Şimdi Ara

doping yalın adsl başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar doping den aradılar yalın adsl için ben kabul ettim sabit üçret yok

• ne zaman başladı hocam geçen aradığımda yokdu daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: rondi
    arkadaşlar doping den aradılar yalın adsl için ben kabul ettim sabit üçret yok

ttnet 18tl yalın adsl ücreti alıyor bu ücret alınıyormu diye sorsaydınız..
  • Sitesinde sabit ücretle ilgili bilgi verilmemiş!!! 1-telefona sabit ücret ödemeyin yazılmış ? 2-Bağlantı gene gelicek eve öyle yada böyle sabit ücret alırlar 3-bağlantı yaptıranlar ilk faturalarında devre hazırlama ücreti alınır 4- telefon kullanıcaları geçiş yaparlarsa 1 kereye mahsus geçiş ücreti alınır vs vs şimdilik aklıma bunlar geldi bakalım geçen olursa faturası felan gelince bu başlıkta belirtsin.
  • Acaba TTNet gibi sabit ücret alıyorlar mı?
  • http://www.sadedoping.com/
    sabit ücret hakkında hiçbir şey yazmıyor sitede, yok sanırım
    daha başlamamış en azından sitede yakında yazıyor
  • geçen hafta aradım telekom izin vermiyor dediler,çalışmalar sürüyormuş.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

geçen hafta aradım telekom izin vermiyor dediler,çalışmalar sürüyormuş.....

Üye kalmayacak ellerimde 1500 takla atarlar artık.

Kendi altyapısını kurarlar inş o zaman.
  • Vayy be kampanya falan da değil bildigin sabit üçret almadan yalın internet paranı ödüyorsun o kadar :D valla güzel en kısa sürede geçmeyi düşünüyorum o tarifeye geçen arkadaşlar fiyatta bilgi verirlerse süper olur
  • fiyatlara bindirme yapmışlar telekom adsl ücretinden hariç alıyor bunlarda biz ekstra ücret almıyoruz diyolar ama fiyatlara bakdım kazık yazıklar olsun diyorum bu kadar da insan duygularıyla oynanmaz türkiyede kaliteli internet haram bize var yok değil bi uydunet bi superonline fiber var ama gel gelelim onlarda her yerde yok bizim gibi garibanlarda böyle ş...lerin hizmetinden ayrılamıyoruz
  • SadeDoping 24 Aylık Kampanya Şartları

1) Belirtilen tüm fiyatlarımız TL cinsinden olup fiyatlarımıza KDV ve ÖİV dahildir.
    2) Belirtilen tarifelerimiz 9 Ocak 2011 tarihine kadar geçerlidir.
    3) Belirtilen kampanya süreleri anlaşmalı bankalardan otomatik ödeme talimatı ya da Millenicom’a kredi
    kartından otomatik ödeme talimatı verilmesi durumunda ve kampanya döneminde fatura ödeme aksaması
    olmaması durumunda geçerlidir. Bu talimatların verilmediği durumda kampanya süresi 1 ay kısalacaktır.
    Otomatik Ödeme Talimatı Şartları için tıklayınız.
    4) Kampanyalı dönem sona erdikten sonra 1Mb/sn 4GB paketin aylık ücreti 36,81TL, 2Mb/sn 4GB paketin
    aylık ücreti 42TL 1Mb/sn Sınırsız paketin aylık ücreti 55TL, 2Mb/sn Sınırsız paketin aylık ücreti 73TL,
    4Mb/sn Sınırsız paketin aylık ücreti 88TL, 8Mb/sn Sınırsız paketin aylık ücreti 109TL, 8Mb/sn’ye kadar
    4GB paketin aylık ücreti 39,00TL ve 8Mb/sn’ye kadar Sınırsız paketin aylık ücreti 59TL olacaktır.
    5) 30TL bedelindeki aktivasyon/bağlantı ücreti ayda 2,5 TL taksitle 12 ay boyunca faturaya yansıtılır.
    6) Statik IP ücreti, vergiler dahil olmak üzere aylık 2,78TL'dir.
    7) Tüm abonelerimizden kablolu modem için 24 ay boyunca aylık 2TL, kablosuz modem için ise aylık 3TL
    ilave ücret alınacaktır. Tüm kotalı paketlerimizde kota aşım ücretleri ayrıca faturalandırılacaktır.
    Faturalanacak aylık ücretin toplamı (aylık ücret + kota aşım ücreti) aynı hızdaki kotasız paketimizin aylık
    ücretinin %25'ten fazlasını geçemez.
    8) Kotalı paketlerimiz için kota aşım bedeli her 1 Mb başına 0,0099TL’dir.
    9) Modemsiz paketlerimizde internet erişimini sağlayacak modemin abone tarafından temin edilmesi
    gerekmektedir.
    10) Kampanya şartlarımız 24 aylık abonelik taahhüdü verildiği takdirde geçerli olacaktır.
    11) Aboneliğin 24 aylık süre dolmadan sona erdirilmesi durumunda, kampanya kapsamında sunulan
    indirim/promosyon ücretleri ve hat tesis ücreti olan 140 TL’nin tümü abonelerimizden tahsil
    edilecektir. Ayrıca kablolu modem ücreti tüm vergiler dahil 70 TL, kablosuz modem ücreti ise tüm
    vergiler dahil 100 TL olarak abonelerimize yansıtılacaktır.
    12) Millenicom, modem markası ve tarifelerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    13) Abonelerimiz kullandığı paketin aylık ücretinin altına düşmemek şartıyla paket değişikliği yapabilir.
    14) Kampanyalarımız sadece yeni Sade Doping abonesi olacak kullanıcılar için geçerlidir.
    15) Talep edilen hızın, santral ile Abone arasındaki mesafe ya da diğer teknik nedenlerden dolayı
    sağlanamaması durumunda sunulabilecek maksimum hızla hizmet verilir.

* 8Mb/sn’ye kadar hızlı Doping” olarak belirtilen paketlerde alınacak hız garanti edilmemekte olup hattın uygunluğuna ve santrale olan mesafeye bağlı olarak 8 Mb/sn'ye kadar alabileceğiniz en yüksek hızda hizmet alırsınız. Adil Kullanım Uygulaması Politikası gereğince ayda 25 GB'nin aşılması durumunda, aşılan tarihten itibaren kullanım hızı en fazla 1 Mb/sn ile sınırlandırılacak ve dönem sonunda normal hızına dönecektir.

kampanya şartları bunlar benimde sözleşmem bitsin ttnet ile bende geçcem başka bir sağlayıcıya

• 9 Ocak 2011 ?
  • yalın adsl nin şuan itibari ile büyük bir avantajı yok
    beklemekte fayda var
    ben bekliyorum mesela
    yalın adsl ucuzlayana kadar 3G ye devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.