ARKADAŞLAR BİR SORUNUM İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM KAFAM BEYNİM
Neymis O ?
sorunu sölede bilelim
quote:
Orijinalden alıntı: MrHigher
Neymis O ?
OFF YAA .. KNİGHTIN SİTESİNE LOGİN OLDUM BİLGİLER KAYITLI MAİLE GÖNDERİLDİ DEDİ. KAYITLI MAİLE GİRDİM ŞİFRE KOD LAR WAR BUNLARI SİTEDEN YASDIM TÜM BİLGİLERİ DEİŞTİREBİLDİM. BURAYA KADAR HERŞEY NORMAL, SONRA MAİL ADRES DEİŞİKLİĞİNE GİDEYİM DEDİM FAKAT MYNETTEN AÇILMIŞ OLAN MAİLİ GİRECEĞİME HOTMAİL.COM YAZIM SONUNU YANLIŞLIKLA. TABİ BÖLE BİR MAİL YOK. KNİGHT SİTEDEN TEKRAR LOGİN OLAYIM HS.IMA DEDİM HS. AKTİF EDİLMEMİŞTİR DEDİ. YANLIŞ YAZDIĞIM MAİLİ HOTMAİLDEN AÇTIM. ŞİFRE DEİŞİKLİ İÇİN TALEPTE BULUNDUM VE AÇTIĞIM HOTMAİL.COM A KODLAR GELDİ ŞİFRE DEİŞTİ OYUNA GİREBİLİORUM FAKAT HALA SİTEDEN LOGİN OLAMIYORUM AFTİF EDİLMEMİŞTİR DİYOR. BU İŞLEMLERİ AKŞA 05.30 YAPTIM YATTIM SABAHI BEKLEYİM DEDİM, BUG DİOM ŞİMDİ BENDÜZELİR DİOM KENDİ KENDİME AMA Bİ HALT OLDUĞU YOK .. OYUNA GİRİORUM AMA SİTEDEN GİREMİORUM NAPMAM LASIM ARKADAŞLAR YARDIM ACİL PLS...
yardım pls bilen arkadaş yokmuu?
quote:
Orijinalden alıntı: Z4__Z4
yardım pls bilen arkadaş yokmuu?
önemsiz mailler kısmına atıyo maili genellikle ( bulk mail ) ama bazen geç geliobekle gelmezse şifremi unuttumu bidah ayap bekle weya varsa bir arkadaşından ticket yolla başka yapabilceğin bişi yok
önemsiz mailler kısmına atıyo maili genellikle ( bulk mail ) ama bazen geç geliobekle gelmezse şifremi unuttumu bidah ayap bekle weya varsa bir arkadaşından ticket yolla başka yapabilceğin bişi yok
Alıntıları Göster
aynısı bana da oldu.ustelik sorun benden kaynaklanmıyodu.ben maili degistirdim acık olan mail e hic bi mail gelmedi.2 3 kez ticket attım ama maalesef sonuc alamadım.hala chara siteden giris yapamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: BLack34gLe
Alıntıları Göster
arkadaşım öncelikle kendine yanlış yazdığın adresten bi mail al. tabi başkası kullanmıyorsa. sonra knigta ticket at belirtiğim maile aktivasyon kodu gelmedi diye
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan78
arkadaşım öncelikle kendine yanlış yazdığın adresten bi mail al. tabi başkası kullanmıyorsa. sonra knigta ticket at belirtiğim maile aktivasyon kodu gelmedi diye
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: oguzhan78
arkadasın hevesini kırmak gibi olmasın ama inan denedim hemde 2 kez ticket attım.tekrar aktivasyon kodu gonderin dedim.bana hep oto mesaj geldi.junk mail de vs olabilir diye.ama bende bronz pre wardı eger gold pre warsa turkce at bi istersen.
quote:
Orijinalden alıntı: San_Juan
quote:
Orjinalden alıntı: oguzhan78
arkadasın hevesini kırmak gibi olmasın ama inan denedim hemde 2 kez ticket attım.tekrar aktivasyon kodu gonderin dedim.bana hep oto mesaj geldi.junk mail de vs olabilir diye.ama bende bronz pre wardı eger gold pre warsa turkce at bi istersen.
Alıntıları Göster
ölümlü dünya...takma.!..
quote:
Orijinalden alıntı: elLbufFer
ölümlü dünya...takma.!..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: elLbufFer
ölümlü dünya...takma.!..
Post Kasma
Gereksiz mailler kutusuna atiyor junk e-mail gibi bisidi
quote:
Orijinalden alıntı: Propranolol
quote:
ölümlü dünya...takma.!..
Post Kasma
Alıntıları Göster
Ticket at.. Eğer login olamıyorsan beklemekten başka bir çaren yok gibime geliyor ama.. bide arkadaşların dedikleri gibi JUNK MAİL kısmına bak geldiyse oraya gelmiştir
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan*
Ticket at.. Eğer login olamıyorsan beklemekten başka bir çaren yok gibime geliyor ama.. bide arkadaşların dedikleri gibi JUNK MAİL kısmına bak geldiyse oraya gelmiştir
Alıntıları Göster
Aynı sorun bende var charı yeni aldım ve msn değiştirdim active istiyor activede gelmedi.Acaba Birinde hazır ticker varsa atarmı.
quote:
Orijinalden alıntı: kapad0kyalı
Aynı sorun bende var charı yeni aldım ve msn değiştirdim active istiyor activede gelmedi.Acaba Birinde hazır ticker varsa atarmı.
Alıntıları Göster
Bakın beyler Siteye login olamamanızın sebebi belli ...Siteye login olmak için Yeni ID alırken Yazdıgın şifrede ne varsa aynen yazman gerekiyor..yani ID alırken sana 1 rakam 1 büyük harf kullanman gerekli diyor..sende ID almak için bunları uyguluyorsun..fakat sen diyeceksin ki Ben oyuna girerken büyük küçük yazmadan giriyorum...Eet büyük küçük fark etmiyor çünkü ama siteye giriş yaparken kesinlikle bire bire yazman gerekiyor ID ve PW ni..O yüzden sen dikkatlice tam olarak büyük küçük ayırt et ve doğru yaz login olabilirsin siteye emin ol :)
quote:
Orijinalden alıntı: Propranolol
quote:
ölümlü dünya...takma.!..
Post Kasma
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: JJJackaLLL
quote: