Şimdi Ara

Donanımhaber Reklam Ücretleri Ne Kadar? (CPM CPC)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Lodosoft Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ana sayfadaki ve forumdaki bu reklamlardan ne kadar gelir elde ediliyor CPM (1000 izlenim reklam maliyeti) ve CPC (tıklama başı reklam maliyeti) ne kadar? Ayda kaç pageview/sayfa gösterimi oluyor? Bu reklamları bir kanalla mı alıyorsunuz yoksa size her reklam için teklif mi geliyor?

Tahminimce aylık sabit bir ücret üzerinden anlaşılıyor.

Evet biraz sorgulama gibi oldu ama bir servis sitesi kurdum ve Google Adsense ile şimdilik bu servisi bedava yürütmeye çalışıyorum ama olmuyor hiç para kazanamıyorum biraz reklamla siteye gelenler inanılmaz artabilir ve bende daha çok fazla kazanabilirm belki ama altyapı şu an yetersiz. Ben de size sormayı düşündüm. Sizin maliyetlerinizin benimkinden çok olduğuna eminim belki reklamlar bazen karşılamıyordur bile. (sadece forum içi aramanın bile zorlayıcı olabildiğini biliyorum) Belki sizin bilgileriniz daha iyi anlamamı sağlar ve eminim bu soruları kafasında dolaştıran bir tek ben değilim.

Rapi-dsh*are (link vermiyoruz yine de ****'lanıyor!) ile hemenpaylaş'ı düşünün. Rapi*dsha-re de Google Adsense (Google başkasına vermektense kendi yemeyi sever üstelik) kullanıyor ve müthiş bir masrafı olmalı diskler,bandwidth vb. Ona kıyasla küçücük olan hemenpaylaş da öyle. Nasıl oluyor da oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xixixix -- 30 Nisan 2006; 2:13:42 >

• Bizim büyümemiz yıllar boyu sürdüğünden ve büyüme hızımız ile birlikte reklam gelirlerimizde arttığından dolayı herhangi bir maddi sıkıntı içine girmeden büyeyebildik.

Tabii ki cebimizden mecburen koyduğumuz oldu ama gerek Türkiye'deki en büyük legal forumlardan birisine sahip olmamız gerek zamanında alt yapı için verdiğimiz akıllıca kararlar ve ziyaretçinin internet üzerinde gelire dönüşebileceği en kolay branşta yani donanım forumu olmamız bize yardım etti.

Reklam ücretleri tahmin ettiğiniz gibi aylık sabit bir ücretten sunuluyor. Reklam verenlerimiz etkisini gördüklerinden dolayı sitemizde kalmaya devam ediyorlar.

Aslında reklam pazarında en önemli unsur yeterli ziyaretçiyi reklam verene sunabilmek. Eğer parasının hak ettiği kitleye ulaşamadığını düşünüyorsa reklamında onun için bir manası olmuyor. Neyse bizim programlamaya verdiğimiz önem ve işleyişine gösterdiğimiz özenide unutmadan büyüme hızının reklam gelirlerinin artma hızından fazla olduğunu düşünüyorsan fakat ilerde reklam alabilirim diye düşünüyorsan kendin finanse etmeye çalış eğer ilerde yakalamasının zor olduğuna inanıyorsan maliyetleri dolayısıyla kaliteyi düşürmekten başka çaren yok.

• gun imzan kural dışı, şikayet ettim
  • GUN,abi çok büyük maddi sıkıntı içindeyim,şu zavallı userına üç-beş kuruş destekte bulunabilirmisin abi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaMKaN

gun imzan kural dışı, şikayet ettim

kime şikayet ettin
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

quote:

kime şikayet ettin

admine şikayet ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaMKaN -- 30 Nisan 2006; 16:38:38 >

• quote:

quote:

quote:

kime şikayet ettin

admine şikayet ettim

gun a yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

kime şikayet ettin

admine şikayet ettim

gun hoca kendisi admin..

• ben de bunu 12000 id ile bilmiyordum...
  • quote:

ben de bunu 12000 id ile bilmiyordum...

He de geç
  • quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

quote:

quote:

quote:

kime şikayet ettin

admine şikayet ettim

gun hoca kendisi admin..

vallamı la

• iyi güzel de şunu bi isimlendirsek diyorum , how money $ ? ( gözüm yok canım gençleri ve potansiyel müteşebbüsleri teşvik babında fikir verir )

quote:

Orjinalden alıntı: gun

Bizim büyümemiz yıllar boyu sürdüğünden ve büyüme hızımız ile birlikte reklam gelirlerimizde arttığından dolayı herhangi bir maddi sıkıntı içine girmeden büyeyebildik.

Tabii ki cebimizden mecburen koyduğumuz oldu ama gerek Türkiye'deki en büyük legal forumlardan birisine sahip olmamız gerek zamanında alt yapı için verdiğimiz akıllıca kararlar ve ziyaretçinin internet üzerinde gelire dönüşebileceği en kolay branşta yani donanım forumu olmamız bize yardım etti.

Reklam ücretleri tahmin ettiğiniz gibi aylık sabit bir ücretten sunuluyor. Reklam verenlerimiz etkisini gördüklerinden dolayı sitemizde kalmaya devam ediyorlar.

Aslında reklam pazarında en önemli unsur yeterli ziyaretçiyi reklam verene sunabilmek. Eğer parasının hak ettiği kitleye ulaşamadığını düşünüyorsa reklamında onun için bir manası olmuyor. Neyse bizim programlamaya verdiğimiz önem ve işleyişine gösterdiğimiz özenide unutmadan büyüme hızının reklam gelirlerinin artma hızından fazla olduğunu düşünüyorsan fakat ilerde reklam alabilirim diye düşünüyorsan kendin finanse etmeye çalış eğer ilerde yakalamasının zor olduğuna inanıyorsan maliyetleri dolayısıyla kaliteyi düşürmekten başka çaren yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kime şikayet ettin

admine şikayet ettim

gun hoca kendisi admin..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kime şikayet ettin

admine şikayet ettim

gun hoca kendisi admin..

vallamı la

• admin powerstorm değil mi ya
  • gun bu sitenin sahibi arkadaşlar...
  • ben de şikayet etttim arkadaşlar en kısa zamanda 1 hafta ceza alcak kendisi eminim :PP içiniz rahat olsun

bu arada oraya reklam koymanın fiyatını hala söylemedi gun.. onu da söylese belki ilerde biz de reklam veririz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre d. -- 4 Haziran 2006; 14:26:04 >
  • gun'un imzası reklamlara denk geldiği için kural dışı gibi görünüyor. Normal mesajlarda her hangi bir sorun yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

gun bu sitenin sahibi arkadaşlar...

şimdi ışıl ışıl parlıyorum işte

@speed hacu la benimde imzam reklamlarda kural dışı die silindi ne dion bu işe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Haziran 2006; 17:00:24 >
  • gun site sahibi de neden haber editörü yazıyor şöyle alemin kralı falan yazsa ya hem hiç haberlerine de denk gelmedim bence değiştirilmeli haber editörü yerine alemin kralı falan dahha iyi bir de dizman vardı o da hiç gözükmüo o da sahibiydi sanırım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.