Şimdi Ara

Dolandırılıyordum, DİKKAT ! (Herkesin başına gelebilir) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
12
Favori
43.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
677 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamlar 6 ay yatip cikiyorlar, boyle bir yerde bunlarin mantar gibi cogalmasindan daha dogal bir olay olamaz. Bunlar her yerdeler, %99`u sabikali tipler. Yani senin benim gibi insan evladinin ugrasabilecegi turden degiller. Bu ulkede isler boyle iste. Insanlar memnunlar boyle yasamaktan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 29 Ekim 2019; 18:24:45 >
  • Sokakta rahat rahat gezerler zaten 50 tane sabıkaları vardır ona rağmen hapse girmezler araba kayıtsızdır istanbulda birde dolaşırlar bunlara hiç bir şey olmaz
  • yuuhh kelimelerin kıyafetsiz çırılçıplak don atlet kaldığı noktaya gelmişiz, bitmişiz okeye dönüyoz hajıı
  • Fiyatı 5-6 bin lira olan bir ürün için gasp etmeyi göze alan zihniyetten her şey beklenir, devlet vatandaşı korumak zorundadır, geçmiş olsun kardeşim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mtanhu kullanıcısına yanıt
    En iyi senaryoyla tırnakçılık olayına kurban giderdik veya bu tiplerin tamamen eşgal olduğu her halinden belli, boğazlaşıp direnip, belki çiğköfteci benden taraf olursa def edebilirdik.

Ancak def ediilmek kekoların gururuna dokunacağından elbette kesici delici alet çıkarıp oramıza buramıza saplayıp, oracıkta canımızdan olacaktık.

Aklıma başka bir senaryo gelmiyor.
  • Twitter da adem ilter diye biri var onun anlattığı bir hikayeye çok benziyor.
  • JMaharaja kullanıcısına yanıt
    Çiğ köfteci habersizdi hocam eminim yani, adamın hal ve hareketleri çok doğaldı sıradan bir esnaftı hatta çok cana yakındı yani. Rahatsız edici bir davranışı yoktu, giderken "hayırlı işler" dediğimde, "sağol abi hayırlı pazarlar" gibisinden bir cümle kurdu.
    Yoksa çete ile beraber olsa "nereye gidiyorsun abi, dur biraz sohbet edelim" falan diyebilirdi.
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Düşündüm düşünmedim değil ancak o anın vermiş olduğu tedirginlikten "telefonu çıkarıp çektiğimi anlarlarsa" düşüncesine kapılıp sessiz sakin yabancı bi vatandaş gibi süzüldüm karşı kaldırımdan
  • Silahlı yagma 15 yıldan başlar böyle kekolara denk gelirseniz şikayetten korkmayın. Tutuklanmaları garanti. Öyle telefon dolandırıcılığına benzemez bunun cezası.

• 38 yıllık istanbulluyum sultangaziye kimyasal atılsa üzülmem aslında bunun bir de kardeşi vardır adı esenler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mevlutucar kullanıcısına yanıt
    yok hocam açmadım hiç bir yere konu fakat hep benzer yöntemi kullandıkları için buna neredeyse birebir uyan konular vardır illaki
  • Hattı nasıl hemen kapattırıyor? Telefoncudan başka bu işi yapabilecek yer var mı?
  • Bu dolandırıcılık değil gasp dır. Elinizde pc ile gezerken herhangi bir yerde gasp edilebilirsiniz. Issız bir yere de çağırabilir lerdi sizi. Ya sizin ayağınıza gelsin alıcı evinize sokaginiza yada avm ye yada hiç satmayın. En azından eviniz sokaginizda olunca mekanı bilirsiniz. Avm olsa zaten kalabalık her yer güvenlik. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuduğum en sıkıntılı durumlardan biri.Kardeşim ben sana şu kadar diyeyim o çiğ köftecide seni kim bilir ne tatsız durumlar bekliyordu.Verilmiş sadakan varmış.Git bir yetimi sevindir.
    Dikkatli ol kardeşim.
  • Delimi kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım teşebbüs var nasıl cinayete teşebbüs varsa buda aynı suç var ortada

• Millet sultangazide arkadaşım var şu an yanına çağırıyo gitsem bişey olurmu
    Olmaz diyo.

• Geçmiş olsun hocam.

• Ben 1 kere dolandırılma aşamasına geldim puro alırken. Onda da salak gibi parayı göndersikten sonra insta profilini google da aramak aklıma geldi.
    Eleman mesajlara cevap vermemeye gülmeye falan başladı. Telefon numarasından tc kimliğine, nüfus cüzdanının veriliş tarihinden aile sıra nosuna kadar söyleyince 5 dk içinde paramı geri gönderdi. Bir daha da instadan birşey almadım.

Ama şöyle birşey de oldu, xgo lu uygulamadan pci-sata kart satışa koydum. Elimde fazlalıktı, vergisiz zamanlardan aliexpress ten aldığım fazlalık kartlar.
    O da; pci ı sata3 e çeviriyor. Sata 2 portlu dual iilrmcili workstation ım için almıştım, gerek duymadım, kartlar yatıyordu öyle. 35₺ ye mi ne koydum sırf kalabalığı kalksın, birinin de işini görsün diye.
    Bağcışar dan bir abi aradı. Dedi kardeşim ben bilgisayarcıyım. Bir müşterimin bilgisayarını yarına teslim etmem gerekiyor, yarın da haftasonu, parça bulamam bana bu kart lazım.
    Saat 23:00 civarı. Ben Ümraniye Sanayi de aracımı yaptırıyorum.
    Abiye dedim en yakın nereye gelirsin? Nrreye istersen dedi. Dedim gel Üsküdar a. Ben de aracımla geleyim. Sana kartı vereyim. Adam Bağcılardan geldi, ben Ümraniye den gittim Üsküdar da buluştuk. Saat oldu 00:30 civarları. Birer çay içtik. Ben işine yarayabilecek sata kablosundan usb 3.0 pci kartına kadar abime hediye ettim, 35 lirasını aldım döndüm işime. İkimizin yaktığı zaten 35 liradır.

İnsanın üslubu hissettiriyor ne olduğunu. Ama bu aralar çoğaldı dolandırıcı tayfa. Bayağı da profesyonelleşmişler.

Seni mesela dolandırmaya değiş direkt gasp etmrye çalışmışlar. Nasıl bu kadar rahatlar? Çünkü ceza almıyorlar.
    Haberde görürsün, adamın hırsızlıktan gasptan 100 sabıkası var, halen dışarıda, bir daha suç işlemiş.
    Onu da geçtim, özellikle polis dolandıran hırsızlar var. Kimi neyi dolandırdığını biliyor yani adam. Ama yapıyor. Çünkü... Evet. Ceza almıyor.
    Siz çok ucuz yırtmışsınız. Geçmiş olsun.

• Malı helal parayla almışsın.

Hiç kimse kusura bakmasın. Bu devirde ürün satmak için birinin ayağına giden GERİZEKALIDIR. Bunu yapan herşeye hazırlıklı olsun.

Şunu bir türlü kafasına yazamadı bizim insanımız. Kardeşim bir insan bir malı almak istiyorsa gelir kapından bile alır en kötü avm'de buluşursun, kafede buluşursun ve malı satarsın. Defalarca ürün sattım 2. El. Birkez başıma geldi adam ayağıma kadar gelip yav atm para vermiyor cebimde 500 tl var dükkan seyrantepede herkes tanır beni yarın gel al üstünü dedi. Hadi baboş bak yoluna içtiğin çayda helal olsun dedim götüne baka baka gitti.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.