Şimdi Ara

diş okuyan tecrübeli üyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
5
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abilerim ablalarım galiba bu ufak 2002 li kardeşinizde diş hekimliği okuyacak çok ekstrem bir durum olmaz ise ya gazi ya da samsun'da şimdi önerileriniz neler, ne yapılmalı, nasıl bir yol izlenmeli diş hekimliğinde ? bunu kesinlikle yap şunu kesinlikle yapma dediğiniz şeyler var mı? diş hekimliği okumak nasıl bir duygu? akrabalarınızı her görüşünüzde o klasik tıp okuyanlara yapılan şurası ağrıyor tarzı sorular sorup ağızlarını sonuna kadar açıyorlar mı :D ne biliyim çevrenizde prestijiniz nasıl ?

• Psikolojik olarak kendini yıpratmamaya çalış. İlk girdiğin andan çıkacağın ana kadar sürekli bir şeyleri yetiştirme telaşın olacak. Pratiği hallederken teoriğe bakmayı ihmal etme.

Yukarıdaki başlık paylaşan, istiridye üniversitesinde tıp fakültesine 500-600 bin tl bayılan züppelerle iletişime geçme. Bu ilk yapacağın iş olsun.

Akışına bırak. Sosyalleşmeyi unutma. Yazları boşluğun oldukça tanıdık veya tanımadık kliniklerde gözlem yap hasta tedavilerini gör.

Ve bu yol senin yolun öyle güzel yürü ki emsali olmasın.

Yolun açık olsun. Uzun bir maratona hoş geldin.
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunun bana hiç bir katkısı yok üstad ben bu olayın tamamen kişisel çabaya baktığını düşünüyorum ...

• Katkı sağlayabilecek yorumlar bekliyorum upp

• Son kez uppliyorum anlamadım çok ehemmiyetsiz bir konu açtım herhalde

• Hocam bi bakarsanız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diş hekimligini eşşek baglasan bitirir önemli olan okurken gerçekte işine yarayacak tüm bilgileri kapmak, soru sormaktan çekinme, merak et sinavlar icin degil hekimligin icin çaliş.

• Psikolojik olarak kendini yıpratmamaya çalış. İlk girdiğin andan çıkacağın ana kadar sürekli bir şeyleri yetiştirme telaşın olacak. Pratiği hallederken teoriğe bakmayı ihmal etme.

Yukarıdaki başlık paylaşan, istiridye üniversitesinde tıp fakültesine 500-600 bin tl bayılan züppelerle iletişime geçme. Bu ilk yapacağın iş olsun.

Akışına bırak. Sosyalleşmeyi unutma. Yazları boşluğun oldukça tanıdık veya tanımadık kliniklerde gözlem yap hasta tedavilerini gör.

Ve bu yol senin yolun öyle güzel yürü ki emsali olmasın.

Yolun açık olsun. Uzun bir maratona hoş geldin.
  • farukayaz F kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam sagolun

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam herhangi bir kliniğe ben dhf ogrencisiyim gözlem yapmak istiyorum dediğim de kabul ediyorlar mı siz daha önce yaptınız mı ?

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Bu arada teşekkür ederim içtenlikle cevap verdiğiniz icin

• sıralaman kaç
    ben de ankara ve samsun diş yazdım da samsun gelir diyorlar

• Üstad 21700 bu sene gazı için olumlu bakiyorlar

• yksyıkığı Y kullanıcısına yanıt
    aynen bence de gazi gelir gibi

• Ancak hangisi gelirse gelsin mutlu olacağım samsun memleketim hiic sorun yaşamam ankara da gayet güzel on numara şehir

• quote:

Orijinalden alıntı: yksyıkığı

Tamamdır hocam herhangi bir kliniğe ben dhf ogrencisiyim gözlem yapmak istiyorum dediğim de kabul ediyorlar mı siz daha önce yaptınız mı ?
    Çoğu kabul eder ben birkaç yere gittim şu ana kadar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.