kahvaltı 7 yumurta sadece 2 tanesini sarısıyla tüketiyorum 30 gram beyaz peynir 4-5 zeytin domates salatalık
öğle 100 gram yulaf ezmesi,150 gram yoğurtla ve 20 gram yer fıstığı ekleyerek yiyebiliyorum
akşam üstü 150 gram ızgara tavuk, döküm tavam var kolay pişirebiliyorum. 100 gram bulgur pilavı
akşam sebze yemeği veya nohut,fasulye ara öğün olarak. yeşil elma, bol bol yeşil çay, sade nescafe
normalde aşağı yukarı bu şekilde besleniyorum. 83 kiloydum 60 a kadar düştüm. boyda 172 kilo verdikten sonra kollarım çok zayıfladı. biraz kilo almak istiyorum. salona yazılıcam öğle yemeğinden sonra gidebilirim spordan önce ve sonra olmak üzere toplam 200 gram lor peyniri tüketsem kilo almam için yeterli olur mu sizce migrosta satılan tahsildaroğlu lor peynirinin 100 gramında 18 gram protein var 9 gram yağ var
Agirlik calismadan kilo verirken verilen kilonun bir kismi kas oluyor. Vucut kas kullanmadigi icin ihtiyacina gore onlari amino asitlere ayirir. Kollarin zayif olma sebebi bu.
Kilo alimi bir yiyecegin tuketilmesine bagli degildir. Toplam enerji dengesine bakar. 60kg lik bir kisi icin gunluk 2200 kalori almasi gereklidir. YAZIO ve MyFitnessPal gibi uygulamalar ile kalori hesabi yapmak mumkun. Kilo almak icin 2200 kalori ustu tuketilmesi gereklidir.