Bildirim
Doldukça yavaşlamayan SSD
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: atmuc
250 GB SSD almak istiyorum. şu an elimde corsairın eski 120GB modeli var. doldukça yavaşlayan eski modellerden. şu an indirimle olan birçok model var. eski teknolojiye sahip birini almak istemiyorum. hangi modeli tavsiye edersiniz?
256 gb ocz vector modelini almanı tavsiye ederim bilindiği gibi ocz vertex4 şuan en iyi ssd lerden birisiydi ama şimdiki çıkan vector modeli iops olarak vertex modelini geçmiştir
http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/ocz-vtr1-25sat3-256g-256gb-vector-serisi-sata-30-ssd-(550mb-okuma--530mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=65063
hafta sonu indirim ile uygun fiyat la alabilirsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: DaRk_BeeR
256 gb ocz vector modelini almanı tavsiye ederim bilindiği gibi ocz vertex4 şuan en iyi ssd lerden birisiydi ama şimdiki çıkan vector modeli iops olarak vertex modelini geçmiştir
http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/ocz-vtr1-25sat3-256g-256gb-vector-serisi-sata-30-ssd-(550mb-okuma--530mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=65063
%25 indirimde de olsa 723 tl olacak gibi gözüküyor. 450 TL civarında olanlara göre o kadar fark yaratır mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: atmuc
quote:
Orijinalden alıntı: DaRk_BeeR
%25 indirimde de olsa 723 tl olacak gibi gözüküyor. 450 TL civarında olanlara göre o kadar fark yaratır mı?
donanım haber de ocz vector adında bir konu var ve bazı testler mevcut buyur link i gerçi bende 128gb ssd alıcam ama 128 gb vector mu yoksa vertex4 mü daha iyi onları henüz araştırmadım neyse ben link i vereyim
http://forum.donanimhaber.com/m_70357455/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70357455
-
corsairın 128 gb olan modelini aldım 44gb boş yer var hala jet gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: akibeel
corsairın 128 gb olan modelini aldım 44gb boş yer var hala jet gibi
hangi sınırdan sonra yavaşlıyor bilmiyorum ama bendekinde 4 gb boş yer kaldı. yavaşladığı hissediliyor. -
bu ssd din fiyatını az önce bimeks den baktım 620 liraymış. laptopumun fiyatından bile fazla. ohaa dedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doldukça hızlanan ssd versek olmazmı
Şakası bir yana benim neutron u incelerken doluluk oranlarına göre %0 %50 %100 şeklinde test ettim.Performans düşmesinden ziyade yer yer daha yüksek performans aldıgımı gördüm full doluyken bile.
Detaylara aşşagıdaki linkten bakabilirsiniz ama 3 4 tablo veriyim
Corsair Neutron GTX 120 GB[RAID-Kullanıcı İncelemesi-Vertex 4 Vs Intel 520 ]
-
quote:
Orijinalden alıntı: OneTreeHill
Şakası bir yana benim neutron u incelerken doluluk oranlarına göre %0 %50 %100 şeklinde test ettim.Performans düşmesinden ziyade yer yer daha yüksek performans aldıgımı gördüm full doluyken bile.
Hocam bende 240 gb lık neutron gs almak istiyorum ama gtx arasında ciddi fark var mıdır?Yardımcı olursan çok sevinirim.Model şu
Corsair Force GS Serisi 240GB 2.5" Sata3 SSD (CSSD-F240GBGS-BK)
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZodiaK123
quote:
Orijinalden alıntı: OneTreeHill
Hocam bende 240 gb lık neutron gs almak istiyorum ama gtx arasında ciddi fark var mıdır?Yardımcı olursan çok sevinirim.Model şu
Corsair Force GS Serisi 240GB 2.5" Sata3 SSD (CSSD-F240GBGS-BK)
Alacagınız yerde Force Gs ile Nuetron Gtx ne kadar fiyat farkı var bilmiyorum ama neutro nun içindeki kontrolcü ile force gs nin kontrolcüsü farklı ondan bahsettigim durumlar force gs de aynı durum olmayabilir.Denemedigim için net bir şey diyemiyorum ama günlük kullanacagımda farkı pek hissedilecegini sanmıyorum
-
SSD'yi doldurmayın, işletim sisteminin her açılışta yazım için kullanacağı boş küme azalırsa, daha da yavaşlar elinizdeki ssd.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X