Şimdi Ara

Diyette spordan önce kahve+bitter doğru yapıyormuyum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz araştırma yaptım ve diyette spordan önce kahve'nin faydası varmış. Günde az miktar kakaosu yüksek bitterinde diyette faydası varmış
    Evde bisiklet çevirmeden yarım saat önce 2 fincan şekersiz türk kahvesi ve 2 parça bitter çikolata yiyorum kakaosu yüksek(1 paket 1 haftada falan bitiyor)

Sizce doğru yapıyormuyum? 2 saat Bisiklet bitimindede 550 civarı kalori yakıyorum, ekranda öyle gözüküyor
    Kahve ve bitterin en uygun zamanının spordan önce olduguna karar verdim bu yüzden böyle tüketiyorum yorumunuz nedir? 2 saat bisiklet bitince de 1 şişe soda içiyorum ve sütlü müsli yiyorum

şuanda mevcut kilom 130lardan 116lara geriledi. 1 buçuk ay önce 130dan 120'e düşmüştüm sonra 1 ay ara verdim 1 kilo aldım
    sonra tekrardan başlayıp 121'den 116'lara geriledim 12günde. günde 3 litre su içiyorum. Diğer içecek olarak 1 buçuk bardak süt ve 1 soda gün içerisinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Uzay. -- 29 Kasım 2018; 12:46:49 >

• Uygun bir sıkıntı olmaz. Bitteri en yuksek kakao olanından al. İki parçası zaten 50-60 kalori fln, zarar vermez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Uygun bir sıkıntı olmaz. Bitteri en yuksek kakao olanından al. İki parçası zaten 50-60 kalori fln, zarar vermez.
    Sağol. Şuandaki yediğim bitterin kakaosu %55 bitmek üzere ama %80 olanını buldum onuda aldım. Artık %80'lik kakaolu alırım hep inşallah
  • .Uzay. kullanıcısına yanıt
    % 80'den aşağı olanları kesinlikle alma.Şeker oranları yüksek oluyor.
  • Sağolun anladım. Birşey soracacağım mesela 2 gündür hiç kilo veremedim hatta yarım kilo almışım halbuki her günüm ortalama aynı geçiyor
    Arada böyle kilo sabit kalması veya hafiften artması normal mi?
    Kilo verdiğinizi genelde 2 günde değil de daha uzun zaman dilimlerinde anlayabilirsiniz, tabiki eğer kilo vermekten kasıt yağ kütlesinin azalması ise. Programınıza ve beslenmenize sadık kalarak cardioya devam etmelisiniz. Çünkü 2-3 günlük tartı değişimleri yanıltıcı olabiliyor. Sebebi de vücudunuzdaki su-tuz dengesi. Ayrıca sabah açken mümkünse de aynı saatlerde tartılmaya özen gösterin. Her gün tartılmak da yanlış geliyor bana. Haftada bir falan ideal. Bir yemekten sonra bile 1.5 kilo kadar artmanız olağan, o yüzden günlük değerlere çok takılmayın derim ben.

Düzenleme: Asıl soruyu cevaplamayı unutmuşum. Bitter hakkında emin değilim ama kafeini özellikle sade nescafe olarak tüketmenin ben çok faydasını gördüm. Eğer herhangi bir kalp rahatsızlığı yoksa spordan önce tüketmek kesinlikle faydalı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shade of Death -- 3 Aralık 2018; 1:51:44 >

• Hocam hergün aynı saatte tartılıyorum. Sabahları açken demir hapı yutuyorum ve suyu içmeden önce tartılıyorum şu 5-6 gündür son 2-3 gün önce 500gr aldım, sonra 100gr 100gr azalmaya başladı yine 2 gündür

Yani gün içerisinde özellikle şekerli birşey tüketmiyorum, abur cubur zaten hiç yok. Ortalama 3litre su içiyordum bunu 2.8'e düşürdüm artık

Dediğin gibi anlık kilodur umarım, inşallah yağlar gidiyordur kilo sabit kalsa bile. Göbek ve kalça hatrı sayılır şekilde inceldi biraz Günde 2 saat bisiklet çeviriyordum şimdi 1saat45dakika çeviriyorum, kalan 15dakikada bel hareketleri yapacağım(belimde biraz sorun var)

Sabah kahvaltı, öğlen soda ve ardından sütlü müsli, akşam 1 çorba ve 1 herhangi az yağlı yemek. 21.00 gibi elma ve biraz leblebi menüm bu

Ayrıca dediğin gibi 2-3 günde bir mi tartılsam cidden? Çünkü hergün ortalama aynı şeyleri yapıyorum , dışarıda daha yürüyüş yapamam çünkü ayağımı incilttim geçen ay ve hala tam geçmedi. Bu program daha 1 ay gider inşallah

@Shade of Death

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Uzay. -- 3 Aralık 2018; 8:23:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kahve yağ yakımına yardımcıdır iyi yapıyorsunuz, bitter çikolatanın herhangi bir faydası olmaz. Nefsinizi köreltmek İcin spor sonrası yiyebilirsiniz hocam. Spor oncesi bana göre tamamen gereksiz. Sonrasındada gereksiz ama zaten 1,2 parca oldugu İcin sıkıntı olmayacaktır amaç nefsi köreltmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

Kahve yağ yakımına yardımcıdır iyi yapıyorsunuz, bitter çikolatanın herhangi bir faydası olmaz. Nefsinizi köreltmek İcin spor sonrası yiyebilirsiniz hocam. Spor oncesi bana göre tamamen gereksiz. Sonrasındada gereksiz ama zaten 1,2 parca oldugu İcin sıkıntı olmayacaktır amaç nefsi köreltmek.
    Sağol hocam. Birde benim yaptığım program sporda doğru mu sence
    Kahvaltı yaptıktan 3.5 saat sonra 1saat45dakika bisiklet çeviriyorum evde. Spor öncesinde toplam tükettiğim su 5.5 bardak su(kahvaltı öncesi ve sonrası toplamı)

Bisiklet çevirme sırasında hiç bişi yemiyor ve içmiyorum. Bisiklet bittiği anda sade soda içip banyo yapıp ardından 1.5buçuk bardak sütlü diyet müsli yiyorum

sence bir yanlış varmı programımda? bir ara bisiklet çevirirken sürenin tam orasında 1 bardak su içiyordum bıraktım sonra 3litre yerine 2.8lt içeyim dedim gün içerisinde

Doğru yapıyorsunuz böyle devam hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 1.84 117'yim şuanda. Sence içtiğim su normal mi 2.8lt?

Acaba bisikletin tam ortasında ılık 1 bardak su içip tekrar 3litreye çıkarsam mı?

@hyuga kojiro
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.