Şimdi Ara

DEU rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DEU edebiyat fakültesinde okuyan biri var mı? Kayıtlar hakkında bilgi verebilecek? DEU her zamanki gibi yaptı yapacağını :)

• konu yanlış yerde şikayet ettim banı yersin artık hadi görüşürüz eyvallahhh
  • hayırdır hocam neyaptı
  • sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Togukawa

sağol.

bişe değil
  • normalde bugün ders kayıtlarının açılması gerekiyordu akademik takvime göre fakat her kayıt zamanı olduğu gibi kayıtlar açılmadı ve hiçbir açıklama yok
  • deü mütercim tercümanlıktayim. 6 sında hazırlık sınavına girdim sonuçlar hala yok.. yalnız değilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypocrites

deü mütercim tercümanlıktayim. 6 sında hazırlık sınavına girdim sonuçlar hala yok.. yalnız değilsin

Onu fazla merak etmeye gerek yok hazirlikta kalmazsin kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaba diğer ülkelerde de böylemi. bizim ülkede her üniversitede bu kayıt işi sorun oluyor nası bi akademik yapı çözmek mümkün değil.
  • Togukawa kullanıcısına yanıt
    biliyorum.. ama insan yine de merak ediyor.. :) Bizim bölümde ve başka ünv de olan arkadaşlar sınavlarının içinde listening writing vs gibi ekstradan ölçülerin oldugunu söyledi, ve buna rağmen sınavlarınının 2 günde açıklandıgını söylediler. Bizde bir essay bir test salla gitsin. haftaya okul açılıyor okuuuul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypocrites

biliyorum.. ama insan yine de merak ediyor.. :) Bizim bölümde ve başka ünv de olan arkadaşlar sınavlarının içinde listening writing vs gibi ekstradan ölçülerin oldugunu söyledi, ve buna rağmen sınavlarınının 2 günde açıklandıgını söylediler. Bizde bir essay bir test salla gitsin. haftaya okul açılıyor okuuuul

işte buna alışmak gerekiyor :) DEU her zaman yapar bunu daha neler göreceksin bak
  • Hangi üniversite tam zamanında açıyor ki kayıtları
    Bizde de 2 gün ertelendi yoğunluktan.
  • sizinkisi yoğunluktan ertelenmiş yine bizimki hiç açılmadı bile kendi kendini erteledi
  • quote:

normalde bugün ders kayıtlarının açılması gerekiyordu akademik takvime göre fakat her kayıt zamanı olduğu gibi kayıtlar açılmadı ve hiçbir açıklama yok

yarın açılmıycak mıydı o ,çünkü bugün harçlar yatıyor diye biliyorum
  • harcı herkes yatırmıyor ki. Ayrıca akademik takvimde 16 eylül olarak verileri kaç ay oldu bu kadar süre içinde bile bir düzene giremediler
  • quote:

harcı herkes yatırmıyor ki. Ayrıca akademik takvimde 16 eylül olarak verileri kaç ay oldu bu kadar süre içinde bile bir düzene giremediler

kardeşim orda okuyor ama bende aynı fikirdeyim,bi kere her şey çok geç açıklanıyor.
  • benim abim deü de.öğrenci işlerini arayıp sormuş , yaz okulu notları slsteme giriliyomuş bugün biterse yarın açılacakmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.