Şimdi Ara

Desenleri Farklı Lastik Olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese yeni aldığım 2012 e90 bmw 320d sedan aracım için lastik alıcam ama aradığım ebatlara uygun lastik 1 haftadır bulamıyorum artık parayı geçtim lastik bulursam alıcam.
    Ebatlarım aracın kapı eşiğindede yazdığı üzere
    225/45/17 Önler
    255/40/17 Arkalar
    Şuan üstünde bridgestone potenza var ama hem çok sert hemde 6 yıllık ama ebatları ve desenleri tutuyor.
    Bulduğum lastiklerde ise continental michelin dışına çok çıkmak istemiyorum 1 takım buldum ve bana dediki önlerini Continental Sport Contact vereyim arkalarını premium contac vereyim dedi 2024 model sizce olurmu olursa desenler bi sorun çıkarırmı ebatlar doğru olsa bile

Stepne olmadı için Run Flat Olmak zorunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo1903. -- 10 Mart 2025; 18:54:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Seni zora sokan rft Dag başında gezmiyorsan her yer lastikçi runflata gerek yok bir çakmaklıktan şişirme aparatı al yarmadigin surece lastikciye rahat gidersin.

Farkli desenli arka on aracin kayma davranisini degistirir. Tavsiye edilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 10 Mart 2025; 23:51:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Araçta stepne olmadığı için kasko şirketi ve vize rft zorunlu olması gerektiğini belirtiyor.

• Benim megane aracimda stepne yoktu. Kasko ve vize de boyle bir sart kosmamisti. Lastik tamir kopugu al patlarsa sıkar gecersin

• ibo1903. İ kullanıcısına yanıt

İlk defa duydum bunu. Son 3 aracımda stepne yoktu fabrika çıkışlı, hiçbirinde runflat lastik yoktu. Lastik tamir kiti koyup geçiyorlar

• lastik ebatları orjinal böyle mi geliyor, desen tutuşu değiştirirde , bu kadar ölçü farkıda değiştirir.

Bu maddeyi kasko policenden resmini bu konuya atarmisin merak ettik sozlesmede ne yaziyor

Cogu e90 da da normal lastikli bir sürü adam var.

Ayrica benim aracım da sadece tamir kiti var vizeden daha yeni gecti stepnesiz modeller guncelde cok kit olunca sorun olmaması lazım

Sozlesmede yaziyorsa farkli desenli model lastik kullanimi da ayni kapiya cikar.

buldugun 4 ayni desenli olani alacaksin Pirelli Cinturato P7 sor hankok s1 evo sor 2 ebati da rft olarak bulunur

Yada jant degisebilirsin seçeneğin artar.

Kapi icinde yazmasi lazim on arka ayni ebatta kullanılabilir. 225 45 17

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 11 Mart 2025; 14:9:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • donanimforumuser D kullanıcısına yanıt

Evet Orjinal msport ebatı bu 17 18 ve 19 inch de farkli lastik on arka.

16 lar on arka aynı ebat. 205 55 16 standart sayilan lastik yada 225 50 16

17 lere on arka ayni ebatta takilabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 11 Mart 2025; 14:12:38 >

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/3242571/90a43f11-9c9d-4768-a47b-361c98a30fa4.jpeg[/simage

Ön arka aynı ebat kullanılmıyor işte dostum önleri 225/45/17 den dünya kadar var ama iş arkaya gelince çoğu lastik şirketi 255/40/17 yi sipariş üzerine üretiyormuş öğrendiğim kadarıyla.

Kapı listesinde de 225/45/17 düz olarak yazmışlar soldakine sağdaki takılır şeklinde değil 2 ayrı liste var. Çünkü sadece ön olanlara üçgen sadece arka olanlara daire konulmuş.

Buraya göre de ön arka aynı takılabiliyor madem olmaz diyorsun. Bilindik araç FEYS grubuna yazsana bakalım millet ne yazacak.

Desenleri Farklı Lastik Olurmu ?wheel-size.com
    BMW 3 Series V (E90/E91/E92/E93) LCI [2008 .. 2013] - Wheel Fitment Data and Specs for Europe
    https://www.wheel-size.com/size/bmw/3-series/e90-e91-e92-e93-2008-2013/eudm/

Eğer liste dediğim gibi değilse Yapacak bir şey yok lastik Aramaya devam o zaman. Lastik park kolay oto lastikcim cart curt ara hepsini.

Farklı desen olmaz runflata bakan kasko nasılsa onuda bahane eder.

Umduğunu değil bulduğunu alabilirsin Hankook Ventus S1 evo2  rft piyasada 2 ebatta da var mesajı atarken yeni baktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 11 Mart 2025; 19:52:51 >

Dostum yaklaşık 10 dükkanın 1 tanesinde hankook s1 evo 2 buldum ebatlar dediğim gibi ve hepsinin deseni aynı hemen sipariş verdim salı günü gelicekmiş teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.