Şimdi Ara

Dolandırılıyordum, DİKKAT ! (Herkesin başına gelebilir) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
12
Favori
43.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
677 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gecmis olsun.Ben de 3 sene önce internet üzerinden ps3 ümü satiliga koydum.Adam beni aradı ve karaköy de dukkani oldugunu makineyi 500e alicagini soyledi.Ben de tabi bilmiyorum ilk satisim ne yapicam ne edicem gittim yanina.Adam inceledi dedi 300 veririm.Ben de dedim telefon da 500 dü nasıl 200 düstünüz begenmedim filan dedi ben de laf edip cıktım.Bana o gün ders olmuştu.Her satisimi avm ler de yaparim.Sende ucuz atlatmissin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Peki bunu nasıl yapıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşların da dediği gibi en temizi avm'de satış işlemini gerçekleştirmek. alıcı da satıcı'nın belirlediği lokasyona gelir. oturulur bi çay çorba içilir o arada alıcı da ürünü inceler. zaten o anki hal ve tavrından anlarsınız ne olduğunu. duruma göre de alışverişi sonuçlandırır veya sonlandırırsınız.

o çiğköftecide birkaç dakika daha geçirseydin büyük ihtimal darp edilecek ve bilgisayarın gaspedilecekti. Allahın sevgili kuluymuşsun cidden. geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat

Peki bunu nasıl yapıyor
    Hocam soru neydi ona göre cevapliyayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

Satıcı hiç bir zaman uğraşmaz bu tür satışlarda, ne olursa olsun. Havale, EFT limiti yükseltilebilir çok basit şekilde. Adam her seferinde farklı farklı macera üretmiş, oltaya takıldı mı geçmiş olsun. Çok dikkat etmek lazım, paranı hazırla gel al, sen gelemiyor para göndermiyorsan ben hiç gelip mal gönderemem misali.
    Aslına bakarsanız Havale, EFT limitleri tüm bankaların oldukça yüksek. 1000TL diye bir meblağ ne eft ne havalede hiçbir bankada limit olarak olmaz. Artı adam ben esnafım diyor, esnaf adamın 1000TL havale limiti olur mu? Bu ifadeden sonra ana avrat küfredip telefonu kapatacaktı satan arkadaş.
  • S.gazi den sonrasını okumadım

• Alırken de satarken de sadece ama sadece AVM'de insanların içerisinde işlem yapıyorum ve bunu tavsiye ediyorum, kargoyla ürün alma/gönderme girişmeyeceğim bir alan neyin ne olacağı belli olmuyor. Bakın AVM önü değil, az üşenmeyin de içine girin, bir mekanına oturup karşılıklı konuşun alıcı ürünü incelesin. Hatta eğer ürün satıyorsam karşı tarafın hiç gocunma ihtimalini dahi dikkate almadan ATM'ye geçip parayı ATM'ye yatıralım diye belirtiyorum. Ben ürün alırken de aynı şekilde karşı tarafa parayı ATM'ye yatıralım kafan rahat olsun diyorum.
  • adamlar pahalı laptoplara bu oyunu yapıyorlar nasılsa mobil ve takip edilemiyor ve kolay satılıyor sanırım. hikaye de hep aynı kızım mimarlık okuyor..
  • Geçmiş olsun hocam, teşekkürler.

Satıcı olduğumuzda uğraşmıycaz demek ki ana fikir bu

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Doğduğum ve büyüdüğüm yer olan Beykoz

• Lan benim EFT limitim 6 bin

• Hocam öncelikle geçmiş olsun. Bu konuyu açtığın için de teşekkürler. Ne şeytan insanlar var ya. Güvenliği ihmal etmemek lazım. Az daha canınıza kast edeceklerdi demek. Allah bilir kaç kişiyi dolandırdılar. Allah belalarını versin bunların.

• Büyük Geçmiş olsun. Dikkat etmek gerekir, alıcı yada satıcı ile telefonda konuşurkende dikkat etmek gerekir, dolandırıcı mı değil mi, konuşmalardan ya da sizin soracağınız sorulardan az çok belli eder yine kendini.

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Numarayı kullanılmayan bir hatta yönlendirme işlemini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildiğin gasp olayını kendilerince hikaye yapmışlar beyinleri bu kadar çalışıyor dükkanın camını kır 0 pc al ne bu kadar uğraşıyon bildiğin gasp belkide çatışma çıksa planlayarak çeteli cinayete dönecek mal bunlar beyinleri bu kadar çalışıyor
    iyi kurtulmuşsun sultangazi esenyurt esenler gazi mahallesi buralara dikkat edin illaki buluşacaksanız mekanı siz belirleyin avm gibi güvenli yerler en azından güvenlik hızlı müdehale felan.....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mekan sultangazi denen çöplük ve suç yuvası

Satıcı alıcının ayağına gidiyor

Hayatta alınabilecek yüksek risklerden birini almışsın ama ucuz kurtarmışsın
  • Sultangazi demesi yeterli

• sahibinden sitesinde
    Mustafa incekara
    yeni cami cad. no:5
    simav kütahya
    Network Bilgisayar 0543 460 98 48
    ve 314391778(mng kargo) muh.zahid girgin bu adam ile çalışıyor

bu adamda benim laptop ekranını aldı ve dolandırıcının tekidir.

kuralara uygun mu değil mi bilmiyorum . uygun değilse çok pardon. kazıklanınca anlar insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steamgiftseviyekasma -- 29 Ekim 2019; 18:24:3 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.