Şimdi Ara

Direksiyon Problemi Nedir ? Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hidrolik Direksiyonu Aracı park ederken tam tur sağ veya tam tur sol cevirdiğimde direksiyondan gelen vınn sesi duyuluyor ? sebebi nelerdir , Arıza tamiri Kaç paraya çözülür.

Elektrik arızası sebebiyet verebilir mi sağ ön far patladı birkaç gün önce alakası var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baskan1111 -- 10 Ağustos 2013; 17:50:17 >

• Direksiyon yağ seviyesi azalmış olabilir. Aracınız elektronik pompa mı? mekanik mi?
  • *President* kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorm 4 kasa golf
  • Baskan1111 kullanıcısına yanıt
    Onlarda ne var bende bilmiyorum. Direksiyon pompası ya da yağ tesisatında sorun olabilir.
  • Direksiyon Pompası arızası muhtemel ama direksiyon kutusu arızası korkutuyor , cünkü kullandığımdan beri direksiyonum kamyon kadar ağır.
  • Araca detaylı bakmak gerekir; ama hidrolikçi biri olarak ben o sesin gelmesini normal karşılarım.

Direksiyonu sonuna kadar çevirdiğinizde artık hidrolik sistemde direnç oluşacağından dolayı o vınn sesi gelmeye başlar. Biz bunu hidrolik sistemlerimizde de görüyoruz. Yalıtımdan vs. ötürü ben Passat'ta bunu duymuyorum; ama kullandığım diğer araçlarda (Caddy ve Transit) bunları görüyorum.
    Direksiyon kutusu sökme takma hariç 150 TL. ye halledilebilen bir sorun. Asıl pompa arızasından kork bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hâlâ direksiyon kutusu arızası diyorsunuz; ama büyük ihtimalle bununla alakası yok. Sanayide her şeye direksiyon kutusu arızası diyen tipler var, milleti yanlış yönlendirmeyelim.
  • ses normal diyen var , Pompa arızası 450 tl , direksiyon kutu yaklasık 800 tl ?? neden kutudan değilde pompadan korkayım ?

Gelmeyen ses bir anda gelmeye başladı ve normal karşılamam mi gerekiyor.

Benim tahminim Pompa arızası keçelerin arasına yağ kaçması gibi ama korkuyorum daha buyuk problemler olmasından
    direksiyon kutusunu komple değiştirmene gerek yokta ondan. 150-200 tl ye revizyon yapılabilir.
    tavsiye edebiliceğin bir yer var mı? direksiyonumda cok sert ve aldığımdan beri sert , kamyon mubarek
    Henüz sorun direksiyon kutusundamı bilmiyorsun, baktırman lazım ilk önce. Ankarada isen yönlendirebileceğim yer var.
    istanbul
    Malesef İstanbul sanayisini çok fazla bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baskan1111

Direksiyon Pompası arızası muhtemel ama direksiyon kutusu arızası korkutuyor , cünkü kullandığımdan beri direksiyonum kamyon kadar ağır.

Direksiyonda aşırı ağırlaşma varsa önce yağ seviyesine sonra pompaya baktırın. Pompa çıkışında basınç düşükse uygulanan kuvvet azalacağından direksiyon ağırlaşır.

Sn.deserthawk haklıdır.

Saygılar...
  • Mutlaka baktırayım ben.
  • Ayni konu icinde bende sorayim. Direksiyonu tam tur cevirdikten sonra tik tik ses gelmekte. Sanki birsey takiliyo gibi. Ama hep saga tarafa cevirirken var ve de arac ısındıktan sonra geliyor.Direksiyon kutusu diyen var direksiyon kilidi diyen var. Servise daha gitmedim ama kazıklanmakta istemem acıkcası. Arac son kasa c4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.