Şimdi Ara

Diş Hekimliği 4.sınıf öğrencisiyim, okulu bırakmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
6.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok severek yazdım bu bölümü. 4. sınıftayım kliniğe geçince bana göre olmadığını anladım. Hergün asistan azarı yemekten bıktım. Ailemin zoruyla gidiyor şuan. Şansım olsa 4 sene öncesine dönerim bu bölümü yazmam. İnsanlara yardımım başka şekilde de dokunur. Şuna ailem izin verse bırakacağım, ama bunu onlara bile söyleyemem. Hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu ? Ne yapacağım bilmiyorum

• 2 sene sonra asistan azarı vb kalmayacak diye biliyorum

Mezun olunca hekimlikte kimse sizi azarlamıyor galiba

Ama devam derseniz uzmanlık vb ne olur bilgim yok

Diş hakkında hiç bilgim yok ama tıp ta böyle diye biliyorum

Bazı pratisyenler uzman olurken onun bunun yanında sizin şuanki durumunuz gibi rezillik çekmememk için uzmanlığa devam etmiyor, pratisyen kalıyor

Eğer tek sorum asistan azarıysa, devam

Ama mesleği hiç sevmedim diyorsanız çözüm düşünebilirsiniz
  • Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene sonra asistan azarı vb kalmayacak diye biliyorum

Mezun olunca hekimlikte kimse sizi azarlamıyor galiba

Ama devam derseniz uzmanlık vb ne olur bilgim yok

Diş hakkında hiç bilgim yok ama tıp ta böyle diye biliyorum

Bazı pratisyenler uzman olurken onun bunun yanında sizin şuanki durumunuz gibi rezillik çekmememk için uzmanlığa devam etmiyor, pratisyen kalıyor

Eğer tek sorum asistan azarıysa, devam

Ama mesleği hiç sevmedim diyorsanız çözüm düşünebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi isen pm at numarami veriyim whatsapptan konusalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saate kadar aklın neredeydi bencede kötü bir bölüm ama zamanla para tatlı gelir

• Parayla çok işim yok. Huzurlu olmadıktan sonra parayı napayım. Okuldan mezun bile olamayacağım bu gidişle. Barajlar yetişmiyor asistanlar çok kötü davranıyor. En yakın Arkadaşım klinikte satıyor beni. Kimsenin kimseye yararı yok

• Bu memlekette kimse sevdiği işi yapmıyor zaten.Norveç'te yaşamıyorsun.4.sınıfa kadar gelmişsin,garanti ve güzel bir meslek.Kesinlikle zordur eminim ama sevmeye çalış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Garanti bir durum yok. Atamalar sıkıntı. Mezun olunca özel bir yerde çalışmaya başlayınca alacağın yüksek bir maaş yok

• Asistan kadın yere yatırıp
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Uzmanlık hiç düşünmüyorum. Aynı fakülte ortamı hocalardan azar işiteceksin bu sefer. Okulu bitirebilirsem bu mesleği yapmayacağım.

• Kolay meslek mi var hocam?

4.sınıfta iken nasıl bir dönüş bekliyorsun?

Daha kaç sene annene babana yük olacaksın.Saçmalamayın lütfen eğer ki gerçekten yılgınsanız.Bitirin okulu başlayın işe 5-10 yıl tırnaklırınzla kazıyın para biriktirin kendi işinizi kurun o zaman.Başka da yolu yok bu işin.Ve ya çalışırken başka üni bitirin ikinci öğretim falan ona göre takılın yani ne bekliyorsunuz anlamıyorum.

Hepimiz istemediği hayatlarda matematikten nefret eden ben iktisat okuyorum mecburum.Ben çok mu mutluyum?
  • Sevgi ve para bazen ters orantılı. Dörtlüğü bitirin diğer kıtaya geçin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YgsLysOğulları

Parayla çok işim yok. Huzurlu olmadıktan sonra parayı napayım. Okuldan mezun bile olamayacağım bu gidişle. Barajlar yetişmiyor asistanlar çok kötü davranıyor. En yakın Arkadaşım klinikte satıyor beni. Kimsenin kimseye yararı yok
    Yaşamayan anlamaz burdakilere veya ailene laf anlatmaya çalışma. Parayı falan da boşver huzur olmadıktan sonra hepsi boş şu an bana aylık 20 bin tl verseler lanet bölümümle alakalı işte çalışmam. Çalışırsam max 1 hafta içinde iş yerindeki herkesi delik deşik edeceğimi biliyorum çünkü. O yüzden hiç risk alma.
  • Severek geldim ama ailem zorladı diş isteyen biri olarak durumun üzdü beni hiçbir şey hatırlıyor musun? Bir tyt ayt sınavına gir dene kendini . Peki ne istiyorsun?

• Şuan sınava hazırlanan öğrencilere özel ders veriyorum matematik o derece matematiğim iyi. Boğaziçi psikoloji de okumak çok isterdim. Yurtdışı imkanı da çok fazla

• Puanınla merkezi yatay geçiş yapabilirsin ve muhtemelen Türkiyedeki bölümlerin 99.9%sine girebilecek bir puanın var istediğin bölümü okuyabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen kafayi yemişsin, bu saatten sonra birakip ne yapacan? Disarda o kadar işsiz sürünen insan var benim gibi, haa Ailen zenginse bilemem ama en azinda diploman elinde olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: YgsLysOğulları

Uzmanlık hiç düşünmüyorum. Aynı fakülte ortamı hocalardan azar işiteceksin bu sefer. Okulu bitirebilirsem bu mesleği yapmayacağım.

"Bu mesleği yapmayacam" dediysen kafanda herşeyi bitirmişsin sen,acilen kararını ver ve tekrar sınava gir,gönlündeki mesleği yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myhunter -- 11 Aralık 2018; 0:32:22 >
  • Tek sorun asistan azari mi degil mi hocam

Insanlarin seni mesleginden emeginden sogutmasina izin verme bana da yapmaya calistilar inadina okul degistirdim cok soğumuştum suan isinmaya çalışıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.