Şimdi Ara

Derste Karın Gurultusu Fobim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5 senedir OKB hastasıyım. Bu zamana gelene kadar çok büyük sıkıntılar atlattım. 13 yaşımdan beri antideprasan turü ilaçlar kullanıyorum. Şükurler olsun hastalıgim azaldı ama şu siralar bir takintı daha edindim kendime derste ve sınavda karnım ile bağırsagimin otecegini duşunuyorum. Bu düşünceyi beyin dikkate alıyor ve gerçekten bunu yaşayacağimi düşünuyorum. Sonuç olarak da tıbben bu sorunu yaşamayacak olsam bile beynim bana bunun olacagini hissettiriyor ve rahatsiz oluyorum soğuk soğuk terliyorum kendimi derse ve sınava veremiyorum

Geçen sene dershanenin ilk haftasi bu sorunu yaşamıştim ve 2. hafta sonunda dayanamayıp dershaneyi biraktım. [ O siralar ilaç kullanmıyordum]

Bu sene ise üniversiteyi kazandım buyuk ihtimalle derslerimiz amfide olacak yine aynı sorunu yasarmiyim diye düşünmeden edemiyorum. Bu hafta içi psikoloğa gidecegim umarım bir çozum bulabiliriz.

Aranızda buna benzer sorunlar yasıyaniniz var mi ?
    Siz ne düşünuyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynisini 8.sınıftan beri yaşıyorum ibs var hocam sende de büyük ihtimal. tedavisi var mı dersen yok maalesef, her kafadan bir ses çıkıyor kimi psikolojik diyor kimi öyle olmadığını söylüyor. dediğim hastalığın belirtilerine bakın bakalım.
  • Guruldasa ne olur ki?
  • Mao tun kullanıcısına yanıt
    Hocam bence benimki İBS değil çünkü sadece okulda oluyor diğer durumlarda karnım ve bağırsaklarımda hiçbir sorun yok. Okul dışında bir sürü sessi ortam var ama hiçbirinde yaşamadım böyle durum

• Bu bendede var ve küçükken psikolog sebebiyle Prozac kullanıyordum Bir ara gidip kontrol ettirmem lazım pek normal değilim.
  • ben ilacı birakmiştım 5 aydır falan cipralex alıyorum yarım. Sınav dönemi oldugu için uzun bir zaman kullanmamıştım. Acaba tama çıkarsam bir faydası olur mu ki ?

• up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ishal ve okul
    9 yıl önce açıldı
    KARIN GURULDAMASI
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: namaste1968

Guruldasa ne olur ki?
    gaz buyudukca bagırsaklar dahıl gaz yukarı cıkıyor osuruk gıbı ses yapıyor
    benım yanımdakı kız pavv sesı duyunca bırden sıcramıstı
    bır keresındede sınavda 2 dakıkada bır ses yapmaya baslayınca az bırakayım dedım.sıra dan dolayı cart dıye ses cıktı arkada kız duydu bırsey demedı yuh dıyebılırdı neysekı koku cıkmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.