Şimdi Ara

DİŞ ÇEKTİRMEKTEN TIRSINTI DUYAN DİŞÇİ OLABİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2020 yks puanına göre diş yazmayı düşünüyorum ama diş çekmek biraz kötü yapabilir beni diye düşünüyorum alışıyor mu insanbilgilendirirseniz sevinirim

• alışırsın ya takma o kadar bence o kadar aşırı takıntın vs yoksa. senin bu dediğin kiloluyum, diyetisyen olabilir miyim gibi bir şey bence gereksiz. alışılır diye düşünüyorum.
    edit :imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nesilx -- 5 Temmuz 2020; 22:3:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş mesela ben de tıp okuyorum, birinin gözü yaşarınca benim de gözüm yaşarıyor ondan dolayı gözü direk eledim. Sen de dişi ele bence.

• Her diş sorununa diş çektirme eskiden kaldı artık

Hastaların %80 ine yakınını diş çektirmeden tedavi edilebiliyor(kaynak: dişçim)

• TLHZYLK T kullanıcısına yanıt
    Tıp yazanların çoğu 18 yıllık hayatında kan görünce midesi bulanan tipler dostum bu kadar merak etme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nesilx N kullanıcısına yanıt
    İnşallah öyle olur zaten ortodonti üzerine gitmeyi düşünüyodum bakalım hayırlısı

• Olamaz.Çünkü fakülteye girmeden önce diş çektirmekten tırsıntı duymadığınza dair tüm sağlam dişlerinizin üzerine yemin ediyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nesilx

alışırsın ya takma o kadar bence o kadar aşırı takıntın vs yoksa. senin bu dediğin kiloluyum, diyetisyen olabilir miyim gibi bir şey bence gereksiz. alışılır diye düşünüyorum.
    edit :imla
    Zaten kimse kilolu diyetisyene gitmek istemez. Ben görünce kahkaha basıyorum. Lendi kendini çürütmüşsün.

• Tüm hastalarınızın dişinin apekslerini yonta yonta aspire etmeden kerpetenle sökebilecek kadar acımasız olduğunuza Diş Perisi Aristo Molares üzerine yemin etmelisiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribas0

Tüm hastalarınızın dişinin apekslerini yonta yonta aspire etmeden kerpetenle sökebilecek kadar acımasız olduğunuza Diş Perisi Aristo Molares üzerine yemin etmelisiniz.
    Davye üzerine elimizi koyup yemin ediyoruz
  • Ben ortodonti üzerine uzmanlık yapmayı düşünüyorum satajları atlatırsak gerisi kolay

• PeakaFeLLeR P kullanıcısına yanıt
    davye ne
  • ben işlem sırasında yanık kemik gibi kokan dişten dolayı eledim ciddiyim
  • Uzanım7 U kullanıcısına yanıt
    dental kerpeten
  • Batman de yarasadan korkuyordu.Korkusuna büründü.
    Fantazi bir olay ama mesaj var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Low-profile -- 6 Temmuz 2020; 11:48:34 >
  • Tıpta kan tutan adam bu sene 3.sınıfta her şeye alışılıyor. Eğer bölümü seviyorsan yaz derim. Tercih dönemimde bir kliniğe uğrayıp ne yapıyorlar ne ediyorlar bakmayı ihmal etme

• PeakaFeLLeR P kullanıcısına yanıt
    tşk
  • insan her şeye alışıyor hocam üstüne gidersen bu korkunu yenersin
  • omrctnr kullanıcısına yanıt
    tamamdır sağolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.