Şimdi Ara

DİKKATLİ BAKINNNNN KIRMIZI NOKTAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR KIRMIZI NOKTAYA DİKKATLİ ŞEKİLDE BAKIN VE KAFANIZI MONİTÖRE İLERİ GERİ OYNATIN

• haydaaa dönüyo be bu nası oluyo kardeş göz aldanmasımı bilimsel açıklaması varmı fake mi?
  • valla onun resmi bilmede senin imzadaki resim kesin gidici
  • fotoşop kardeşim bunlar . şaka bi yana hakkaten baya değişik bişi ilginç enteresant
  • amanin
  • tek orda ki kırmızı noktaya deil ordaki herhangi 1 seye odaklansanızda o cısımler donuor ama nedenini bulamadım her halde gozle odak noktası arasında ki bisey
  • bide buna bakın siz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoppix -- 6 Aralık 2005, 17:47:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lem ekran kartını yaktıracan şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: daledondale

bide buna bakın siz

/>

evet bu süperdi.. bunun büyük çözünürlükte olanı vardı o olsa süper olurdu..
  • gif şeklinde dosya
  • nice:P hoşuma gitti, dönüyo yaw bunlar

• buyrun. 12 adam hopadanak 13 oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: PijaJE

/>

buyrun. 12 adam hopadanak 13 oluyor

Süper
  • cooll

• quote:

Orjinalden alıntı: qtq

lem ekran kartını yaktıracan şimdi
  • İlginç!!!!
  • helal valla ama gözlerim dönmeye başladı 3 resme baktık kafayımı bulduk ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KoLCu_

/>

buyrun. 12 adam hopadanak 13 oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Shady RIDDLE

valla onun resmi bilmede senin imzadaki resim kesin gidici

Şu imza kuralı o kadar saçma ki kural var yazı küçükse 7 satır büyükse 4 satır olacak diye üye bişey yazacak belki imzasına toplasan 250 harf anca tutar ama bide benim bu yazdığım gibi bir imza düşünün tam 7 satırıda sonuna kadar kullanıcam ve ben imzası silinenlerden daha çok yazı yazıcam bu birinci hata ikincisi ise sitede mp3 linki vs. vermek yasak neden kanuna aykırı ee ama senin mp3 adlı odan var orda dönen muhabbet te yasalara aykırı olmayacakmı? Benim amacım amacı sadece ceza vermek olan insanlara mantıklı çözümler sunmak cezayı herkes keser ama forumun daha iyi olmasını herkes sağlayamaz kolayı değil zoru seçmek lazım. Bir not: fake nick kullanalar ceza yiyor ama fake olduğunu üye söylemezse site zaten tespit edemiyor öyleyse üye susup doğruyu söylemezse ceza da yemez yanlış mı

imzan muhtesem

• quote:

Orjinalden alıntı: astral32

quote:

Orjinalden alıntı: Shady RIDDLE

valla onun resmi bilmede senin imzadaki resim kesin gidici

Şu imza kuralı o kadar saçma ki kural var yazı küçükse 7 satır büyükse 4 satır olacak diye üye bişey yazacak belki imzasına toplasan 250 harf anca tutar ama bide benim bu yazdığım gibi bir imza düşünün tam 7 satırıda sonuna kadar kullanıcam ve ben imzası silinenlerden daha çok yazı yazıcam bu birinci hata ikincisi ise sitede mp3 linki vs. vermek yasak neden kanuna aykırı ee ama senin mp3 adlı odan var orda dönen muhabbet te yasalara aykırı olmayacakmı? Benim amacım amacı sadece ceza vermek olan insanlara mantıklı çözümler sunmak cezayı herkes keser ama forumun daha iyi olmasını herkes sağlayamaz kolayı değil zoru seçmek lazım. Bir not: fake nick kullanalar ceza yiyor ama fake olduğunu üye söylemezse site zaten tespit edemiyor öyleyse üye susup doğruyu söylemezse ceza da yemez yanlış mı

imzan muhtesem

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.