Şimdi Ara

Davutpaşa Lisesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu lisede okumuş yada okuyanlar varsa kısaca bahsedebilirler mi ? Ortamı nasıldır hocaları vsvs aklınıza gelebilecek herhangi birşeyinden bahsederseniz sevinirim. Bu yıl büyük ihtimal bu liseye gidicem. Bide kayıtlar ne zaman başlayacak ne zaman yaptırabiliriz. Şimdiden teşekkürler

• Yukarı
  • Öğretmen olarak gideceğim desen yorum gelirdi; ama sen kendi kendini fişlemişsin
  • önemli değil zaten bu hesabı ara sıra kullanıyorum işim düştü böyle yardım eden en azından 1 kişi çıkar herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadlifter

önemli değil zaten bu hesabı ara sıra kullanıyorum işim düştü böyle yardım eden en azından 1 kişi çıkar herhalde

Oo hemde fake üyelik almışsın

Hocam bence daha fazla konuşmadan gidin.
  • Dostum, bence gitme. Yer olarak samatya kocamustafapaşa cerrahpaşanın oralar. Yani hiç hoş tiplerle karşılaşmazsın emin ol.
  • ara sıra kullanıyorum derken bu hesap bana ait değil ara sıra girebiliyorum sadece. fake falan değil bkz imza

@arbak

Teşekkürler. Bilmiyorum başka düz lise arıyoruz şuan ama orda okumuş bi akrabamız tavsiye etti de onun zamanında iyiymiş şuan nasıl bir fikrim yok ondan açtım konuyu. Kararsız kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-972BF2B59 -- 17 Temmuz 2013; 21:58:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİLKENT ÜNİVERSİTESİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.