Bildirim
Devlet hastanesinde burun estetiği
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
nefes alma sorunun falan yoksa yapmazlar. tavsiyem estetiği özelde yaptır. 6 bin civarı gözden çıkar. -
Güveniyon bide yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Annalise
nefes alma sorunun falan yoksa yapmazlar. tavsiyem estetiği özelde yaptır. 6 bin civarı gözden çıkar.
Hocam nefes alma sorunu da var biraz fakat güvenilir mi onu merak ediyorum? -
Devletteki doktorlar güvenilir mi bilmiyorum ancak 6.000TL verip özelde olduğunuz ameliyatları yapan doktorların bir çoğu devletten çıkıp özel muayenehane açan doktorlar. -
Ben sağlık bakanlığında anestezi teknikeriyim.
Devlet hastanesinde burun estetiği ameliyatını sgk karşılamaz.
Ancak siz ameliyatı devlet hastanesinde bir plastik cerraha ya da kulak burun boğaz cerrahına yaptırabilirsiniz.
Taburcu olurken size kullanılacak sarf malzeme ve ilaca göre yaklaşık olarak 2000-3000tl arasında fatura çıkar.
Yani devlet hastanesinde bu ameliyat size özelden daha ucuza gelir.
Elbette ameliyatı olmadan önce doktorun başarısını iyice araştırmanızı tavsiye ederim. Sonra hem estetik anlamda hem de nefes alıp verme anlamında sorun yaşamayınız. -
Doktorun basarisi nasil arastirilir? Ozel yada devlet acil cvp lazim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 19 Aralık 2017; 6:5:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X