Şimdi Ara

Dışarıda ne yemeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, her gün ağır çalışmasam da spor yapan bir insanım. Haftada 2 kez futbol antremanı 2 kez de basketbol antremanına giderim, aralarda da salona giderim. Kilo vermem de gerekiyor tabiki çünkü vermem gereken heralde bi 10-15 kilom vardır boy 1.75 kilo 79.5 şu an itibariyle yaş da 22.

Evde zaten ne yiyip ne yemeyeceğime karar verebiliyorum fakat dışarıdayken, özellikle sinemaya falan gittiğinde yani AVM'lere gidildiğinde ne yenmeli ki en az zararı versin? Hiç yemesen de olmuyor illa yemek gerekiyor ayrıca arkadaşların yerken senin yememen de garip duruyor. Dışarıdayken en sağlıklı ne yenilebilir sizce? Cevaplarınız için teşekkür ederim, cevaplarınız benim için çok önemli olacaktır..

• Ben salata yiyorum, bonfileli italyan soslu salata ya da kızarmış tavuklu salata ya da sezar salata. Salata akar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salatayi ben de yiyorum da yani hem icindeki lahana sagolsun bagirsaklari calistiriyor hem de sanki pek doydugumu hissetmiyorum. Ya bi de salatayla full et yemegi ayni para ve pahalilar o da sinir bozucu bir durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.