Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Dell Inspiron 7577-FB70D256F161C - Referans İlanı Satın Al 16 Aralık 2018 19:25 1 1 Dell Inspiron 7577-FB70D256F161C - Referans İlanı Merhabalar,Bilgisayarı 11/04/2018 tarihinde ETARNAL Bilgisayardan aldım. Bilgisayar tertemizdir. En ufak çizik vuruk sıkıntısı yoktur. Oyun bilgisayarı olmasına rağmen toplasanız 24 saat bile oyun oynamadım. Genellikle ofis işlemleri için kullanıldı.Hatta bilgisayarı aldığımda ekran ile klavye arasından çıkan naylon örtüyü dahi sürekli kullandım. Bilgisayara ince kumaş kılıf alarak muhafaza ettim. Yani tertemiz ve sıfır ayarındadır.Macbook alacağım için satılıktır.Kutusu faturası ile birlikte verilecektir. çok küçükte olsa pazarlık yapılır. Takas sadece güncel macbooklarla yapılır.Alıcısına hayırlı olsun.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Esenler Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satıldı… 13" MacbookPro 2017 Touchbar- 256gb Nokta Hatasız Tertemiz Dell Inspiron 7577-FB70D256F161C - Referans İlanı satıldı silinebilir