Şimdi Ara

Dolandırılıyordum, DİKKAT ! (Herkesin başına gelebilir) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
12
Favori
43.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
677 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu diyaloğun aynısını ben yaşadım 2 kere farklı dönemlerde. malum siteden verdiğiniz ilanlarda oluyor. bu ekip istanbulda her laptop ilanı vereni arayıp o şekilde tongaya düşürmeye çalışıyorlar.

ben gitmedim tabii söylediği yere, hatta 2. kez farklı bir laptop ilanı için aradan 2 sene sonra geçince tekrar aramıştı, dedim 2 sene önce de aramıştın aynı ayaklarla keko, bari kurguyu değiştir demiştim :)
  • Bu tarz islemleri avm de gerceklestirin avm disinda falan degil avm icinde en guvenlisi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun sütü bozuk hayvan o kasar çokki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • moonwalk yapan zebani bekledim açıkçası.

çok geçmiş olsun
  • Son anda iyi yırtmışsın, bi an aklıma şu video geldi Bu tip durumlarda basiretin bağlanır, ne yapacağını şaşırırsın. Dolandırıcıda yanlış yere yönlendirip kafanı karıştırmak istemiş. Bi şükür namazı kıl bence

• bir başka dolandırıcılık hikayesi tıklayın dinleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bar9895 -- 29 Ekim 2019; 10:19:30 >
  • Geçmiş olsun bende burdan yaklaşık 1.5 sene önce 3 bin lira yollayıp laptop almıştım birinden nası güvendiysek zamanında

• Arkadaşlar insan eğitimine yatırım yapılmazsa bu olayların farklı versiyonlarını çok duyarız değerler ve ahlak eğitimi çok önemli

• Geçmiş olsun, bunların örneklerini daha çok göreceğiz sanırım. Bir konuda daha uyarmak isterim, her deneme yapmak isteyene güvenmeyin, usb görünümlü cihaz var "USB Killer" saniyeler içinde cihazınıza zarar verdrir ne olduğunu araştırın izleyin. Buna çözüm usb yi getiren önce akıllı telefonunda denesin otg kablo ile, baktın sorun yok laptopa takabilir, otg getirmedim yok bişi olmaz alt tarafı usb bellek nolcak diyene inanmayın zaten ağırlık yapacak bir şey değil adaptör tipinde olanı var siz taşıyın üzerinizde satış işlemlerinde.

Diğer konu sizi arayanın tel no'sunu emniyete verin, hatta buralardan da ifşa edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewizsthank1

5 sene Sultangazi'de yaşadım. Oranın insanlarıyla bırakın ticaret yapmayı, arkanızı bile dönmeyin. Zaten sokağa çıksanız 5 insandan 4 ü suriyeli diğer 1 kişinin tipi bozuktur. Allaha şükür kurtuldum o semtten. Geçmiş olsun
    5 sene de uzun bir süre, şimdi hangi semtte oturuyorsunuz.

• 40 senedir sultangaziliyim..

Genel konuşuyorum, halkı kör cahil yobaz.
    Tamamı değil elbette, ama doğduğum büyüdüğüm yerin halkını yıllardır ezberledim. Bir türlü semtten kaçamıyorum. İş yeride sultangazide. İyice yerleştik. Birde hiç bilinmedik, kimsenin tanımadığı bir belediye başkanı geldi, seçildi. Acayip bir ilçeye döndü buralar.
    Kısacası, GELMEYİN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 29 Ekim 2019; 10:43:42 >
  • Bu tarz konuları çok sık görür olduk.

• Keşke fotoğraflarını çekseydiniz tabi o anda bunu yapmak zor olurdu ama ifşa edilirdi büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osiris34

savcılığa şikayette bulunun, başınıza bisey gelmemiş ama yine de cezalarını bulsunlar kendini über süper zekalı sananlar.

Vardı öyle milletin malını çalıp kolay yoldan para kazanmak. Sorsan "elhamdülillah müslüman" bi de bunlar. Ahiretini zerre düşünmeyen kafirler kendi bataklığında boğulsunlar ama bi zahmet az ötede oynasınlar.
    muslumanlik apayri bir konu genelleme yapmayin,bu hristiyanlik icinde gecerli,yahudilik icinde,semai dinler icinde tamamen karakter meselesi,sadece din argumanlarin arkasina saklanirlar pisliklerini ortmek icin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ve diğer konuyu okudum. Bu tür dolandırıcılar hep insanı acele ettirip çabuk karar vermeye ve böyle kandırmaya zorlarlar. Çünkü acele eden adam iyi düşünrmez. Şuraya gel, çabuk ol vs. Pazarlamacılarda böyledir tabi onlara dolandırıcı diyemeyiz ama abi son araç, bu fiyata bulamazsın, isteyen var, zam gelecek vs. Böyle durumlarda ya hemen oradan kaçacaksın, düşünmek için yada oltaya geleceksin.

• ben uzerinde sultangazi yazan bi minibus yanimdan gecse tedirgin olur gecmesini durup beklerim, sen elinde bilgisayarla sultangaziye gidiyosun :)
    cidden bravoo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankanın günlük havale limitinden anlamalıydın olayı. Hiçbir bankanın günlük havale limiti 1000 tl gibi az bir sayı değildir.

• Valla dostum ekonomi o kadar iyi gidiyor ki bu ülkede 3 hırsıza 1 normal insan düşer oldu, sen istesen hat alamaZsın adamlar alıyor kimlik bilgilerini vermeden sen eğliyetsiz araba süremeZsin geçen gün polis çevirdi adamı ehliyet yok uyuşturucu kullanmış içimden şimdi hapı yuttu dedim polis adamı serbest bıraktı. Senin anlayacağın kurallara uymayı bırakırsan kural koyucular seni bırakıyor, ama kurallara uyma çabası içindeysen kural koyucular seni acımadan cezalandırıyor

• Bu adamlar plakasız nasıl geziyor?

Sorusuna cevap olarak şunu diyebilirim, bu ülkede illegal bir tipsen polis bile çekinir senden. Polislerin horozluğu gariban vatandaşadır. Çünkü bilir zarar gelmeyeceğini egosunu tatmin eder.

Kaza yapıp tamponun kırılsa sanayiye giderken polis çevirir. Ama bu dediğin tipler plakasız da gezer esrarlı da gezer. Kimse birşey demez.

Bulunduğum ilin en işlek caddesi aynı zamanda yürüyüş yolu olan bir yerde bu bahsettiğin tipler haplı esrarlı bir şekilde insanlara sataşıyor ve hiç bir polis gık ses çıkaramıyor. Çünkü görmezden geliyor. O sırada devletin verdiği motoru kafenin önüne çekip görev saati içerisinde kafede kız kesmekle ve vakit geçirmekle meşguller. Yeni nesil polislerde ayrı dert.

İşin özeti, vaziyet kötü kendin kollayacaksın ...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.