arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 ay 1 haftadır definasyondayım uzun süredir bulktaydım çok yağlandığım için yaza doğru definasyona başladım 94 kilodan 89.50 a düştüm bu sürede ay için 2 kilo vermişim beslendiğim listeme göre baya bi düşük geldi kalori açığım 500 e yakın 2 günde bir nerdeyse her gün 30-40 dk kondisyon bisikleti de sürüyorum gelişme var ama süreç çok yavaş ileriyor gibi hissediyorum listeye bakıp yardımcı olucak varsa çok sevninirim (ppl yapıyorum haftada sınavlarım olmazsa 4-5 gün çok yoğunsam 3-4 gün gitmeye çalışıyorum salona) sabah ------- 4 yumurta beyazı 1 tüm toplam 5 70-80 gram yulaf az bi şey beyaz peynir 2 ceviz 3 fındık çeyrek kaşık zeytinyağı yumurta üzerine (kahvaltıdan 2 saat sonra falan spora gidiyorum) post workout --------------- 200 grama yakın haşlanmış tavuk 150 gram pişmiş pirinç veya patates yeşillik veya salata akşam -------- 200 gram haşlanmış tavuk varsa yoğurt veya yeşillik vitaminler : çinko, omega 3, karaciğer takviyesi, multivitamin supplmnt: bcaa, push günlerinde pre, (whey var artık kullanmıyorum öneri varsa devam edebilirim) mevcut boy ve kilo 175 89.5 1.5 senedir gym |
Bildirim