Şimdi Ara

DEÜ tıp fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dokuz eylül tıp nasıldır arkadaşlar ? Var mı burada okuyan ? Kampüsü kötü diye duydum başka eksileri var mı ? Artıları nedir ? vsvs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende araştırıyordum Prof sayısı falan çok iyi
    Biraz zormuş sanki birde bwlcovadaymis deniz kenarı bu şekilde hocam

• hocam köklü bir üniversite olması her bakımdan büyük avantaj . Bu arada tus başarısı çok iyi olan bir okul (4. falandı galiba cerrahpaşa 5 ti yanlış hatırlamıyorsam ). Kampüs baya yetersizmiş ama izmirde her türlü yaşarsın zaten sıkıntı olmaz . Staj imkanları çok iyiymiş bunu bir tanıdık söyledi ... Başka bilgisi olan paylaşssın şu bölümle ilgili .

• Buranin Kampüs olduğunu sanmıyorum deunun ana kampüsünden ayrı zaten DEÜ parça parça bir universite

• up

• Deu tıpta okuyorum sormak istediklerinizi sorabilirsiniz

• Dokuz eylülde tınaztepedeyim ben. Bizim üniversitenin sadece eğitimi iyi bunun nedenide zor olması , öyleki bugüne kadar tıpta intihar edenler olmuş onun dışında hiçbir iyi yanı yok. Sizin olduğunuz yer tınaztepeye 2.5 saat falan. Konak gibi yerlerede eshot + metro falan yapmanız gerekiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe tıp fakültesi
    geçen yıl önce açıldı
    Cerrahpaşa tıp
    10 yıl önce açıldı
    TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MS77

Deu tıpta okuyorum sormak istediklerinizi sorabilirsiniz

Internlik dönemi zor mu?
    Yurtta mı kalıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih54102

quote:

Internlik dönemi zor mu?
    Yurtta mı kalıyorsunuz?

3.sınıfa geçtim intörnler hakkinda pek bilgim yok maalesef.İnciraltinda kykda kalıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih54102

quote:

Internlik dönemi zor mu?
    Yurtta mı kalıyorsunuz?

3.sınıfa geçtim intörnler hakkinda pek bilgim yok maalesef.İnciraltinda kykda kalıyorum

Yurt rahat mı nasıl? Kaç kişilik? İnternet hizmeti var mı? Ev tutmayı düşündünüz mü? Ev kiraları nasıl?
    Mesela dizüstü bilgisayar götürülebilir mi yurda?

Benim sıralamam buraya yetiyor fakat uzak olduğu için Sakarya tıp yazmayı düşünüyorum. Sizce bu doğru olur mu? Burası yürüme mesafesinde ve kontenjanı daha az ayrıca tus başarısı da fena değil(110 kişi)

• Fatih54102 F kullanıcısına yanıt
    Hiç dokuz eylül dusunme direkt Sakarya yaz geç.Yurume mesafesinde ailen yaninda bunun gibi nimeti zor bulursun

• Yurt rahat ayrıca okula 5 dk dolmuşla.odalar 4 veya 6 kişilik ama bu sene hepsi 4 kişilik olabilir ki zaten tıpçıları genelde 4 kişilik odalara veriyolar.ev tutmayı düşünmedim yurt cidden çok rahat giriş çıkış saatleri sorun değil mesela çoğu kykda gece 12den sonra girmek sorun olurken inciraltinda olmaz.ev kiraları balçovada 800den başlıyo diye biliyorum tam da bilgim yok ama.leptop felan getirebilirsin kyknin interneti var zaten .Sakarya tıp hakkında bi fikrim yok ama izmirde okumakla sakaryada okumak fark eder her açıdan bence

• up

• Kaliteli ve zor olduğu söyleniyor

• BuI kullanıcısına yanıt
    Kalitesine katılıyorum ama zorluğu size kalmış kimisi tıp fakültesine gelip çalışmadan geçmek istiyo e bu da mümkün değil tabi.Ama şöyle bişey diyim her sene her dönemde sınıf mevcudunun yaklaşık 3te 1i finalsiz geçiyo ki bu da yüksek bi oran bence.Ayrıca geçme notu 65ken dönem 2lerde yıl sonunda sınıf ortalaması 70ti.

• Izmirde paralelin kapanan okullarindan birinin ogrencileri oraya gelecek ne hale gelir bilmiyorum. Iyi analiz edin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlibela34

Izmirde paralelin kapanan okullarindan birinin ogrencileri oraya gelecek ne hale gelir bilmiyorum. Iyi analiz edin

Dogru mu bu hocam?

• Kutsal Kitap kullanıcısına yanıt
    Hocsm sifadakiler oraya gecicek dendi ama ne kadar dogru emin degilim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıralamam dokuz eylüle rahatlıkla yetiyor selçuk var evimin dibinde dokuz eylüle gittiğime değer mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.