Şimdi Ara

Dostlar Turkcell’den geçiş yapıcam, ne önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat olarak turkcell’e göre daha avantajlı olduğu için, geçip 1 sene vodafone kullanmak istiyorum. 40-60tl arasında hangi paketi önerirsiniz? Benim için en önemli şey internet, sms, dakika olmasada olur. Birde şu pass ile uyumlu bir tarife istiyorum, tatilde falan ekstra olarak 1 aylık pass almak istiyorum. Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Red 8'e geçtim 50TL, 8Gb internet + 1000 DK konuşma , sms, yurtdışını arama vs.
    Ama önerim geçme , ben sadece numara taşımaktan yararlanmak için geçtim ama memnun değilim geri döneceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: step-team

Ben Red 8'e geçtim 50TL, 8Gb internet + 1000 DK konuşma , sms, yurtdışını arama vs.
    Ama önerim geçme , ben sadece numara taşımaktan yararlanmak için geçtim ama memnun değilim geri döneceğim.
    Benimde gözüme o çarptı hocam. Neyinden memnun değilsiniz tam olarak?
  • Exclusive. kullanıcısına yanıt
    Bu arada geri dönmek de ayrı bi dertmiş muhatap bulamıyorum telefonda. Kötü yönü 3G zayıf, 4G'de telefon ısındı (Okumuştum forumda bizzat yaşadım) ses kalitesi düşük (Boğuk geliyor ve gidiyor) aynı cihaz ile Turkcell hatta hiç böyle bir sorun yoktu. Çekim gücü tartışılır bazen iyi bazen kötü (Bazen de Turkcell'in kötü olduğu yerde iyi) artısı ise 23 ülkeyi paketimdeki dakikalarım ile arayabiliyorum hatta Almanya ile görüştüm yurt içinden daha kaliteli görüşme oldu.

Yurt dışına çok gidiyorum, roaming deneyimlemek isterim Vodafone ile , Turkcell Roamingde kötü beni çok yerde yarı yolda bıraktı.
  • step-team kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanizm

https://forum.donanimhaber.com/faturasiz-aylik-videopass-a-yok-dediler-ama-sitelerinde-var--138803845#138836533

Burayı okuyabilirsin. Ben de dün Turkcell'den geçiş yaptım.
    Sen birq fakirsin galiba hocam benim senin sorunlarımindan yasayacagımı sanmıyorum. Çekim gücü nasıl onu söyle sen keke.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bu mantıkla bakarsan forumda bu soruyu sormanın manası yok. Turkcell'den taşınman da mantık dışı. Zenginlik ve kalite = Turkcell
    Boşuna macera arama o zaman.

Burada amaç en az maliyet ile en çok ve performanslı kullanımı elde edebilmek.
    Bu arada ben Turkcell'e geri taşındım paylaşmak istedim, daha fazla dayanamadım.
  • Hakanizm H kullanıcısına yanıt
    Troll olsun diye yazdım hocam ya :) vodafone saçma güzel paketleri hoşuma gitti. Şuan 25 yaşındayım 2 ay sonra 26 olucam. Hazır yaş’tanda kurtarıyorken 1 sene takılayım diyorum vodafone’da. Saçma güzel s paketi uygun geldi 39tl’ye. Turkcell’de kalsam hangi paketi önerirsin bu arada hocam? Faturalı max 40-50tl

• TT Selfy 8 GB 28 TL öneririm hocam. Faturasız hat. Hazır yaşta kurtarıyorken bir bakın bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Turkcell'den çıkmaman için 30 kere arayan kızların tekliflerini gözden geçirmen gerekir :)
  • yaklaşık 2 sene turkcell kullandım, İnternet hızı asla pişman etmedi. taahhüt bitmeye yakın müşteri hizmetleri beni aradı, konuşan personelin alakasız ve havalı konuşmasına o kadar sinir oldum ki konuşma biter bitmez Vodafone ye geçtim, 10gb 59 TL olan Bi paket var ona. İstanbulda iy sayılırdı, turkcell kadar olmasa da işimi görüyordu.

memleketim alanyaya döndüm, yok arkadaşlar köyü falan geçtim şehir merkezinde çekmiyor, çektiğinde telefon yanıyor resmen. Turkcell den sonra pişman oldum, 10 20 lira daha vereyim nedir yani bu rezillik

daha 1 kere 59 TL ödemedim, paket bitince otomatik 500mb tanımlayıp 14 TL kesiyor, bu sonsuz bir döngüde.

turkcell den sonra nereye geçerseniz geçin yavaşlamayı hissedeceksiniz. tavsiyem Türk Telekoma geçmeniz, en azından ucuz, Vodafone e yaklaşmayınız.

• quote:

Bu arada geri dönmek de ayrı bi dertmiş muhatap bulamıyorum telefonda. Kötü yönü 3G zayıf, 4G'de telefon ısındı (Okumuştum forumda bizzat yaşadım) ses kalitesi düşük (Boğuk geliyor ve gidiyor) aynı cihaz ile Turkcell hatta hiç böyle bir sorun yoktu. Çekim gücü tartışılır bazen iyi bazen kötü (Bazen de Turkcell'in kötü olduğu yerde iyi) artısı ise 23 ülkeyi paketimdeki dakikalarım ile arayabiliyorum hatta Almanya ile görüştüm yurt içinden daha kaliteli görüşme oldu.

Yurt dışına çok gidiyorum, roaming deneyimlemek isterim Vodafone ile , Turkcell Roamingde kötü beni çok yerde yarı yolda bıraktı.
    Roaming kesinlikle çok başarılı. Şimdiye kadar yurtdışında hiç sorun yaşamadım. Türk Telekom ve Turkcell ile yurt dışında telefonu açtığınızda kötü bir sürpriz ile karşılaşma olasılığınız çok yüksek. TT ile benim başıma geldi ve bir yurtdışı turunda grup içinden birinin başına da Turkcell ile geldi. Sağ salim vardığını bile haber verememişti. Telefonumu verdim haber ver diye. Tur boyunca free wi-fi peşinde koşmuştu. Hangi ülkeye gittiysem hiç iletişimim kesilmedi Vodafone ile.

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Doğrudur Roaming konusunda iyi olacağını tahmin ediyorum ancak zamanımın çoğunu Türkiye'de geçirdiğimi düşünürsek iletişim ve internet Vodafon ile sorun oldu . Yarın sabah ile Turkcell ile devam ediyorum yine, Amerika için hali hazırda AT&T sim kartım var ki kaptırmıyorum oraya gittiğimde direkt o hattı kullanıyorum ki internet mükemmel. Galiba avrupa için (Tüm schengen ve UK dahil olmak üzere tüm operatörler roaming anlaşması var, herhangi bir Avrupa ülkesine gittiğimde en sonunda oradan da bir hat alıp kenara atacağım , yurt dışı çıkışlarda o hattı kullanacağım hem de daha ekonomik oluyor .
  • Vodafone'da yaklaşık 10 seneye yakındır kullandığım faturalı hattım vardı.Sonra Turkcell faturalı hattımı da Vodafone'a taşımıştım fakat benim kullandığım döneme mi denk geldi bilmem 10 senedir hiç bir problem yaşamamışken birden bire sorunlar başladı arayanlar ulaşamıyor internet aşırı yavaştı vs. İstanbul merkezi yerlerde birçok sorun yaşadım. Müşteri temsilcileri hiç yardımcı olmadı. Kullandığım tarifeler indirimliydi ama hizmet gerçekten kötüydü. Sonuçta Turkcell'den Vodafone'a taşıdığım hattımı 8 ay sonra yeniden Turkcell'e taşıdım. Vodafone hattımı da artık pek fazla kullanmıyorum. Roaming konusunda ise Vodafone Avrupa'da gayet başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7986DF2CD -- 27 Haziran 2019; 21:9:22 >
  • quote:

Doğrudur Roaming konusunda iyi olacağını tahmin ediyorum ancak zamanımın çoğunu Türkiye'de geçirdiğimi düşünürsek iletişim ve internet Vodafon ile sorun oldu . Yarın sabah ile Turkcell ile devam ediyorum yine, Amerika için hali hazırda AT&T sim kartım var ki kaptırmıyorum oraya gittiğimde direkt o hattı kullanıyorum ki internet mükemmel. Galiba avrupa için (Tüm schengen ve UK dahil olmak üzere tüm operatörler roaming anlaşması var, herhangi bir Avrupa ülkesine gittiğimde en sonunda oradan da bir hat alıp kenara atacağım , yurt dışı çıkışlarda o hattı kullanacağım hem de daha ekonomik oluyor .
    Peki bu at&t hat icin kullanmadiginiz aylarda ucret olayi nasil oluyor? Sonucta aylarca muhtemelen kullanmiyorsunuz sonra amerikaya gittiginizde atiyorum 15-20 gun kullaniyorsunuz. Bakinca uzunca bir sure yatiyor hat. On odemeli mi oluyor yada istediginiz zaman paket mi aliniyor bu konuda paketler ve fiyat anlaminda biraz acarmisiniz konuyu.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Şöyle; hattı 2016 Yılında bir aylık ziyaretimiz sırasında almıştık. En kaliteli konuşma ve internet AT&T dediler biz de onu aldık tabi kontörlü (Prepaid ) hat. Hattı alırken konakladığımız adresi de verince pasaport bile vermeden hattı aldık. Hattın özelliği şayet 25$ yüklerseniz 3 ay kapanmıyor , 100$ yüklerseniz 1 yıl kapanmıyor hat diyelim ki para yüklemediniz 2 ay daha aktif kalıyor ancak hesaptaki paralar siliniyor. Bu arada Amerika'da bulunacağım sırada AT&T hesabıma girip bana uygun olan paketi aktifleştiriyorum ve benim buradayken yüklediğim paradan kullanıyor. Yurda geri döndüğümde ise AT&T hesabımda paketimi kullandıkça harca seçeneğine getiriyorum ve böylece hat aktif ancak para kullanmamış oluyor. Ortalama yılda bir kez de gidince zaten parasını çıkartmış oluyor ve tabi eş dost da numaramızı bildiği için faydalı oluyor. Bu arada sınırsız ve yüksek hızda interneti ben orada deneyimliyorum çok fena :)

Bilmem yardımcı olabildim mi.

• quote:

Şöyle; hattı 2016 Yılında bir aylık ziyaretimiz sırasında almıştık. En kaliteli konuşma ve internet AT&T dediler biz de onu aldık tabi kontörlü (Prepaid ) hat. Hattı alırken konakladığımız adresi de verince pasaport bile vermeden hattı aldık. Hattın özelliği şayet 25$ yüklerseniz 3 ay kapanmıyor , 100$ yüklerseniz 1 yıl kapanmıyor hat diyelim ki para yüklemediniz 2 ay daha aktif kalıyor ancak hesaptaki paralar siliniyor. Bu arada Amerika'da bulunacağım sırada AT&T hesabıma girip bana uygun olan paketi aktifleştiriyorum ve benim buradayken yüklediğim paradan kullanıyor. Yurda geri döndüğümde ise AT&T hesabımda paketimi kullandıkça harca seçeneğine getiriyorum ve böylece hat aktif ancak para kullanmamış oluyor. Ortalama yılda bir kez de gidince zaten parasını çıkartmış oluyor ve tabi eş dost da numaramızı bildiği için faydalı oluyor. Bu arada sınırsız ve yüksek hızda interneti ben orada deneyimliyorum çok fena :)

Bilmem yardımcı olabildim mi.
    Evet gayet aciklayici oldu.
    Peki mesela oradayken sectiginiz paketin iceriginde neler oluyor?

• Tt biraz daha iyi ozellikle hiz konusunda vfden iyi durumda. Bolgesel farklar olur tabii gecip denemeni oneririm.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.