Şimdi Ara

DH COIL WHINE [ANA KONU] | [CW nedir-muzdariplerin ekran kartları CW listesi] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
34
Favori
47.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DH COIL WHINE [ANA KONU] | [CW nedir-muzdariplerin ekran kartları CW listesi] 

• Sapphire RX 6700 Pulse CW var orta seste diyebilirim. Sistemdeki güç kaynağı da sıfır o yüzden karttan olduğu kesin gibi. Şimdilik iade veya değişim yapmadım duruma göre düşünebilirim.

• ekran kartındakini super glue ile yani japonla çözüyorlarmış deneyen oldu mu acaba

• Asus TUF 6800'da UWQHD 144Hz değerlerinde Days Gone oynarken 35 desibel gibi yüksek bir değerde coil whine alıyorum. İşin kötüsü EU4 oynarken de bu ses 30 desibelin altına inmiyor, hafif yükte bile cızırtı sesi çok yüksek. Premiere'de video işlerken nispeten daha az ses çıkarıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=DfPVj0xdizM

Bunun kusur olarak değerlendirilmesi için belirli bir desibel sınırı var mı?

• Merhabalar Mantis 6800 sistem satın aldım sistemin parçaları bunlar

AMD RYZEN 5 5600 4.4GHZ 35MB 65W

ASUS PRIME B550M-K AMD B550 AM4 DDR4 4400 HDMI DVI VGA Çift M2 USB3.2 mATX PCIe 4.0 ECC RAM ANAKART

ASUS TUF-RX6800-O16G-GAMING AMD

A-DATA RAM DIMM 8GB DDR4 3200 MHZ D41 X TUF RGB AX4U32008G16A-SB41

WD Blue SN570 500 gb NVMe SSD WDS500G3B0C

ASUS TUF GAMING GT301 RGB Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa

ASUS TUF GAMING 650B 650W 80+ Bronze PSU Güç Kaynağı 

ASUS Gaming VG27AQZ 27 HDR Gaming 2K IPS FreeSync ve G-Sync Uyumlu 2560x1440 1MS(MPRT) 165HZ D Gaming Monitör

AC Valhalla da iki kez watman sorunu yaşadım. Bir kez de Lost Ark da watman aldım üstelik bu sefer mavi ekran verdi. Birde ekran kartında coil whine varmı bir bakarmısınız video çektim. Coil whine varsa iade ediyim diyorum daha sıfır aldım 16 gün olmuş sistemi test etmem uzun sürdü, kuzene göndermiştim monitör yoktu bende ondan bana gelişi derken hızlı geçti günler orada da çözemedik. Sistem stabil değildi mavi ekran veriyordu. Bana getirince windows 22 h2 kurdum düzeldi. Küçük bir işlemciye oc attık. Durum bu şimdi iade mi ediyim yoksa yazılımsal bir hata mı bu watman hatası bilemiyorum.

video linkide bu Ac Valhalla aşırı yüksek ayarlar değerler bunlar

DH COIL WHINE [ANA KONU] | [CW nedir-muzdariplerin ekran kartları CW listesi]Numan Şahanyoutube
    ASUS Radeon TUF RX 6800 GAMING OC 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
    https://www.youtube.com/watch?v=dmoLZP1Dbc8

aldığım mavi ekran hatasının analizide bu

• @deepthroattoyouall Videoya göre konuşursak normal olarak değerlendirebileceğimiz CW mevcut. Bildiğim kadarıyla herhangi bir dB sınırı yok.

@CrashZinger Merhaba, hakeza sizdeki CW de normal görünüyor.

https://forum.donanimhaber.com/amd-radeon-rx-6000-serisi-ana-konu--145504513

UV vb. yöntemlerle CW'nin azaltılması mümkündür. Geçen sayfalarda belli başlı yönlendirme mesajları mevcut akabinde linkini paylaştığım konudan da destek alınabilir.

• DH COIL WHINE [ANA KONU] | [CW nedir-muzdariplerin ekran kartları CW listesi]

Sistem bu ilk başta karti oturtamadim elektrik kaçağı var sandım. Yüksek derecede ses çıkıyor. Video eklenecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xfx rx 6600 de nasıldır coil whine durumu varmı bu kartı kullanan

• CrashZinger kullanıcısına yanıt
    Mavi ekran için iade deneyebilirsiniz ama geç kalmışsınız, uğraştırırlar sizi. Coil Whine var mı bakar mısınız diye video çektiğinize göre sizi ekstra rahatsız edecek bir ses yok. E coil whine rahatsız edici sesten başka bir şey olmadığına göre sorun etmenize gerek yok. PCye zararı olmaz sesin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar. Ekran kartını occt ve furmak testine soktuğumda herhangi bir coil whine yok ama occt power testinde tüm bilgisayarı yüke soktuğumda coil whine var az da olsa. Oyunlarda ise coil whine mevcut bu sorun power kaynaklı olabilir mi?

• Asus dual 6700 xt oc orta/yüksek seviyede cw vardı, yani kasanın 2mt uzağından bile duyulabiliyordu, servisten iade alındı. yerine gelen msi rx6800 de çok düşük kasanın içinde, rahatsız etmeyen bir seviyede mevcut. bence sıfır cw olan bir kart yok piyasada DH COIL WHINE [ANA KONU] | [CW nedir-muzdariplerin ekran kartları CW listesi] 

• Sasua S kullanıcısına yanıt

Olabilir.

İlk mesajda buna dair bilgilendirmeler var hakeza son sayfadan geriye doğru gidildikçe yine benzer bilgilendirmeler mevcut. Bu nedenle içerisinde bulunduğumuz konunun linkini paylaştım.

• Beyler ekran karımın coil while sesi bu derecede. Sizce bunu garanti kapsamına sokarlar mı sokmazlarsa Tüketici Hakem Heyetine başvursam kabul edilir mi. İnanın oda sürekli iğrenç bu ses var aşırı derecede rahatsız olmaya başladım.

DH COIL WHINE [ANA KONU] | [CW nedir-muzdariplerin ekran kartları CW listesi]Onur Oğuzhan Emiryoutube
    Xfx Speedst Speedster Swft 319 rx 6800 xt mekanik ses
    https://www.youtube.com/shorts/zAMl7Xi_AeU
  • ipee kullanıcısına yanıt

Yan kapak kapalı iken de duyuluyorsa katlanılmaz.

Yalnız sakın yükten dolayı psu'dan geliyor olmasın ses?

Psu'yu yuvasından çıkarıp kablolar izin verdiğince uzağa konunlandırarak bi daha test edin.

Şöyle: https://www.youtube.com/watch?v=E8b3D2r1yyo&feature=youtu.be

• Hocam kapak kapalıyken de acayip geliyor. Psu denedim sorun gpu gibi. Garantiye vereceğim umudum yok ama deneyeceğim. Olmadi Thh'ye gideceğim. Gercekten cok fazla ses. İdaretenlik baska kart taktım dünya varmış diyorum.

Geçmiş olsun.

Hemen üst mesajımda paylaştığım yöntemler ve daha fazlası için ilgili konuda da durumunuzu paylaşabilirsiniz. Tahammül edilemeyecek düzeyde olduktan sonra (UV vb. de çare olmazsa) iade/değişim opsiyonundan başka seçeneğiniz kalmıyor.

https://forum.donanimhaber.com/amd-radeon-rx-6000-serisi-ana-konu--145504513

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 27 Aralık 2022; 8:13:58 >
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt

Hocam garantiye verdim beklemedeyim.. Olduda kabul etmediler Thh destek çıkarmı acaba? Bu konu yuzunden Thh karari ne olur bilginiz varmı? 144hz ve ustu oynamadığımda sorun yok ama bu sistemidd 60hz için toplanmadim. Çok canımı sıktı bu durum.

CW'nin sorun olduğunu kabul ettirdiğiniz takdirde THH tarafında illaki sonuç çıkar ama uzun bir süreç olacaktır (min 6 ay).

60/60'ken dahi ses rahatsız edici düzeydeyse ve UV ile de uğraşmak istemediğiniz için yapacak bir şey yok ki gönderim yapmış durumdasınız.

• 4070ti ekran kartı alacağım.Hangi markada en az görülüyor cw sorunu? Birde iade oluyor mu bunlarda vatandan bir arkadaş olmuyor ses olarak kabul edilip iade kabul edilmiyor internetten amazondan felan al dedi.

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

6800xt yi 6950xt ile değiştiler. Bunda da var ses acayip sinir oldum. Acaba psudan mı geliyor ses çözemedim çok değişük bir ses. Uzay sistemi yapmayada üşeniyorum.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.