Şimdi Ara

DİŞ Mİ TIP MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SİZE GÖRE HANGİSİ TERCİH EDİLİR
    BİR BÜTÜN OLARAK DEĞERLENDİRME YAPILIRSA HANGİSİ ÖNCE GELİR?

• tıpın puanı daha iyi knk tıp
  • ikiside fazla çalisma gerektirecek meslek.eger gercekten bunlari istiyorsan calismayi sevmen bile yetmeyecek cok calismayi sevmen gerekecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalışmayı sevmiyorsan 2 sinide seçme
  • space. S kullanıcısına yanıt
    HANGİSİ DAHA AZ ÇABA GEREKTİRİYOR YOKSA ARALARINDA FAZLA BİR FARK YOK MU BUNU SORMUŞTUM
  • aufbau A kullanıcısına yanıt
    dişte 5 yıldan sonrası rahat eğer dus yapmıycam diyorsan zorunlu hizmeti yok nöbeti yok özel hastanelerde bi sürü dişte ki bak çapa dişten mezun abiyle konuştum arkadaşım yeni mezun oldu burdan şimdi 13 14 k maaş alıyor özel diş hast
    dişte erkenden çok kazanırsın tıpta 35 inden sonra kazanırsan ancak
    çapa dişteki abi çok memnundu 5 yıl bitir en az 5 6 bin alırsın dedi durumumuz tıpçılara göre daha iyi
    tıpta uzmanlıktan sonrada doğu hizmeti var yard doç olaccaksan yine zorunlu hizmet
    dişte elit insanları iyileştitrirsin eğer bende okumak istemiyorum dersen aufbau kardş çapa diş yaz keyfine bak he ama tıp diyorsan sen bilirsin 1k olup çapa diş yazanlar var yakın ark 8kydı geçen yıl itüde istediği tutmayınca senin gibi odtüydü senin altına çapa diş yazdı tıp istemiyor diye bu yaz yatay geçişi düşünüyordu yine itüye
    tıp aklının ucundan bile geçmiyor onun

• Dişte atanma sorunu var mıdır? Tıp gibi geleceği garanti midir? Bu soruların cevabı benim için çok önemli arkadaşlar.

• Diş te 2030 kadar dolmaz kadrolar merak etmek bunu bizzat bonus hoca söyledi ama tıpı bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: atg40

Diş te 2030 kadar dolmaz kadrolar merak etmek bunu bizzat bonus hoca söyledi ama tıpı bilemem

Yani diş fakültesinden mezun olur olmaz atanır mıyım?

• 3 aylık bi süre var bildiğim kadarıyla bitirdikten 3 ay sonra atanıyorsun

• Eğer kitap başına oturup deli gibi ezber yapamam diyorsan diş seç, ha dişte hiç mi yok tabiki var, ama tıpa göre bir tık daha az.

Eğer el becerim hiç yoktur pratik işlerde çok sıkıntı yaşarım ver bana kitabı iyice çalışıp sınıfı geçeyim dersen tıp

• ikisi de mf3ten alır ama bambaşka şeylerdir. Diş çok daha zordur, pistir. Tıp ise belli bölümler hariç genellikle kebaptır rahattır.

Maaş olarak bakıyorsan eşit şartlardaki bir doktorla dişci arasında en az %20lik bi maaş farkı olur.

Prestij anlamında bakarsan doktorun prestiji dişciden her daim daha iyidir.

Dişin avantajı şu ki okuması daha kısa sürüyor,uzmanlık yaparsan da iyice parlarsın. Ama tıp okumak ömürden ömür götürür, uzmanlık yapmak tıpta zaten zorunluluk gibi bir şey..

Bu arada diş ciddi anlamda el becerisi istiyor 1. sınıftan itibaren. Sabundan en ince çizgisine detayına kadar diş yapıyorsun, tıpta el becerisi biraz daha ikinci planda daha ziyade okumaya ezberlemeye ve bunları dahiliye zamanı geldiğinde bütünleştirmeye dayalı.

El becerim bayağı iyi, dar bir çalışma alanında elim sürekli birilerinin ağzında çalışabilirim diyorsan sıralamana bakma bile. Yaz diş

Yok ben öyle el becerisi olan biri değilim daha ziyade okumayı incelemeyi gözlemlemeyi seviyorum, 10 sene okul okumaya doğu görevine de dayanırım insan vücudunu seviyorum diyorsan tıp yaz

• Ankara dişle normal bir tıp arasında bir fark yok diye biliyorum. Hatta genel olarak tıp ve diş arasında fark yok. Bir yerden duymuştum diş eğer tıpın bir alt dalı olsaydı tus başarısı en yüksek olan alan olurdu demişler. Çünkü nöbeti yok şartları çok iyi

• Ama batıda tıp kazanırsan bence tıp

• Alakasız olucak ama vet içinde aynı şeyleri diyebilirmiyiz çok çalışmak gerekiyor diye düşünüyorum ve atanmalarla ilgili bilgisi olan varsa sevinirin:)

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik tinerci

ikisi de mf3ten alır ama bambaşka şeylerdir. Diş çok daha zordur, pistir. Tıp ise belli bölümler hariç genellikle kebaptır rahattır.

Maaş olarak bakıyorsan eşit şartlardaki bir doktorla dişci arasında en az %20lik bi maaş farkı olur.

Prestij anlamında bakarsan doktorun prestiji dişciden her daim daha iyidir.

Dişin avantajı şu ki okuması daha kısa sürüyor,uzmanlık yaparsan da iyice parlarsın. Ama tıp okumak ömürden ömür götürür, uzmanlık yapmak tıpta zaten zorunluluk gibi bir şey..

Bu arada diş ciddi anlamda el becerisi istiyor 1. sınıftan itibaren. Sabundan en ince çizgisine detayına kadar diş yapıyorsun, tıpta el becerisi biraz daha ikinci planda daha ziyade okumaya ezberlemeye ve bunları dahiliye zamanı geldiğinde bütünleştirmeye dayalı.

El becerim bayağı iyi, dar bir çalışma alanında elim sürekli birilerinin ağzında çalışabilirim diyorsan sıralamana bakma bile. Yaz diş

Yok ben öyle el becerisi olan biri değilim daha ziyade okumayı incelemeyi gözlemlemeyi seviyorum, 10 sene okul okumaya doğu görevine de dayanırım insan vücudunu seviyorum diyorsan tıp yaz

Dişçiler eşit şartlarda daha çok para alıyor diye biliyorum.

• Noktalıvirğül kullanıcısına yanıt
    Diş çok çok önceden tıp eğitimiyle birlikte veriliyordu zaten sonradan ayrıldı
  • Haklısındır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.