Şimdi Ara

dostlar bu araba alınnır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Esp'si yok,ben olsam uzak dururdum zaten çok fiyat çekmiş.
  • fiuyatı hakkında bilgi sahibi değilim ama piyasasına göre uçuk bir fiyat değilse alınır temize benziyor
  • peki mondeolar memur adama gider mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihayet

peki mondeolar memur adama gider mi

keyfine kalmış niye gitmesin , d sınıfı araç birçok araca göre daha konforludur . lpg olduğu içinde çokta yormaz yakıt olarak
  • Mondeo'ların bu kasaları gayet güzel araçlar alabilirseniz titanium donanım gayet doludur.Aracın 2.eli biraz zayıftır ama eğer uzun zaman kullanacaksanız pek sorun olmaz.
  • Eniştemde var birebir aynı kasa-motor-donanım, ben 1-2 kez kullandım ancak sıkça bindim; Gayet başarılı bir kasa, motorun performansı da son derece tatmin edici, direksiyon tepkileri, yol tutuş, şanzıman geçişleri ve konfor olarak asla üzmez sürücüsünü km de az, sıralı sistem LPG de var, fiyat hakkında fikrim yok piyasasını bilmiyorum, ancak genel olarak alınır diyorum ESP yok diyen arkadaşa da 2002 model bir araçta olması cidden şart mı? diye sormak istiyorum..

• o mondeo esp li nice aracı virajda şaşırtır.yol tutuş konusunda üstüne yoktur.
  • Esp ve yol tutuş ayrı şeylerdir diyeceğim ama nasıl olsa anlamayacaksın o yüzden demiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıldıran

o mondeo esp li nice aracı virajda şaşırtır.yol tutuş konusunda üstüne yoktur.

efsane sözler arasına girer mi girer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Esp ve yol tutuş ayrı şeylerdir diyeceğim ama nasıl olsa anlamayacaksın o yüzden demiyorum

aynı şeylerse, bu arabada olmazsa olmaz bir kriter olmadığını söylemesi doğru değil mi?
  • Temiz araca benziyor da, önden fotoğrafı yok yada bende acılmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragıp Ozan

quote:

Orijinalden alıntı: yıldıran

o mondeo esp li nice aracı virajda şaşırtır.yol tutuş konusunda üstüne yoktur.

efsane sözler arasına girer mi girer

hemde bodoslama
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihayet

peki mondeolar memur adama gider mi

araba lpg li.
    memur derken kaçıncı derecenin kaçıncı basamağı veya kaça tabi.

genelde memur araba markası tofaş ve renault çizgisinden gider,ama sizin durumunu zu bilmemekteyiz gider niye gitmesin sağlam ve yol tutuş adına güzel değerler verir.sağlamdır.
  • memura neden olmadın arkadaş sende insan değilmisin kendini küçümseme bence

araba modeline göre km si gayet iyi değişeni ve boyasıda yokmuş yazılana göre tabi genede baktırmakta fayda var. Bence fiyatı biraz yüksek olsada alınabilir temiz sonuçta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.