Şimdi Ara

Devir saati aşağı yukarı oynamaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar benzinli opel vectra (2004 Mod.) 30.000 bakım yaptırdım hava,yağ,benzin fitreleri ve bujiler değişt. Bakımdan sonra hiç olmazken aracın devir saati rolantide boştayken 9,5 da hafif hafif aşağı yukarı oynamaya başladı.Servise geri gittim Kurum vyea pisliğin kelebeğe geldiğini söyleyerek benzin dökerek gidermeye çalıştılar ama olmadı devam ediyor. Araba temiz havayı alınca şaşırdımı naapdı. Bu durumu ve sebebini bilen arkadaşlar yazarsa memmun olurum.

• rölanti regülatorü veya klasik EGR arızası..her iki parçanın temizlenmesiyle sorun çözülecektir..
  • aynı sorun bizim aracımızdada bulunlamaktadır
    bunun çözümü nasıldır temizlenmek derken yenilemek anlamındamı yoksa temizlenecek kısımlarımı vardır bilgi verebilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

rölanti regülatorü veya klasik EGR arızası..her iki parçanın temizlenmesiyle sorun çözülecektir..
  • Türbülans alakana teşekkür edrim. Bu uzun ve masraflımı ki servis yapmakdan çekindi. Bilmiyorum Piyasada karbüratör temizleyici maddeler var alsam kullansam faydası olurmu acaba ?
  • Babamın aracındada bu tip bir sorun var. Hemen özetliyorum: Aracı çalıştırıyorum. Rölantide Vın Vın Vın Devir saati hafif hafif titreme yapıyor. Garajdan çıktık tam yola çıkacağız , araba tekleye tekleye kalkıyor . Umarım sorunu anlatabilmişimdir ? Bu bir sorunmudur acaba ? ..

Araç Benzinli V6 Motor.
  • işlem halledildi heralde
  • kalitesiz yakıt veya hava akım sensöründe olası arıza

yakıt ile havanın iyi karışmaması

yakıtın verimsiz çiğ yanması
  • bakımdan sonra olmuş hava filtresi iyi takılmamış olabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.