Şimdi Ara

Digitürk Yeni fiyatlar geldi[>:]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Digiturk Sporun Yıldızı yeni fiyatlar KK 99 tl Normal
    Digitürk Yeni fiyatlar geldi[>:] 119 tl oldu dusunceleriniz nelerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer şampiyonlar ligini aldılarsa ve bu fiyatın içindeyse gayet iyi bence
  • gayet iyi diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadman92

Eğer şampiyonlar ligini aldılarsa ve bu fiyatın içindeyse gayet iyi bence
    199 olsun mu?
  • bırakın beyler vurmayın adam zaten ölü, walking dead gibi bişey ne bilsin.
  • 5 yıldır digiturk üyesiyim. Sadece lig maçlarını izliyorum ve geçen sene ayda 79 lira verdim. Üyeliğim bugün bitiyordu. 2 gün önce aradılar üyelik bitmek üzere diye. 89 lira 24 ay taahhüt istiyor musunuz dediler. Ben de onlara şu an bile 79 lira ödediğimi ve indirim yapmalarını söyledim. Bugün tekrar aradılar ve artık fiyatımız 99 lira dediler :) Dedim daha 2 gün önce aradığınızda 89'u bile kabul etmiyordum... E madem ayın 1'inde fiyatı artıracaktınız 2 gün önce konuştuğum bayan niye 99 olacağını söylemedi dedim. Karşıdaki "Ben bilmiyorum ama elimden bir şey gelmez" dedi. Ben de iptal ettim üyeliği. Şu anlık donduracaklarını söylediler( Dondurmaları bile 10 liraymış :) Bu kadar paragöz bir firma var mıdır bilmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikara123

5 yıldır digiturk üyesiyim. Sadece lig maçlarını izliyorum ve geçen sene ayda 79 lira verdim. Üyeliğim bugün bitiyordu. 2 gün önce aradılar üyelik bitmek üzere diye. 89 lira 24 ay taahhüt istiyor musunuz dediler. Ben de onlara şu an bile 79 lira ödediğimi ve indirim yapmalarını söyledim. Bugün tekrar aradılar ve artık fiyatımız 99 lira dediler :) Dedim daha 2 gün önce aradığınızda 89'u bile kabul etmiyordum... E madem ayın 1'inde fiyatı artıracaktınız 2 gün önce konuştuğum bayan niye 99 olacağını söylemedi dedim. Karşıdaki "Ben bilmiyorum ama elimden bir şey gelmez" dedi. Ben de iptal ettim üyeliği. Şu anlık donduracaklarını söylediler( Dondurmaları bile 10 liraymış :) Bu kadar paragöz bir firma var mıdır bilmiyorum...
    Digitürkte indirim istiyorsanız iptal faksı çekmeniz gereklidir
    Aksi halde indirimli fiyat alamazsanız
    Sizin geçen sene 79 tl izlediğiniz paketi bu sene baZı üyeler 6 ay bazıları ise 1 yıl dizi ve sinema kanalları şeklinde üyelik yeniledi
    Faturalı isterseniz de 6 ay 54.5 6 109 tl olarak aylık 81.25 tl yanında hediyeleriyle aldılar
    Zam geldi diyorlar ama yarın faks çekerseniz bu fiyatları alma şansınız olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış hesaplamadiysam ilk üç ay 9.99tl sonra 12 ay 119 tl olan seçenek, 12 ay kredi kartına aylık 99Tl ortalaması olan seçeneğe göre azda olsa daha iyi gibi : ) fiyat adeletsizliği ortadan kalktı diye yazanlar olmuş. Bu yıl kredi kartına aylık 69 tl den izleyecek olan da var, 99 tl den izleyecek olan da var. Bir kesim diğer kesimden yüzde 42 oranın da daha pahalıya izleyecek. Fiyat adeletsizliğinin düzelmis hali buysa, düzelmeseydi nasıl olurdu acaba : ) Keşke, illa yabancıya özelleştirilecekse telekom ile digiturk ü araplar değil de bu konularda itibarı daha iyi olan ülkelere ( Almanya, Japonya vs.) ait firmalar alsaymis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz093548 -- 3 Ağustos 2018; 1:1:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadman92

Eğer şampiyonlar ligini aldılarsa ve bu fiyatın içindeyse gayet iyi bence
    şaka mı bu?
  • Şampiyonlar ligi bence bu fıyata dahıl degıldır. Oda dahıl olsa 150 den asagı olmaz. Bence şampiyonlar lıgı ıcın ayrıyetten 30 veya 40 tl daha ıstıyebılırler.
  • Düzen açısından ana konudan devam ederseniz sevinirim.Fiyat paylaşımlarını oradan yapalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.