ -- 19 Mayıs 2006; 2:05:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: p@l@

quote:

Orjinalden alıntı: morcin

Darbe elbette ki yakın

+1 eline sağlık hocam iyi demişssin....insanlar hala nasıl kanıyorlar bu provakasyonlara anlamış değilim....bırak o kadar eskiyi..son 10 yıllık döneme baktığımızda bile TRnin bu laik islamcı kavgasından neler çektiğini, laiklik çağdaşlık gibi içi boşaltılmış laflardan nele hale geldiğimizi..birbirimize düşman olduğumuzu ve de sonuçta 0=0 elde var sıfır(hatta eksi) durumlara geldiğimizi niye hala kimse göremiyor!!!!!

Alıntıları Göster
    aynen katılıyorum pala...

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGH FIDELITY

aynen katılıyorum pala...

Alıntıları Göster
    eylül gibi ihtilal olacak bu 6 ay önceden belliydi bu olayların olacağı önceden biliniyordu önü alınamadı
    aslında iyi olacak kurucaz darağaçlarını din kardeşim diye ülkeyi satanları sallandıracaz
    Tsk'nın Her zaman arkasındayız

• quote:

Orijinalden alıntı: Mdg

eylül gibi ihtilal olacak bu 6 ay önceden belliydi bu olayların olacağı önceden biliniyordu önü alınamadı
    aslında iyi olacak kurucaz darağaçlarını din kardeşim diye ülkeyi satanları sallandıracaz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Mdg

maalesef yukarıda yazdıklarımızı anlamayanlar var...yazık size..sadece üzülüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mdg

Alıntıları Göster
    Başbakan dindar olan olmayan söylemleriyle ülkeyi böldüğünün ve din üzerinden tehlikeli bir siyaset yaptığının farkında değil heralde . Bu hükümet zamanında ülke Türk - Kürt , Laik -Antilaik ( o nasıl oluyorsa , devlet laik olu zaten ) dindar - dindar olmayan vb. tartışmalar hat safhaya ulaştı zaten. Bunlarla darbe de olur , iç savaşta.
    Ülkenin ve rejimin düşmanlarına cesaret verdiler.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.