Şimdi Ara

DİKKATLİ BAKINNNNN KIRMIZI NOKTAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR KIRMIZI NOKTAYA DİKKATLİ ŞEKİLDE BAKIN VE KAFANIZI MONİTÖRE İLERİ GERİ OYNATIN

• haydaaa dönüyo be bu nası oluyo kardeş göz aldanmasımı bilimsel açıklaması varmı fake mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: focusrite

haydaaa dönüyo be bu nası oluyo kardeş göz aldanmasımı bilimsel açıklaması varmı fake mi?
    valla onun resmi bilmede senin imzadaki resim kesin gidici
  • quote:

Orijinalden alıntı: focusrite

haydaaa dönüyo be bu nası oluyo kardeş göz aldanmasımı bilimsel açıklaması varmı fake mi?
    fotoşop kardeşim bunlar . şaka bi yana hakkaten baya değişik bişi ilginç enteresant
  • quote:

Orijinalden alıntı: nobody

fotoşop kardeşim bunlar . şaka bi yana hakkaten baya değişik bişi ilginç enteresant

Alıntıları Göster
    amanin
  • quote:

Orijinalden alıntı: crematoria

amanin

Alıntıları Göster
    tek orda ki kırmızı noktaya deil ordaki herhangi 1 seye odaklansanızda o cısımler donuor ama nedenini bulamadım her halde gozle odak noktası arasında ki bisey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemsh

tek orda ki kırmızı noktaya deil ordaki herhangi 1 seye odaklansanızda o cısımler donuor ama nedenini bulamadım her halde gozle odak noktası arasında ki bisey

Alıntıları Göster
    bide buna bakın siz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoppix -- 6 Aralık 2005, 17:47:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoppix

bide buna bakın siz

Alıntıları Göster
    lem ekran kartını yaktıracan şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Whoppix

bide buna bakın siz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: daledondale

bide buna bakın siz

/>

evet bu süperdi.. bunun büyük çözünürlükte olanı vardı o olsa süper olurdu..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ata

Alıntıları Göster
    gif şeklinde dosya
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KoLCu_

quote:

Orjinalden alıntı: daledondale

bide buna bakın siz

/>

evet bu süperdi.. bunun büyük çözünürlükte olanı vardı o olsa süper olurdu..

Alıntıları Göster
    nice:P hoşuma gitti, dönüyo yaw bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: baboliulan

gif şeklinde dosya

Alıntıları Göster

buyrun. 12 adam hopadanak 13 oluyor

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PijaJE

Süper

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orjinalden alıntı: PijaJE

Süper

Alıntıları Göster
    cooll

• quote:

Orijinalden alıntı: Ata

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: qtq

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan3007

quote:

Orjinalden alıntı: qtq

Alıntıları Göster
    İlginç!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: MissYou

İlginç!!!!

Alıntıları Göster
    helal valla ama gözlerim dönmeye başladı 3 resme baktık kafayımı bulduk ne
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _KoLCu_

• quote:

Orijinalden alıntı: Shady RIDDLE

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Shady RIDDLE

Şu imza kuralı o kadar saçma ki kural var yazı küçükse 7 satır büyükse 4 satır olacak diye üye bişey yazacak belki imzasına toplasan 250 harf anca tutar ama bide benim bu yazdığım gibi bir imza düşünün tam 7 satırıda sonuna kadar kullanıcam ve ben imzası silinenlerden daha çok yazı yazıcam bu birinci hata ikincisi ise sitede mp3 linki vs. vermek yasak neden kanuna aykırı ee ama senin mp3 adlı odan var orda dönen muhabbet te yasalara aykırı olmayacakmı? Benim amacım amacı sadece ceza vermek olan insanlara mantıklı çözümler sunmak cezayı herkes keser ama forumun daha iyi olmasını herkes sağlayamaz kolayı değil zoru seçmek lazım. Bir not: fake nick kullanalar ceza yiyor ama fake olduğunu üye söylemezse site zaten tespit edemiyor öyleyse üye susup doğruyu söylemezse ceza da yemez yanlış mı

imzan muhtesem

• quote:

Orijinalden alıntı: astral32

quote:

Şu imza kuralı o kadar saçma ki kural var yazı küçükse 7 satır büyükse 4 satır olacak diye üye bişey yazacak belki imzasına toplasan 250 harf anca tutar ama bide benim bu yazdığım gibi bir imza düşünün tam 7 satırıda sonuna kadar kullanıcam ve ben imzası silinenlerden daha çok yazı yazıcam bu birinci hata ikincisi ise sitede mp3 linki vs. vermek yasak neden kanuna aykırı ee ama senin mp3 adlı odan var orda dönen muhabbet te yasalara aykırı olmayacakmı? Benim amacım amacı sadece ceza vermek olan insanlara mantıklı çözümler sunmak cezayı herkes keser ama forumun daha iyi olmasını herkes sağlayamaz kolayı değil zoru seçmek lazım. Bir not: fake nick kullanalar ceza yiyor ama fake olduğunu üye söylemezse site zaten tespit edemiyor öyleyse üye susup doğruyu söylemezse ceza da yemez yanlış mı

imzan muhtesem

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: astral32

quote:

imzan muhtesem

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.