Şimdi Ara

Devir Yüksekliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2006 model 120000 kmde clio symbol sahibiyim (devir saati olmayanlardan). Aracın rolantisi inanılmaz yüksek. Aslında rölanti demeyelim araba bildiğiniz gaz veriyor.

Mesela araç normal rölantideyken 1000devirde durması gerekiyor diyelim. Tahminimce benim araç 2500de fln duruyor ki dizel arabalar gibi ayağımı yavaşça debriyajdan çekince araba hareket etmeye başlıyor ve sonra sabit hızda devam ediyor. Bu olayı arkadaşımın lineasinda yapardık. Ama o dizel benimki benzin/lpgli.

Yanı gaza hiç dokunmadan aracım sabit hızda gidiyor.

Araştırdım bir sürü yerlere gittim. Kafam karıştı. Daha önce bu olayı yaşayanlar varsa bilgilendirirse çok mutlu olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2500 devirde durmasi imkansiz eger oyle olsa ayaginizi debriyajdan cektiginizde ok gibi patinaj cekerek firlar araciniz muhtemelen deviriniz 900 1100 arasindadir bi elektrikciye gidip olcturun devir rolantide kac cikiyormus sarj dinamosunda devir cikisindan bakabilir usta

• Hocam en temizi 15-20 liraya bir ELM327 cihazı alıp ODB2'ye bağlayıp Android telefonla devir bilgisini okuyabilirsiniz.. Hem de boşta telefon varsa devir saati olarak kullanabilirsiniz.
  • uncle jun kullanıcısına yanıt
    Gaz potu takılmıştır.Yada motor hava alıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symbolcu -- 14 Ekim 2017; 2:29:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En ayar olduğum şeylerden kullanıcıya devir saatini çok gören araba firmaları, umarım sorununuzu halledersiniz.
  • video çekip atın bence 2500 biraz zor gibi
  • symbolcu S kullanıcısına yanıt
    Ya müdür gaz potu ne bilmiyorum ama çok garip bir şey yani. Araba 1.viteste rölantide gidiyor.

Devir kaçta bilmiyorum, yukarıda rakamları salladım. Zaten motor bağırmadığında da gaz veriyor kesiyor veriyor kesiyor. Eski arabalarda jikle mi artik neyse sanki o çekili arabada.

Sorunun rölanti motorunda veya gaz kelebeğinin pislenmesinde olarak söyleyen çok oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yokuşta Devir Düşmesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.