Şimdi Ara

doğal protein bar ,sizce nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • .200 gr cıvarında lor peynırı(yagsız tuzsuz) 100 gr daki protein 18gr ,18*2 =36
    .30gr fıstık ezmesi 100gr da 22gr , 30gr da => 6.6
    .8 adet ceviz (100 gr ceviz 654 kalori 1 adet ceviz 27 kalori => 100 gr ceviz yaklasık 24 ceviz ( biraz tuhaf hesap oldu şu an adet ve gramaj olarak tartma imkanım olmadıgı için :) ) 100 gr ceviz 15.2gr protein , 8 adet ceviz ≈ 30 gr da ≈ 5 gr protein
    .biraz da pekmez hafif den ilave edilebilir .
    toplamda 47.6 gr protein almıs oluruz .

fıstık ezmezi =>link yağı faydalı deniyor :)

tadı gayet guzel oldu bugun denedım , sizce nasıl
    ek deki fotograf da ki saklama kabına sıgdı :)

doğal protein bar ,sizce nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_ka -- 20 Nisan 2013; 11:19:41 >

• Kilo almak isteyenler için gayet güzel. Diğer arkadaşlar içinse antrenmandan 1 saat önce yenilebilir.
    Kilo almak isteyenlerin gainerlara para bayılmaları yerine böyle şeyler yapmalarını tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Kilo almak isteyenler için gayet güzel. Diğer arkadaşlar içinse antrenmandan 1 saat önce yenilebilir.
    Kilo almak isteyenlerin gainerlara para bayılmaları yerine böyle şeyler yapmalarını tavsiye ederim.

aslında ben cok da kilo almak istemiyorum da yanı belki 2 3 kilo alablırım su an 186 boy 77 kiloyum , ben bu karısımı spordan hemen sonra almayı dusunuyorum dogal yoldan gitmek istiyorum ben bu faydalı olacaktır diye umuyorum
  • Bunlar doğal gainer görevi göreceği için yakamayacağın vakitlerde yemeni önermem. Antrenman öncesi alırsan hem enerji hem protein sağlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Bunlar doğal gainer görevi göreceği için yakamayacağın vakitlerde yemeni önermem. Antrenman öncesi alırsan hem enerji hem protein sağlar.

bak ya bunu soylemen hıc hos olmadı :) ben spordan hemen sonra nasıl dogal protein alıyım o zmn ya :/
  • Spordan sonra da alabilirsin tabi ki, sadece 100 gramı geçmeni önermem.
  • güzl anlatmışsın.lor peynir yerine yarım yağlı peynir olur mu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 47gr protein alıyorsunda karbonhidratı kalorisi var bide bunun.dyet döneminde yenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

47gr protein alıyorsunda karbonhidratı kalorisi var bide bunun.dyet döneminde yenmez

diyet dönemi için degıl ki ,ayrıca cogunluk lor peynırı ve lor un yag ı yok denecek kadar az , onun harıcındekilerinin yağları vucuda faydalı yağlar deniliyor , belki diyet yapanlara önerilmeyebilir ama bence direk kilo alrır da denılmez diye dusunuyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

güzl anlatmışsın.lor peynir yerine yarım yağlı peynir olur mu acaba?

olabilir tabi ki de ama işte
    lor besin degerleri link
    yarım yaglı beyaz beynir link

yağ oranları baya farklı lor daha uygun gorunuyor , aynı zamanda lor peyniri daha ucuz :)
    aynı zaman da lor un tadı nötr gibi ama beyaz peynir biraz daha tuzlu oldugu için tad biraz daha farklı olabilir.

ve beyaz peynir deki protein kana daha gec karısır ( casein proteini) ama lor hakkında cok soylentı var :) (umudum whey olması )
    http://forum.donanimhaber.com/m_74238759/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_ka -- 20 Nisan 2013; 17:52:19 >

• Sabahlari uyaninca su bardaginin icine ilik sut sicak degil cok dikkat edin ılık olmasi lazim bir yumarta sarisi bir tatli kasigi bak bir dikiste icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Açılmayan Kavanoz

Sabahlari uyaninca su bardaginin icine ilik sut sicak degil cok dikkat edin ılık olmasi lazim bir yumarta sarisi bir tatli kasigi bak bir dikiste icin

çiğ yumurta saglıklı olmadıgı soylenıyor ustelik yumurtanın sarısı yağlı kısımdır beyazı daha saglıklıdır, bunu hangı amacla yazdın anlamıs degılım , ben kahvaltıda lor peynırı haslanmıs 3 tane yumurta (tekinn sarısı) 3 adet ceviz nane pul biberi gayet guzel karısım tabagı hazırlıyorum cok da guzel oluyor tavsiye ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_ka

quote:

Sabahlari uyaninca su bardaginin icine ilik sut sicak degil cok dikkat edin ılık olmasi lazim bir yumarta sarisi bir tatli kasigi bak bir dikiste icin

çiğ yumurta saglıklı olmadıgı soylenıyor ustelik yumurtanın sarısı yağlı kısımdır beyazı daha saglıklıdır, bunu hangı amacla yazdın anlamıs degılım , ben kahvaltıda lor peynırı haslanmıs 3 tane yumurta (tekinn sarısı) 3 adet ceviz nane pul biberi gayet guzel karısım tabagı hazırlıyorum cok da guzel oluyor tavsiye ederim :)

Banada salon hocam onerdi sorarim yarin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatih_ka

quote:

Banada salon hocam onerdi sorarim yarin

aynen sor bakalım amacı neymiş:) ılık su ıcerim sabah uyanıncada :) ılık sut ve yumurta sarılı tuhaf geldı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.