Şimdi Ara

Dolandırılıyordum, DİKKAT ! (Herkesin başına gelebilir) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
12
Favori
43.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
677 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim benim işim uzun sürecek, olduğun çiğ köfteciye kardeşlerim geliyor onlar alacak sizden cihazı. Birisi bilgisayardan anlıyor o test eder. diye arayacağına direkt mekana çökse laptopı koymuştu senden bu dolandırıcılarda da kafa yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symantec34

Hocam gün gelir devran döner olmuş resmen
    Karsi taraf hamle yapmadan bir sonraki hamleyi yaparim, bu yuzden de bir cok kisi ozellikle kadinlar benden uzak durur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türbülans Havayolları A.Ş -- 30 Ekim 2019; 13:53:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-472EA946E

Ben yeni bilgisayar aldım eski laptopu bu olaylar yüzünden satmıyorum, güvenemiyorum. Küçük kuzenlerimden birine vericem veya indirim günlerinde mağazalarla takas yaparım... Konu için teşekkürler.
    Siz temiz bir arkadaşa benziyor sunuz. Sizinle alışveriş yapabiliriz

Bu tip durumlar umut kırıcı olsa da insanlıktan umudu kesmemek lazım. Orantılasak namuzsuz ve şerefsizler %1-2 ise namuslu ve şerefli insanlar %99-98 çıkacaktır. İşin kötüsü ise bu kadarcık oran için insanı tüm insanlardan şüphe duydurtuyorlar.

Neyse biz alışverişimize bakalım. Siz malı kargo ile gönderin. Parayı ben elden getiricem

• tunc@y kullanıcısına yanıt
  • Cevap yazıp yazamamakta epeyce düşündüm.....Dedelerimiz kaç yüz yıl önce demişlerki…..DEVEYE OT LAZIMSA BOYNUNU UZATIR..... İkinci elde satıcı alıcının ayağına gidiyorsa kucağa düştü demektir....Aklınızı başınıza alın...
  • hocam sen satıcısın neden adamın peşinde koşuyorsun?
    ürünü almak isteyen adam ürün kovalar burdan bile uyanabilirsiniz
  • İyi yırtmışsın valla

• Bu dolandırıcılık değilki, gasp girişimi olacakmış kıyısından dönmüşün.

Pahalı şeyler satarken güvenli bi yerde buluşmak, hatta güvenlik kameralarının bol oldugu bir yerde buluşmak en mantıklısı bence.
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    Konu benim di, benzer bir hadise! Son durum, hiç birşey çıkmadı 2 kere savcılığa gittim dosya bile açmamışlar. Malesef bizim ülkemiz böyle bir yer

Konu sahibine geçmiş olsun. Böyle şeylerde tek gitmemek ve kafanızın dolu olmaması gerekiyor ve son olarak ayağına kesinlikle gitmeyin. Yoksa durum malum. Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynısı 10 gün önce yaşadım aradı benzer cümleleri söyledi ama ben çağırdım kendim gitmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat

Numarayı kullanılmayan bir hatta yönlendirme işlemini.
    En eski telefonlarda dahi olan bir özellik. Ayarlardan cağrı yonlendirmeyi bulup hepsini yönlendir secip, numarayi da kullanilmayan bir numara gireceksiniz. Bu kadar.

• Bu ülkenin dolandırıcıları kafayı ilime bilime yorsa uzaya gider, nerde ***lik var ona yoruyor şeref yoksunları
  • ancak bankamın günlük havale limiti 1000₺

burdan kendini ele veriyor malum şahıs.
  • sybercomp S kullanıcısına yanıt
    Savcılık teşebbüsü meşebbüsü dinlemiyor malesef. Dolandırma işlemi başarılı olsaydı bile gene bir b*k olmazdı. Savcılık nedense böyle şeylerle ilgilenmiyor insan kime şikayet edebilirim diye düşünüyor açıkçası.
  • Günlük havale limitim 1000TL......
    Dakka 1 gol 1
    Hahahahaha... Sıfır bakiye tuttuğum para dönmeyen zottirik hesabımın bile EFT limiti 250bin TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delimi

Savcılık teşebbüsü meşebbüsü dinlemiyor malesef. Dolandırma işlemi başarılı olsaydı bile gene bir b*k olmazdı. Savcılık nedense böyle şeylerle ilgilenmiyor insan kime şikayet edebilirim diye düşünüyor açıkçası.
    Malesef doğru bir değerlendirme. Savcı vermeseydin kardeşim der cikar. Oburu de efendim bana borcu vardı. Laptomu vereyim dedi ben de paramı az da olsa kurtarmak maksadıyla tamam dedim. Diyebilir.

• İyi ki uyanmışsın geçmiş.olsun

• Benim konum sayesinde uyanmışsın ama nasıl bu kadar geç uyandın onu anlamadım gitmiş adamın dediği çiğ köfteciye oturmuşsun Benim konumu okumana rağmen sen orada çiğ köftecide bekleyen bir konuma düşüyorsan bu adamlar bu işi bırakmaz günde 10 kişiyi dolandırıyordur. Neyse ki konum bir çok kişiye ulaşmış geçen gün notebook almaya gittim bu sohbet açıldı o konu senin miydi okudum helal olsun falan dedi. Zebani yorumu yapan aptallar dışında gayet faydalı bir konu oldu.
    https://forum.donanimhaber.com/dolandiricilar-urune-alici-gibi-cagirip-gasp-edeceklerdi--140334531

• cormen kullanıcısına yanıt
    Boş kalabalık yapıyorsunuz.
  • 200 e yakın referansı olan bi üye bi tanıdığımı dolandırmıştı :) artık uyansın kardeşim herkesss. sıcak para canlı para gerçek para
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.