Şimdi Ara

Doblonun göstergeyi 6000 tl ye degistirdik normal mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doblonun göstergeyi 6000 tl ye degistirdik normal mı ?

Alttaki resimdeki eski gösterge 2014 1.3 multijet doblo. Aşağıdaki uyarı ışıklari yanıyordu gösterge paneli bozukmuş. İvedikte bir yere sordum 1000 tl işçilik alırız tamir olmazsa sök tak arıza tespiti için yoksa komple paneli 10 bin tl ye değiştiririz dedi. Başka bir yere gittim çıkma gösterge taktı 7 binden 6 bine indirdim. Piyasaya göre normal mı ? Çıkmaları kaç paradır ?

Km bilgisi girdi birde adaptasyon yaptı ayarladi bilgisayarı bağlayıp. Taktıkları çalışmadı hata verdi 1 saat uğraştı.

• Arıza yok hocam göstergende ışık sızması var söküp temizlese biraz sıkı tekrar monte etse sızma kalmazdı zaten. Dikkat edersen renkleride aydınlatma aynı. Fiyat iyi bence ondan yana sıkıntı yok ama tamir edilebilirdi. Kendinden bıraktıysan zaten tamir eder satar.

• think of idea kullanıcısına yanıt

Kendi fabrikanın taktığı gösterge ışık sızması değil, aydınlatma ışıkları kapalıykende yanıyor çok hafif şiddette. Yetkili fiat servisi baktı takasa girecektik 30 bin gösterge değişim masrafı var diyerek fiyat düştü. Göstergenin islemcisi bozukmus.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.