Şimdi Ara

Dedemden Kalan Parayla Merso Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pokuman üniversitesi olarak gittiğim üni dışında olan ünileri nitelendiriyorum 91818282818 dolar maaş hayalim var ama yurt dışına çıksam kimse okuduğum okulu bilmiyor bari ülkede toprak ağası dedemden kalan parayla hava atayım.

Öhm çoh alfayım ben macbooka şu kadar para verdim 124k para ödedim alkol cugara keyif yapıyorum.

Pokuman üniversitesine gidin ve sizler de işsiz kalın. Ben ise pokuman ünisinde okumuyorum ama dede parasıyla uni okuyorum ben cok ustun bir bireyim.

TVFilthyFrankyoutube
    PLAYING RECORDER WITH NOSTRIL
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=C6OmnTWhsEc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 3 Ocak 2025; 10:37:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Trde uçup kaçan tiplerin %99unun cvsi bu. Kendi emeğine bir şey yapmanın imkansız olduğu bir ülke burası

• William0 kullanıcısına yanıt
    benim çevremde baba parasıyla mülke-otomobile kavuşanların alayının da burnu havada. kendileri elde etmiş gibi egolular yani öğüt bile verirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Size pokuman mezunu dediler mi?

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Adamın hayatı özel okul, özel lise, özel dershane, özel üniversite, babadan araba, babadan iş gören de adam sanar bir şey başarmış sanar o imkanları hiko babaya versen o da aynısını yapar. Olan bize oldu ben ona yanıyorum ailen seni düşünmüyorsa kimse düşünmüyor maalesef.

• William0 kullanıcısına yanıt
    Pokuman unisine gidip camdan atlamak istiyorum.

• Annem ilkokul babam lise mezunu ve ben kendimi ortalama bir okulda mühendislik fakültesine attım sıfırdan kendimi inşa ediyorum hem akademik olarak hem kişisel olarak kendimi eğitiyorum ama dediğiniz gibi insanlar beni ve benim gibi olanları aşağılıyor genelde maalesef.

Adamın 3 nesil öncesi doktor hakimmiş ben ise sıfırdan ailede ilk üniversite okuyan insanım yani 1. seviyeden bu işe başlıyorum o ise çok daha yüksek seviyelerden başlıyor e tabii ki de arada fark olacak değil mi? Hayat bir gerçek sonuçta. Benim yetiştirdiğim çocuk da bilinçli bir insanın çocuğu olacak ve belli başlı becerileri benim sayemde kolayca edinecek. Benim çocuğumun sınıf arkadaşlarıdan birinin babası da belki lise mezunu olacak ve o çocuk da işte sıfırdan başlıyor olacak ama benim çocuğum sıfırdan başlamamış olacak. Bu böyle devam ediyor işte hayatın gerçekleri bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir araba alıp 10 yıl bineceğim
    11 yıl önce açıldı
    Babamın 1.5 trilyon borcu var.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu burnu havada olan tiplere bayılıyorum. Acı realite ile yüz yüze kalınca ya annelerine veya babalarına koşuyorlar birde bunlar tek çocuk ya anası babası kıyamıyor.

Ana kuzusu...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.