Şimdi Ara

Dil Öğrenmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dil öğrenmek istiyorum kendi başıma yurt dışına çıkmadan dil öğrenebilir miyim ? Neler yapabilirim siteler...Kitaplar falan filan.....

• Yeri burası değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokbeolumbe

Yeri burası değil.

nerede sorabilirim hocam
  • dil öğrenmek pratik işidir
  • şahsi tavsiyem öğrenmek istediğiniz dilin kursuna yazılın kendi başınıza kitap vs şeylerden daha verimli olur benim görüşüm en verimli iyi bir kursla öğrenilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMilitary -- 2 Şubat 2016; 1:44:26 >
  • Sayfalarca yazılır bu konu hakkında, yoruldum ve tek bir cümle söylemeyi tercih edeceğim. Dile kendinizi olabildiğince maruz bırakın.
  • Tev kursları işe yarar mı ve de istanbul üniversitesi hazırlık?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rusça Öğrenmek
    14 yıl önce açıldı
    İtalyanca öğrenmek ?
    15 yıl önce açıldı
    ingilizce öğrenme
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dile gore degisir. Ben bu aralar japonca ogreniyorum 700 civari kanji ogrendim bile .Ingilizcem turkcemden daha iyi zaten, ispanyolcamda gayet yuksek seviyede. Maksat ogrenmek isteyesin
  • Dil dile değmeden dil öğrenilmez

• Ya bakın eğer kafanız derslere çalışıyorsa ygs girip Boğaziçi kazanmaya çalışın her hangi bir bölümünü en dandiğini şu bi gerçek ki beleşe dil en iyi Boğaziçinde öğreniliyor sadece İngilizce değil 10 numara İspanyolca Fransızca dersleri var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç detay yok cevap vermicem amacın mesleğin öğrenmek istediğin dil ve seviyesi bu ne biçim konu sinirim bozuldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.