Şimdi Ara

Dizel Arabaya Benzin Kondu Araç Değeri Düşermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2010 Renault fluence privilege Dizel aracıma işini çok iyi yapan bir pomapacı arkadaş benzin koydu. Akaryakıt firması bütün hatayı ve masrafları üstlendi. Yetkili servis 12.000 tl masraf çıkardı şimdi benim aracım hasarlımı oldu satarken aracımın değeri düşermi. Uzman veya konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan görüşlerini bekliyorum.

Şimdiden Teşekkürler...

• bazı arkadaşlar büyük harflerle depo kapağına DİZEL diye boşuna yazdırmıyormuş demekki ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankeyto

bazı arkadaşlar büyük harflerle depo kapağına DİZEL diye boşuna yazdırmıyormuş demekki ..

en güzeli bu bence , birde bende her yakıt alışımda euro dizel diye bağırıyorum benzinlikte görevliye
  • hocam sonuçta aracın motoru yapılmış kompresyon testine girerse motorun son durumu ortaya çıkar onun haricinde birşey olmaz
  • peki benzinliye mazot konsa nolur, bu kadar masraf çıkarmı?
  • Bir bakıma iyi oldu tüm parçalar sıfırıyla değişmiş olacak :)

hiç keyfinizi bozmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Bir bakıma iyi oldu tüm parçalar sıfırıyla değişmiş olacak :)

hiç keyfinizi bozmayın

hocam iyi oldu olur mu hiç .. fabrikasyon üretimi araç ile ustanın el işçiliği kesinlikle bir olmuyor .. araç düzen tutmuyor . inşallah arkadaşımıza bi sıkıntı çıkmaz orası ayrı da..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bazı arkadaşlar büyük harflerle depo kapağına DİZEL diye boşuna yazdırmıyormuş demekki ..

Benim depo kapağında kocaman dizel yazıyordu, üstelik araç ford connect... Yinede benzin koydu pompacı. Neyseki durumu farkettim,araç çekici ile servise çekilip depo boşaltıldı. Kontağı bir çevirse idim olay tamamdı....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

quote:

Benim depo kapağında kocaman dizel yazıyordu, üstelik araç ford connect... Yinede benzin koydu pompacı. Neyseki durumu farkettim,araç çekici ile servise çekilip depo boşaltıldı. Kontağı bir çevirse idim olay tamamdı....

hocam simdi benim aracimda dizel. aracima benzin konulsa ve calistirsam ne olur? patlarmi arac?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Bir bakıma iyi oldu tüm parçalar sıfırıyla değişmiş olacak :)

hiç keyfinizi bozmayın

hocam iyi oldu olur mu hiç .. fabrikasyon üretimi araç ile ustanın el işçiliği kesinlikle bir olmuyor .. araç düzen tutmuyor . inşallah arkadaşımıza bi sıkıntı çıkmaz orası ayrı da..

bir çok motor insan gücüyle fabrikalarda birleştiriliyor. parçaların üretiminde makineler var.

http://www.youtube.com/watch?v=ZgUkzsjNchI

• quote:

Orijinalden alıntı: mewluthday

quote:

Orijinalden alıntı: set

quote:

hocam simdi benim aracimda dizel. aracima benzin konulsa ve calistirsam ne olur? patlarmi arac?

Teknik olarak hangi parçalar zarar görür bilemem. Her marka için masraf elbette farklı olur. Forumda bu tip olayları yaşayıp hangi parçalar değişmiş yazanlar var. Arama yapmak lazım... Çok şükür ben ucu ucuna kurtardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

quote:

en güzeli bu bence , birde bende her yakıt alışımda euro dizel diye bağırıyorum benzinlikte görevliye

+1907.

Aynen. Kapakta yazmasına rağmen 2 kere söylüyorum pompacıya. Euro dizel pompasını depoya akıtmaya başlayana kadar da bekliyorum. Sonra kredi kartımı çektirmeye gidiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.