Şimdi Ara

Dikkat! Pert Olan Eski Aracım Sahibinden'de!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
4
Favori
38.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
273 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Temmuz 2019'da pert olan 2015 Seat Leon marka aracım Sahibinden'de 1 parça değişen, 1 parça boyalı olarak ilana konulmuş. Servis 2019 yılında 60 küsür bin lira masraf çıkarmıştı. Ne kadar faydası olur bilmiyorum ama yine de konuyu açmak istedim.

Aracın şasi numarasının son 5 hanesi: 55004

İlan linki; https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-tanis-otomotiv-den-2015-model-seat-leon-fr-1.4ecotsi-150-hp-876979491/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertlevent -- 4 Şubat 2021; 19:30:35 >

• Ağır hasar kayıtlı olduğunu açıkça belirtmesi gerekiyor! Öyle yukarıya 1 parça boya, 1 parça değişen yazıp en alta aracımız hasar kayıtlıdır yazmak kurnazlıktan başka bir şey değil. Ayrıca ilan sahibine mesaj yoluyla hasarın ne olduğunu, pert kaydı olup olmadığını sordum; gördü ancak cevap vermedi. Gerçekten ilan sahibinin iyi niyetli olduğuna inanıyor musunuz?

4 yıl bindim araca. Spoiler'ını, spoiler çıtalarını, egzoz uçlarını, ön ızgaralarını, stop karartmasını kendim yaptırdım. Benzer uygulamaları yaptıran birsürü aynı model araç olabilir tabii. Ön alt ve üst ızgarayı cupra ızgarasıyla değiştirmiştim. Alt ızgara kazada zarar görmemişti, ilandaki fotoğraflarda görüldüğü üzere alt ızgara cupra, üst ızgara fr ızgarası. Ayrıca aracın emniyet tokası sert plastiğe çarpıp ses yapıyor diye kadife bantla kaplamıştım. Araç eski aracım.

Ben aynı şekilde düşünmüyorum. Aynı şekilde birçok ilan olması yapılanın doğru olduğunu göstermiyor. Ona bakarsanız birçok ilanda da büyük harflerle ağır hasar kayıtlı yazanlar var. Aracı alacak kişi bu işlerden anlamıyor olabilir. Satıcı her zaman dürüst olmak zorunda. Aracın airbagleri tamir edildi mi belli değil. Motor, şanzıman ne alemde belli değil. 1 parça boya, 1 parça değişen yazınca kimsenin aklına airbag gelmez. Ama ağır hasar kayıtlı derseniz, alacak olan kişi olabilecek tüm sorunları düşünerek karar verecektir.
  • 1 parça değişen, 1 parça boyaDikkat! Pert Olan Eski Aracım Sahibinden'de! 

• Aracın sizinki olduğunu nasıl anladınız?

• hangi saf, temiz kalpliyi üzecekler...
    bu kazandıkları paranın helal olduğunu mu düşünüyorlar?
    yazık ya...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

4 yıl bindim araca. Spoiler'ını, spoiler çıtalarını, egzoz uçlarını, ön ızgaralarını, stop karartmasını kendim yaptırdım. Benzer uygulamaları yaptıran birsürü aynı model araç olabilir tabii. Ön alt ve üst ızgarayı cupra ızgarasıyla değiştirmiştim. Alt ızgara kazada zarar görmemişti, ilandaki fotoğraflarda görüldüğü üzere alt ızgara cupra, üst ızgara fr ızgarası. Ayrıca aracın emniyet tokası sert plastiğe çarpıp ses yapıyor diye kadife bantla kaplamıştım. Araç eski aracım.

• Çıtır hasarlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Naaabalim arabayı çöpe mi atalım?"

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mertlevent kullanıcısına yanıt

Kesinlikle bir ithamda bulunarak sormadım, yanlış anlaşılmasın, plaka v.s. olmadan nasıl tanıdığınızı merak etmiştim, detaylı yazmışsınız.Dikkat! Pert Olan Eski Aracım Sahibinden'de! 

• Kazalı arabaların satış yeri burası zaten.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. İtham ederek yazmamıştım. Aynı soruyu aklından geçirenler için detaylı cevap verdim.

• yetkili özel serviste bakımları yapılmış o da neyse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayında bizim insanımız bundan anlıyor. Buraya da konusunu açmıştım, arabamı satmak istediğimde.

Arabamda Tavan komple boyalı bunun dışında çıtalar dahil oynama yok, boya yok. El kadar bi sürtme izi var milleti inandıramam diye orayı bile boyatmadım düşünün.

Arayanları görsen takla atmış mı araba diyor, he abi dedim araba düz yolda giderken takla attı tavanı sürttü geri döndü. Cidden güvenilir bi experin raporlarını koydum, istediğin usta/exper göster diyorum. Adam yok takla atmıştır diyor.

• Aracınız bir yana Antep'ten asla araç alınmaz zaten.Dikkat! Pert Olan Eski Aracım Sahibinden'de! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecronLord -- 3 Şubat 2021; 17:24:27 >
  • Çöpe atma, ağır hasarlı diye yaz !
  • J.McNulty kullanıcısına yanıt

Hocam biraz da bu tipler yüzünden böyle insanlar. Aracın geçmişini saklamayıp açıkça belirtseler kimsenin bu kadar boya takıntısı olacağını düşünmüyorum. Ahlaki bi durum. Bizim insanımızda da pek yok maalesef.

• gaziantep şehitkamilden düzgün araba çıkmaz zaten Dikkat! Pert Olan Eski Aracım Sahibinden'de! 

• Şehitkamil
  • Serkan Sarı kullanıcısına yanıt

Yohk bilader satmak zor o zaman, zaten trafik kurali 120 diyor sen ne basiyon gaza.

Aliyoh satıyoh aliyoh satiyoh ekonominin canini can katiyohk reyize vergimizi de ödüyoh ki otv tam 0.km arabaları hep ben sattim zaten.

Sen de usturuplu kullanaydin o zaman. Ben zigoritaya parasını verdim mal benim.

Böyük düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 3 Şubat 2021; 18:2:0 >
  • Lanet olsun bu düzene,bu sahtekarlıklara.

• Hasar kayıtlıdır diye belirtmiş zaten. Konu ne ben anlamadım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.