Merhaba Arkadaşlar bundan 3-5 sene önce samsung ile ilgili zorlu bir süreç yaşayıp ve sonunda kazanmıştım şimdi başka bir firmanın dolandırıcılığından bahsedeceğim.
Samsung ile ilgili yaşadığım süreci linkten okuyabilirsiniz.
Konu Başlığı: Dikkat..!! Samsung REZALETİ mutlaka okuyun ki MAĞDUR OLMAYIN
Okuduğunuz üzere samsungla olan sıkıntımı uzun uğraşlar sonucu çözdüm.
Fakat şimdi benzer bir durum vodafone şirketiyle karşıma çıktı onun için de burada gerekli evraklarla birlikte gerekli bilgilendirmeyi yapacağım ki dolandırıcılık taktiklerini herkes öğrensin.
2016 aralık içerisinde şirketimize ait 2 tane hattı kurumsal olarak vodafone taşımak için vodafone özşah iletişimden Emircan Kayacık adlı şahıs firmamızı ziyaret etti ve tarifelerden bahsetti ve bahsettiği tarifeler içerisinde dönüşen 4 tarifesini tavsiye etti ve bunun üzerine tarife ile ilgili bilgi istedik. Kendisinin bize aktardığı bilgi aynen şu şekildedir, 4000 dakika paket içeriğidir dilerseniz bu 4000 dk 4 gb internet olarak dilerseniz de konuşma olarak istediğiniz oranda kullanabiliyorsunuz dendi. Bende peki 4000 dk dolduğunda ne yapacağız dediğimde 10 tl ye ek 1000 dk daha alıp ay sonuna kadar kullanablirsiniz dendi, bizde bunun üzerine hatlarımızın 2 sinin taşıma başvurusunu yaptık ve hatları kullanmaya başladık ki 15 günde paket bitti. ve bende dedikleri gibi aşım yaşamamak adına 10 tl karşılığı ek 1000 dakika almak istediğimde operatörün cevabı beyefendi aşımdan sonra günlük 10 tl olarak yansıyor, yanlış duymadınız sanki yurtdışında yaşıyormuş gibi günlük 10 lira paketin 1 ayı dolana kadar yansır dedi, Bende bunun üzerine bana böyle söylenmediğini ek paket alabileceğim söylendi dediğimde bu günlük olarak 1000 dk alabiliyorsunuz dendi 10 tl karşılığı. Bunun üzerine tekrar bana öyle söylenmediğimi söyledim ve ısrarcı oldum ve tarife sonuna kadar 3 küsür tl ye 300 dk tanımlanacağı söylendi bende daha fazla yansımaması adına tarife sonuna kadar 300 dk nın tanımlanmasını istedim ve kapattım. Bu süreçte hattımızı kullanmaya devam ettik ve ay sonu fatura çıkınca 2 hattımıza 315 lira fatura geldiğini öğrendik. Tekrar arayınca öğrendim ki günlük 10 tl yansıtmışlar ve ek olarak onay verdiğim 300 dk yı hatta tanımlamamışlar. Bunlarla ilgili şikayet için aradığımda ses kayıtlarının incelenmesi talebini yaptım aynı gün içerisinde bir bayan dönüş yaptı bununla ilgili vodafone görüşmem olmadığı söylendi net tarih ve saat vermemi istediler bende ısrarla ayın 29 ile ayın 4 ü arası ek paket tanımlama onayını verdiğimi söyleyince tekrar kontrol edip arayacağını söyledi, Bende bu arada eski görüşme kayıtlarımı tarih ve saatlerini buldum u günler arasında en az 10 sefer aramışım ve toplamda 1 saatten fazla bir görüşme yapmışım, Ben bu arama kayıtlarına bakarken bir önceki görüşmeden yarım saat sonra aynı bayan arayıp ayın 29 u ile ayın 7 si arasındaki bütün görüşmelerinizi tek tek dinledim böyle bir talebiniz olmamış dediğinde bende bayana siz yarım saat içinde 1 saatten fazla olan görüşme kayıtlarını nasıl inceleyebiliyorsunuz diye sorduğumda beyefendi yalan atmıyorum diye geçiştirdi bende kendimin o zaman yalan attığını söyledim çünkü olay oraya geliyor , bayan bana net gün ve saat vermeniz lazım öteki türlü bakamam demeye başladı ve geçiştirdi.
Daha bir sürü şeyler de var örneğin sözleşmedeki imzanın bana ait olmaması gibi şeyler.
Sonuç olarak bu konu ile ilgileneceğim ve üzerine düşeceğim, bu süre zarfında ise her türlü sosyal ortamda bu dolandırıcılık yöntemlerini ifşa edeceğim, Bunun aksini idda ediyorlarsa kanıtlarıyla birlikte her türlü mecrada karşıma çıkabilirler. Vodafone şirketi eskiden böyle değildi fakat böyle adilik yapmaya başlamışlar.
Siz siz olun özellikle vodafone faturalıya geçmeyi düşünüyorsanız baya bir düşünün herşeyi sorun gerekirse satışçılardan yazılı imzalı kağıt alın. Yoksa böyle yurtdışında yaşıyormuş gibi günlük 10 lira geçirirler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme