Bildirim
Darboğaz olayı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
5770'den yukarisini kaldirmaz.6850 icin bayagi bir oc yaparsan ollmaz belki.3.6'da falan kullanman lazim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
BF3 multi oynucaksanız quad core'a geçin. İsterse HD 5770 olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: YereBakanAmudaKalkan
Arkadaşlar ben 7850 alıcam ama işlemcim intel core 2 duo e7400 2.80 ghz ne kadar darboğaz yapar ne kadar fps kaybederim sizce
Hocam şefkinizi kırmak istemem ama oyunlar için işlemcinizden vazgeçmeniz gerekicek ki görünüyor ki komple sistemi değiştirmelisiniz benim fikrim şöyledir. Birazcık dişinizi sıkın biraz birikip yapıp elinizdeki kasayı satıp yeni bir kasası toplamanız daha sağlıklı olacaktır. Farkındasınızdır yeni oyunlar gelmeye başlıyor asassins creed 3,gta v gibi vesayre. Tabi ben hiç birini oynayamıyacam çünki laptop kullanıcısıyım. -
Arkadaslar bende biliyorum ama bundan baska carem yok sizce ne kadar dusur olur mesela kac fps kaybi yasarim lutfen cevap verin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
7850 ışlemcıne gore cok fazla. verım alamzsın karttan. -
Oyuna göre değişir işlemci etkisi. Bir Alan Wake'te tam verim bile alabilirsiniz, ekran kartının gücü belirleyici olur; ama gidip BF3 multi oynarsanız sadece düşük fps değil, ciddi tekleme-takılmalar da olur. -
Sorunuzu cevaplamak gerekirse, bazı oyunlarda darboğazın kralını yaşarsınız.
Mevcut ekran kartınızı belirtmemişsiniz ama onunla biraz daha idare etmenizi öneririm. ayrıca güç kaynağınızı da söylememişsiniz orası da soru işareti.
vatan da alacağınız kart 500 tl civarı. Zaten ucuz yollu bir upgrade olmayacak sizin düşüncenize göre. (Belki daha psu almanız gerecek hoop 650 lere çıktı maliyet) 500 tl verip de paranızın hakkını alamamaktansa 800-900 tlye giriş seviyesi bir pc almak inanın çok daha mantıklı. Hem yeni platform olacağı için ileride upgrade seçeneğiniz olur hem de oyunlarda çok daha fazla performans alırsınız. ( ekran kartınız 7850 olmasa bile)
Ekleme : Mevcut HDD nizi de yeni sistem de kullanırsanız en az 150 tl cebinizde kalır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suvari25 -- 1 Eylül 2012; 10:36:54 > -
bende athlon x2 250 3.8 Ghz var bi 6850 alsam battlefield 3 multide 1920 1080 çözünürlükte fps düşmesi yaşarmıyım şuanki ekran kartım olan 5670 den daha fazla fps alırmıyım ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
x2 ile bf3 multi olmaz hocam. -
Arkadaşlar başka çarem yok aklımdaki benim 7850 alıp yıldan yıla önce anakart sonra işlemci depiştirmekti ama tabiki çok param yok ama sizce 550 tlye ne yapayım 7850 almak mantıklımı yoksa başka ucuz bi kartmı alayım ama benim aklımdaki bir kere alıp iyi bi kart almaktı siz nedersiniz not_şuanki ekran kartım 3850 çok kötü değil bf 3 lowdo 35-40 fps oynatıyor{single] -
İkinci elden ucuz hd6850 bulmaya çalışın.
Arkadaşlar ben iki tane 6850 alıcam birini takıcam birinide sistemi düzeltince yani crossfire yapcam sizce mantıklımı iyi bi fikirmii -
quote:
Arkadaşlar ben iki tane 6850 alıcam birini takıcam birinide sistemi düzeltince yani crossfire yapcam sizce mantıklımı iyi bi fikirmii
hocam bence mantıksız olur,ekran kartları çok erken eskiyen parçalar şimdilik tek 6850 yeterli gelir daha sonra ikincisini düşünürsünüz
işlemciye hafif bir o.c ile 6850 alınabilir, 7850 yeni seri olduğu için darboğaz sorunu yaşarsın
Alabileceğin kartlar (HD 6850, HD5770, GTS 450, GTX 550Tİ) -
bende x 4 9650 var ben bile düşünüyorum darboğaz yapar mi 7850 diye ki yapacak ta... Nasıl bir oyun yapmış şu dice onlar sayesinde donanım piyasası ayakta. Sırf bf3 online uğruna milyarlar harcayan insanlar var bende o zavallılar arasında yim
Arkadaşlar 2. sini almamdaki sebep ürtetimin durdurulma ihtimali siz öye diyorsanız o zaman tek bir tane alıyım ben ne kadar idare eder sizce -
Anakart ve güç kaynağına bağlı olarak yeni bir işlemciyle daha düşük bir ekran kartı alabilirsin, çok yüksekte gözün yoksa 5770 yeterli olur -
yav arkadaşlar bu darboğaz olayı nasıl oluyorki şöylemi mesela 7850 aldım ama pcm en fazla 6850 kaldırabiliyor bu ekran kartı 6850 ile aynı performansta çalışmazmı mantıken -
quote:
Arkadaşlar ben 7850 alıcam ama işlemcim intel core 2 duo e7400 2.80 ghz ne kadar darboğaz yapar ne kadar fps kaybederim sizce
6850 almayın eğer 1080p ise.
7850 alın kenarda dursun ayarları kısarak oynarsınız bir süreliğine, sonra tüm sistemi yenilersiniz. İşlemciye de o.c yapmaya çalışın.
Benzer içerikler
- opengl mi directx mi
- intel hd graphics 3000
- nvidia txaa nedir
- paylaşılan gpu belleği nedir
- gddr6 nedir
- amd fsr
- gtx 1650 ti
- intel yeni ekran kartı
- rtx 50
- dikey senkronizasyon nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X